Hrát si Zorro

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Zorro
Software IconSoftware: Aristocrat
RTP IconRTP: 94.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Walking Wilds

Zorro Průběh hry V roce 2013 vydal populární poskytovatel Aristocrat Gaming velká sbírka softwaru pro hazardní hry. A jedním z nejoriginálnějších v něm byl automat Zorro. Věnuje se slavnému španělskému hrdinovi v černé masce a v tomto tématu prakticky neexistují obdoby. RTP slotu je podle výrobce 94,99 %, což je velmi dobré. Na našem webu si můžete zdarma vyzkoušet hru Zorro, která také poskytuje nezávislé hodnocení spolehlivých online kasin za skutečné peníze.

Recenze automatu Zorro

Tento slot je možná jedním z nejoblíbenějších produktů svého vývojáře a na prvním místě Zorro Průběh hry fronta díky přítomnosti ikonické postavy z filmu o Zorrovi mezi tematickými ikonami. Ale i tak je zajímavý jeho design a snadné ovládání. Na hřišti je 25 výherních řad, které jsou umístěny na 5 válcích, kde se kombinace placených symbolů tvoří na základě součtu otočení.

Rozsah sázek ve slotu je od 0,01 kreditu do 25 kreditů v rámci jednoho otočení. Maximální výplata je zde 25 000 kreditů, které jsou vydány za podmínky, že na aktivních liniích bude uskutečněn maximální počet zaplacených kombinací. Jedná se o druh jackpotu, který nevypadá často, ale určitě potěší ty šťastlivce, kteří ho mohou získat.

Jak hrát automat Zorro

Zorro Průběh hry Zorrova hra je zcela nekomplikovaná. Zejména pro ty, kteří již klasické automaty hráli. Ale jak ukazuje praxe, začátečníci se s tím rychle vypořádají. Nejprve musíte určit optimální výši sázky a uvést válce do pohybu. Celkem jsou na výběr dva režimy – manuální nebo automatický, kde každý má samostatnou klávesu na ovládacím panelu.

Za zmínku stojí i bonusový potenciál slotu, jelikož zde můžete vydělávejte opravdu velké sumy ne za standardní kombinace v tocích, ale pomocí bonusových možností. Je jich několik:

  • Když se na poli objeví ikony s písmeny, která mohou tvořit slovo „ZORRO“ na jednom aktivním řádku, jsou vydány další odměny.
  • Samostatně , písmeno Z funguje jako symbol Wild a nahrazuje ostatní ikony na hřišti.
  • Existují také bonusové ikony reprezentované obrázky sudu a magických dveří.

Kombinace bonusových symbolů Z a sudu vám umožní spustit 20 roztočení zdarma, ve kterých písmeno samostatně otevře 3 další symboly Wild. Každá možnost má své vlastní multiplikátory a okamžité výhry jsou vypláceny samostatně v bonusu Tornado. Ve dvojnásobných výhrách si hráči s multiplikátory mohou vybrat podle vlastního uvážení.

Výplatní tabulka

  • kůň - x5-x50; Zorro Průběh hry
  • 10, J - x10- x150;
  • Q, K – x25-x250;
  • A – x40-x300;
  • červené šaty – x40-x400;
  • sud - x40-x500;
  • muž - x50-x1000;
  • dívka - x50-x2000;
  • Zorro - x5-x5000.

RTP – 94,99 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Zorro
Všechny hry výrobce Aristocrat
Back to top