Sevens Staxx Sevens Staxx

Sevens Staxx - Slot

Hrát si Sevens Staxx

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Sevens Staxx
Software IconSoftware: Novomatic
RTP IconRTP: 95.16%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Jackpot

Sevens Staxx Průběh hry Automat Sevens Staxx je novinkou poskytovatele Novomatic (Greentube), který zná každý, kdo má rád klasický hazard. Výrobce si však tentokrát dovolil být originálnější. V novém slotu spojil známé téma s rozšířenými bonusovými možnostmi. Proč byste měli zkusit hrát v demo režimu? To vám pomůže dobře porozumět pravidlům a také porozumět tomu, jak velkou výhru lze získat s 1024 výplatními řadami.

Recenze slotu Sevens Staxx

Téma slotu nelze nazvat novým, ale je třeba poznamenat, že je to jeho hlavní výhoda. protože Sevens Staxx Průběh hry že když se známý příběh zkombinuje s rozšířenou sadou možností, je to záruka, že se hráči nebudou nudit.

Na hracím poli je improvizovaný automat z minulosti, ale pouze s rekordním počtem válců pro takový formát - 6. Jak již bylo řečeno, výherních linií je 1024 a maximální výhry, které lze získat kombinace cen. ekvivalent 2 sázek. Minimum je 0,5 kreditu, maximum je x50.

Jak hrát automat Sevens Staxx

Sevens Staxx Průběh hry Hra Sevens Staxx je jednoduchá a přímočará - cílem každého hráče je nasbírat na liniích ty nejvýnosnější kombinace. Chcete-li to provést, můžete spustit roztočení v manuálním nebo automatickém režimu a také využít všechny dostupné bonusy.

V tomto automatu nejsou žádné symboly Wild, ale existuje další kolo s roztočeními zdarma, které se aktivuje ikonou Bonus Wheels, která se může objevit pouze na 1 a 5 válcích. Během těchto bonusových zatočení získejte 20krát více výplat, pokud je na poli bílé, modré nebo červené číslo 7. Samotné sedmičky jsou velmi výnosným symbolem - s jejich pomocí můžete trefit jackpot Mini, Grand, Minor. Velký jackpot je zaručen, když se na obrazovce objeví 3 nebo více stejných sedmiček.

Náš názor

Pro fanoušky klasických her je automat Sevens Staxx darem z nebes. Koneckonců, pro produktivní hru je tu všechno a ještě víc: jackpoty, atraktivní rozhraní, oblíbený příběh a řada lukrativních bonusů. Koeficienty podle výplatní tabulky nejsou nejvyšší, ale stojí za zmínku, že data pro recenzi byla pořízena na oficiálních stránkách poskytovatele. Mohou se měnit nahoru i dolů v různých online kasinech.

Výplatní tabulka

  • třešně, švestky, citrony, pomeranče, vodní melouny – x 0,5/0,15/0,5;
  • dolar – x0,25/0,5/0,8;
  • zvonky – x0,25/0,5/1;
  • diamanty – x 0,25/0,75/2.

RTP – 95,16 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Sevens Staxx
Všechny hry výrobce Novomatic
Back to top