Book of Diamonds Book of Diamonds

Book of Diamonds - Slot

Hrát si Book of Diamonds

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Book of Diamonds
Software IconSoftware: Spinomenální
RTP IconRTP: 95.90%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Book of Diamonds Průběh hry

Výherní automat Book of Diamonds - červencový vývoj 2020. ročníku Spinomenalu. Tito kluci se rozhodli překonat své kolegy a spojili dvě oblíbená témata v jednom hazardním produktu – ovoce a knihy. Procento návratnosti v tomto mixu je 95,9 % a maximální výplata za jednu kombinaci může dosáhnout až 5000 coinů. Po prostudování recenze zkuste hrát zdarma v demo režimu – pomůže vám to zjistit ještě více funkcí automatu a vyhodnotit jeho ziskovost.

Recenze výherního automatu Book of Diamonds

Aby vývojáři upoutali pozornost na nový produkt, odvedli skvělou práci na designu a funkčnosti. Na Book of Diamonds Průběh hry pozadí prostoru je hrací pole s 5 válci a 3 řadami ikon. Pod ním je ovládací panel s klávesami potřebnými ke konfiguraci a spouštění točení.

Počet řádků v počítači je 10 a všechny jsou ve výchozím nastavení zapojeny. Hráči mohou sázet pouze v rozmezí 0,1–100 mincí. A také zvolit vhodný režim otáčení – manuální nebo automatický.

Jak hrát automat Book of Diamonds

Vzhledem k tomu, že není známo mnoho podobných slotů, je hra Book of Diamonds také poměrně tradiční. Nejprve musí sázející uvést kotouče do pohybu a poté počkat, dokud se na jedné nebo několika řadách najednou nevytvoří kombinace stejných symbolů.

Book of Diamonds Průběh hry Obrázky ve hře jsou také klasické - jedná se o ovoce a bobule, drahokamy, loga BAR a zlaté knihy. Velikost výhry závisí na počtu ikon na řádku a také na koeficientu. Maximum ve stroji je x5000 pro červené rubíny.

Z bonusů ve slotu jsou bezplatná otočení (10), která se aktivují, když vypadnou 3 nebo více knih. Ještě před začátkem dalších kol se jeden ze symbolů na poli náhodně rozšíří a je schopen pokrýt všechny buňky bubnu. A také je zde jedinečná možnost restartovat bezplatná otočení.

Náš názor

Automat Book of Diamonds lze doporučit těm, kteří se ještě nerozhodli, co milují více – klasiku nebo inovace. Na první pohled je to příliš jednoduché. Ale to je ten trik - můžete si jen užívat herní proces ve stroji s krásným designem. Existuje však vše, co potřebujete k dobré výhře. Vysoké multiplikátory a různé bonusy.

Tabulka výplat

  • třešně, citrony, pomeranče – 5/25/100; Book of Diamonds Průběh hry
  • švestky – 5/40/150;
  • zvonky, BAR – x/5/30/100/750;
  • 7 – 5/40/400/2000;
  • drahokamy – 10/100/1000/5000.

RTP (návratnost celkového množství sázek učiněných hráči) – 95,9 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Book of Diamonds
Všechny hry výrobce Spinomenální
Back to top