Football2022 Football2022

Football2022 - Slot

Hrát si Football2022

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Football2022
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra

Football2022 Průběh hry Je těžké najít člověka, který by se nedíval na kreslené filmy. Neméně populární je sport jako fotbal. V jejich novém automatu Football:2022 od Endorphina se tyto dvě oblíbené kategorie zábavy spojily. Výsledkem je další mistrovské dílo. Vydání zábavného a velkorysého slotu bylo naplánováno na devátého listopadu 2022.

Automat přitahuje pozornost z mnoha důvodů. V první řadě má vynikající grafiku a design. I přes kreslený design působí hra příjemným dojmem. Hudební a zvukový doprovod se objeví až v okamžiku, kdy uživatel spustí rotaci kotoučů. Příjemná animace během hry potěší a dodá jí napínavost.

Hrací pole má zelené pozadí, které odráží podobný design zbytku prostoru obrazovky. Připomíná trávník na stadionu. Pokud se uživatelé rozhodnou stáhnout si slot Football:2022, budou k tomu potřebovat přenosné zařízení s operačním systémem Android nebo iOS. neméně efektivně běží v prohlížeči na počítači, smartphonu nebo tabletu. To je možné díky tomu, že podporuje technologie JS, HTML5.

Football:2022 recenze slotu

Football2022 Průběh hry S pomocí recenze slotu Football:2022 bude snadné pochopit jeho vlastnosti. Pravidla jsou poměrně jednoduchá, stejně jako rozhraní. Hrací pole se skládá z pěti válců, na kterých můžete vidět tři řady symbolů. Na mřížce je deset výherních linií. Jsou pevně dané, takže si hráč nemůže zvolit jejich počet pro každé kolo.

Tvoření výherních kombinací začíná na levém válci. Jsou umístěny na výherních liniích a přilehlých válcích. Rozptyl se počítá bez ohledu na umístění. Na jedno otočení bubnu může uživatel vsadit sázku rovnající se od 0,10 do 200 mincí. Hra je zábavná díky nízké-střední volatilitě. Výherní kombinace se tvoří poměrně často. Zohledňuje se pouze nejúspěšnější z vytvořených kombinací.

Každý neregistrovaný uživatel bude moci hrát automat Football:2022 bez vkladu. Slot Football:2022 je spuštěn v demo režimu stejně jako v klasickém. Jediný rozdíl mezi nimi je typ měny. V demo verzi Football:2022 se udělují také bezplatná otočení (extra kolo), stejně jako při hře o skutečné peníze, takže uživatelé mohou důkladně prozkoumat funkce automatu. Je to skvělý způsob, jak se zbavit každodenních starostí a zároveň ušetřit peníze.

Jak hrát hrací automat Football:2022

Football2022 Průběh hry Pro nalezení automatu Football:2022 v casinu je potřeba přejít do nové sekce. Automat má nejen symboly peněz, ale i speciální. Scatter (trestné karty) poskytuje další hru a hotovostní výplatu. Divoký je zlatý míč. Je schopen nahradit všechny obrázky na hracím poli, kromě vlajek a rozptylů. Toto znamení může zdvojnásobit výši výhry.

Když se na prvním a posledním válci objeví symbol scatter, spustí se další úroveň. Říká se tomu Penalta. Bonusové kolo vám umožní cítit se jako skutečný fotbalista. Na obrazovce se objeví obraz brány. V roli brankáře - červený míč s rukavicemi. Vývojáři zaznamenali čtyři pozice, ve kterých můžete skórovat. Hra se aktivuje v okamžiku, kdy uživatel klikne na jednu ze čtyř pozic. Všechny ceny získané v "Penaltovém" kole se sčítají ve formě skóre dvou týmů. Nachází se nad fotbalovou brankou.

Platební tabulka

Všechny peněžní symboly výherního automatu Football:2022 Czech Republic jsou uvedeny ve výplatní tabulce. S jeho pomocí bude snadné zjistit, jak štědré jsou výherní kombinace.

Symboly x2 x3 x4 x5
Wild (zlatá koule) x1,5 x15 x20 x30
ked x0,2 x2,5 x7,5 x12,5
Rukavice x0,2 x2,5 x6 x12
Stopky - x1 x5 x10
červená karta - x1,5 x4,5 x9
Žlutá karta - x1,5 x4,5 x9
ALE - x1 x4 x8
Na - x1 x3 x7,5
Q - x1 x3 x7,5
J x0,2 x0,5 x2 x6

Slot Football:2022 má střední RTP. Je to 96,06 %. To je vynikající ukazatel, který je mezi návštěvníky online kasin žádaný. Zaručuje pravidelné výplaty a neuvěřitelné vzrušení.

Populární otázky o automatech Football2022

Kdo může hrát automat Football:2022 za skutečné peníze?
Vyhrávat peněžní odměny v tomto automatu budou moci návštěvníci online casina starší 18 let, kteří si vytvořili účet, doplnili svůj herní účet a rozhodli se hrát o skutečné peníze.
Jaká je úroveň volatility automatu Football:2022?
Slot pracuje s nízkou a střední úrovní volatility.
Mohu očekávat, že si koupím bonusové kolo v automatu Football:2022?
Ne. Tato funkce není podporována.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Football2022
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top