Diamond Link Mighty Sevens Diamond Link Mighty Sevens

Diamond Link Mighty Sevens - Slot

Hrát si Diamond Link Mighty Sevens

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Diamond Link Mighty Sevens
Software IconSoftware: Novomatic
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Nízká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny Jackpot

Diamond Link Mighty Sevens Průběh hry Výherní automat Diamond Link Mighty Sevens je novinkou v kolekci softwaru Novomatic. Byl vydán 8. července 2020 a na první pohled vypadá podobně jako ostatní sloty poskytovatele s ovocnou tematikou. Ale měli byste zkusit hrát demo verzi, abyste poznali rozdíl. Diamond Link Mighty Sevens má 25 řádků najednou pro vytváření kombinací. Na software s podobnou zápletkou netypická částka. V tomto případě je návratnost 95 % z celkového množství podaných sázek.

Tento slot je příkladem toho, jak může výrobce vylepšit produkt s tím nejoblíbenějším mezi Diamond Link Mighty Sevens Průběh hry spiknutí hazardních hráčů. Formát hřiště je tradiční - 5x3. Rozsah sázek je 0,25-50 mincí na zatočení. Ve výchozím nastavení je aktivních všech 25 řádků. To znamená, že hráči si mohou podle svého uvážení vybrat pouze velikost beta a také režim - ruční nebo automatické roztočení bez aktualizace aktuální sázky.

Maximální výplata kombinací v Diamond Link Mighty Sevens je ekvivalentní 7,5 počátečních sázek. Ale také se zde losují 4 různé jackpoty najednou - Mini, Minor, Major, Grand. Poslední a největší je vydán, pokud je všech 15 políček na válcích současně vyplněno obrázky diamantů (37 500 mincí).

Diamond Link Mighty Sevens Průběh hry Hra Diamond Link Mighty Sevens je jednoduchá, protože poskytovatel si vypůjčil pravidla ze svého dřívějšího vývoje. Na začátku si hráči musí vybrat optimální velikost beta, uvést válce do pohybu a poté počkat, až budou sestaveny kombinace stejných symbolů na výherních řadách.

Bonusové funkce slotu jsou následující:

  • Zatočení zdarma v množství 7 kusů, které se aktivují, když se na válcích objeví 3 nebo více symbolů se zlatými hvězdami. V tomto kole jsou také povolena opakovaná zatočení. V tomto případě jsou vypadávající diamanty zablokovány v buňkách pro začátek bonusového kola.
  • Bonusové kolo – otevře se za předpokladu, že se hráči podaří nasbírat 6 a více diamantů. V tomto případě je obrázkům diamantů přiřazen stav „sticky“ a umožňují vám získat jeden ze 4 výše popsaných jackpotů.

Ve hře Diamond Link Mighty Sevens navíc mají hráči šanci zvýšit své výhry v rizikovém kole. Přechod na něj je možný po dokončení každého úspěšného roztočení.

Výplatní tabulka

  • třešně, BAR - x0,05-x0,3; Diamond Link Mighty Sevens Průběh hry
  • zlatá hvězda (Scatter) – x0,5;
  • citrony – x0,1–x0,5;
  • pomeranče, švestky – x0,15-x0,75;
  • hrozny, vodní melouny – x0,2–x1,5;
  • sedmičky, divoká – x0,1–x7,5.

RTP – 95 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Diamond Link Mighty Sevens
Všechny hry výrobce Novomatic
Back to top