Frog Grog Frog Grog

Frog Grog - Slot

Hrát si Frog Grog

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Frog Grog
Software IconSoftware: Thunderkick
RTP IconRTP: 96.10%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 23/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1616
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny Jackpot

Frog Grog Průběh hry

Thunderkick se opět rozhodl potěšit všechny milovníky magie a fantastických příběhů. Nový automat s bonusy Frog Grog je originální model, který vám umožní cítit se jako čaroděj.

Kromě vzrušující hlavní hry uživatelé očekávají také bonusové kolo a řadu magických atributů. Chcete-li si emulátor vyzkoušet, stačí otevřít hodnocení nejlepších kasin a najít tam uvedený název.

Recenze hracího automatu - Frog Grog

Po spuštění slotu uvidíte původní hrací pole, což je police ve skříni. Na každé poličce jsou lahvičky kouzelného lektvaru a mnoho různých magických činidel. Vystupují jako postavy hry Frog Grog. Pod cívkami je velká káď, do které padají výherní kombinace. Všechny prvky vypadají pěkně barevně a harmonicky.

Označení symbolu

K vytvoření výherních sekvencí ve slotu se používají dvě skupiny symbolů. Každý z nich má svůj vlastní účel. První skupina ikon slotu Frog Grog se používá k sestavení pravidelných cenových řetězců. Patří mezi ně:

  • fialové sklenice;
  • Sklenice s červeným srdcem;
  • Modré baňky;
  • Lahve na zelené látky
  • Baterka s můrem;
  • Lahve s květinami.

Každý z nich má svůj koeficient, který najdete v tabulce plateb. Co se týče postav se speciálními funkcemi, zde je to jen jedna – Divoká postava. Ikona je zobrazena ve formě žáby.

Bonusová hra

Frog Grog Průběh hry Slot má také několik funkcí pro ceny, které vám umožní získat více cen a ocenění. Ve slotu Frog Grog můžete aktivovat následující možnosti:

  • progresivní multiplikátor;
  • Záhadná hra navíc.

Na levé straně hracího pole uvidíte sloupec, ve kterém jsou uvedeny faktory od 1 do 7. Po každém úspěšném otočení se velikost multiplikátoru zvedne o 1 indikátor. To vám umožní zvýšit kombinace cen 7krát.

Pokud chcete ve Frog Grog vyhrát ještě větší výplaty, počkejte na aktivaci Mystery Game. Začíná libovolně. Během kola padají všechny symboly do kotle pod kotouči. Na obrazovce zůstane pouze symbol Wild a obrázky s květinami a můry.

Průběh hry

Frog Grog Průběh hry Nastavení zařízení nevyžaduje tolik úsilí. Struktura pole je standardní model, který má 5 válců a 23 řádků pro výplaty cen. Stroj je k dispozici v různých verzích. Plnou verzi můžete otevřít na počítači a hrát také na mobilním zařízení.

Ovládací panel obsahuje hlavní tlačítka pro úpravu velikosti sázky a nominální hodnoty mincí. Pro úpravu hodnoty sázky slouží tlačítko s obrázkem v podobě žetonů. Dostupný rozsah je od 0,10 do 100. Po nastavení velikosti sázky byste měli vybrat herní režim (normální nebo automatický).

Platby se provádějí následovně:

  • Lucerna s motýly – od 80 do 1000 mincí;
  • Lahve se zelenou, modrou a fialovou látkou – od 20 do 300 mincí;
  • Červená sklenice a láhev s rostlinou – od 30 do 600 mincí.

Procento (RTP) ve slotu je 96,1 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Frog Grog
Všechny hry výrobce Thunderkick
Back to top