Captain Venture Treasures of the Sea Captain Venture Treasures of the Sea

Captain Venture Treasures of the Sea - Slot

Hrát si Captain Venture Treasures of the Sea

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Captain Venture Treasures of the Sea
Software IconSoftware: Novomatic
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Násobitel výher Odmítnuto

Captain Venture Treasures of the Sea Průběh hry Automat Captain Venture Treasures of the Sea je dalším projektem o pirátských dobrodružstvích od vývojářů Novomatic. Vyšlo v lednu 2021. Poskytovatel použil tematický design a dějové symboly. Na kotoučích se objevují drahokamy, láhev rumu, kotva, truhla, piráti. Hazardní hráči jsou vyzváni, aby si zahráli demo hry Captain Venture Treasures of the Sea, aby mohli ocenit výhody tohoto zařízení. Vysoká úroveň návratnosti vkladu (95,07 %) vám umožní rychle zvýšit váš zůstatek. Peněžní sázky jsou přijímány v kterémkoli z online kasin nabízených v našem hodnocení.

Recenze automatu Captain Venture Treasures of the Sea

Děj je založen na dobrodružstvích mořských lupičů, kteří touží naplnit podpalubí zlatem. Hra se odehrává na 5 válcích. Zleva doprava je protíná 10 pevných linek. Před hrou je potřeba uzavřít sázky, za které se nabízí od 0,1 do 50 dolarů. Nejziskovější kombinace se vyplácí s kurzem x 5 000.

Jak hrát automat Captain Venture Treasures of the Sea

Hraní hry Captain Venture Treasures of the Sea je standardní, což hráčům umožní rychle pochopit specifika hry. Než začnete, musíte Captain Venture Treasures of the Sea Průběh hry vyberte sázku kliknutím na tlačítko"Celková sázka". Válce se otáčí stisknutím tlačítka"Start", po kterém se na poli objeví nové symboly. Mohou to být stylizované nominální hodnoty karet (jejich označení se vztahují na drahokamy), piráti a jejich kapitán, láhve rumu, truhly se zlatem.

Hráči obdrží odměnu, pokud se vytvoří kombinace cen. V závislosti na typu symbolu stačí dvě nebo tři stejné ikony na řádku. Ale musí spadnout z bubnu úplně vlevo.

Captain Venture Treasures of the Sea Průběh hry Kapitán je vybrán jako zástupný znak slotu. Nahrazuje ty ikony, které nestačí k sestavení výherní kombinace. Kormidlo je vybráno jako rozptyl. Nejméně tři z jeho obrázků aktivují zatočení zdarma , během kterých se použije náhodný multiplikátor.

Po roztočení válců v náhodném pořadí lze aktivovat možnost „Sea Change“ . V tomto případě je hrací pole skryto pod vodou, načež se na něm objeví nové symboly. Pro výhru jsou neméně důležité opakované točení a rizikové kolo pro zdvojnásobení plateb.

Výplatní tabulka a obecná charakteristika automatu

  • drahokam s číslem 9 - x10/25/75/400; Captain Venture Treasures of the Sea Průběh hry
  • drahokamy 10, J, Q - x25/75/400;
  • drahokamy К, А - х50/150/500;
  • < li> láhev rumu, kotva - x75/200/1 000;
  • truhla - x75/300/1 500;
  • jednooký pirát, lupič - х10/100/400/2 000;
  • kapitán pirátů – x50/250/2 000/5 000.

Níže jsou uvedeny charakteristiky slotu:

    < li> řádky - 10;
  • bubny - 5;
  • min. sazba – 0,1 $;
  • Max. sázka – 50 $;
  • min. koeficient - x10;
  • Max. koeficient – ​​x5 000;
  • riziková hra – ano;

RTP – 95,07 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Captain Venture Treasures of the Sea
Všechny hry výrobce Novomatic
Back to top