Werewolf Wild Werewolf Wild

Werewolf Wild - Slot

Hrát si Werewolf Wild

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Werewolf Wild
Software IconSoftware: Aristocrat
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny

Werewolf Wild Průběh hry Automat Werewolf Wild byl vydán od Aristocrat Gaming v lednu 2013. Jedná se o kvalitní produkt s originálním námětem a dobrými technickými vlastnostmi. Například RTP je zde indikováno na 95,3 %, násobiče přiřazené k ikonám, které tvoří placené kombinace, jsou také docela dobré. Abyste se ujistili, že je to ziskové, doporučujeme vám zkusit si zahrát demo Werewolf Wild na našem webu. Také vám doporučujeme, abyste se seznámili s naším vlastním hodnocením online kasin a našli to nejlepší pro hraní o skutečné peníze.

Recenze slotu Werewolf Wild

Tento slot je atraktivní pro svou kreslenou grafiku a podle očekávání zde hlavní postavy Werewolf Wild Průběh hry vystupují vlkodlaci. Na hrací ploše, na jejímž pozadí mohou uživatelé vidět střechy domů zahalené soumrakovou mlhou, je 5 válců. Existuje 25 výherních linií.

Symboly, které tvoří placené kombinace na základě výsledků zatočení, jsou obrázky s pouliční lampou, siluety vlkodlaků, obyčejných lidí a policistů, mince a také tradiční nominální hodnoty karet. Standardně se platí kombinace – zleva doprava. Maximální koeficient je x1000. Minimální sázka je 0,01 kreditu a maximálně 100 kreditů lze umístit na kód během jednoho otočení.

Jak hrát automat Werewolf Wild

Werewolf Wild Průběh hry Hraní hry Werewolf Wild, as v ostatních hracích automatech značky, je jednoduchý a přímočarý. Pro spuštění hry musí uživatelé určit optimální velikost sázky v rámci stanoveného limitu. Dále byste měli spustit roztočení, tedy uvést kotouče a zároveň ikony na nich do pohybu. To lze provést v manuálním a automatickém režimu stisknutím příslušné klávesy na ovládacím panelu.

Aby mohli hráči vydělávat velké zisky, nabízí automat také několik bonusových možností. K jejich spuštění slouží speciální symboly, a to Wild v podobě vlkodlaka, Bonus se zlaťákem a Scatter s obrázkem vlka vyjícího na měsíc. Možnosti těchto ikon jsou následující:

  • Wild přináší značné výhody, protože sám pomáhá vytvářet kombinace a nahrazuje v nich chybějící symboly.
  • Bonus vypadává výhradně na první kotouč. Současně se s ním na hřišti objeví vlkodlak a poté je hráči vyplacena. Velikost výplaty je určena náhodně – v rozmezí 2–40 celkových sázek v rámci aktuálního roztočení.
  • Scatter se může objevit na všech válcích a není vázán na výherní řady. 3-5 takových obrázků rozdává výhry ve výši 2-50 sázkových ekvivalentů, resp. Po vydání platby se aktivuje kolo s roztočeními zdarma, ve kterém je vlkodlak schopen infikovat další postavy a proměnit je ve svůj vlastní druh. Pokud se na poli během bezplatných zatočení objeví více symbolů Scatter, kolo s nimi může pokračovat.

Werewolf Wild má také funkci proměnit obyčejné ikony na hřišti v tzv. Wilds. V náhodném pořadí se ukáže, že 1 až 5 ikon na válcích je roztrháno drápy vlkodlaka a změní se v divočinu, což vám v budoucnu umožní získat velké odměny ve vytvořených kombinacích.

Výplatní tabulka

  • vlkolak na pozadí měsíce - x2-x50; Werewolf Wild Průběh hry
  • lucerna – 10x -x250;
  • kočár - x10-x300;
  • policista - x20-x400;
  • dívka, muž - x25-x500;
  • vlk – x10-x1000.

RTP – 95,3 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Werewolf Wild
Všechny hry výrobce Aristocrat
Back to top