Choy Sun Doa Choy Sun Doa

Choy Sun Doa - Slot

Hrát si Choy Sun Doa

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Choy Sun Doa
Software IconSoftware: Aristocrat
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 243/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: 243 způsobů Free spiny Náhodné divočiny

Choy Sun Doa Průběh hry V roce 2013 přibyl do kolekce produktů Aristocrat Gaming s čínskou tématikou výherní automat Choy Sun Doa. A stojí za zmínku, že sázkaři si ho nejen okamžitě oblíbili, ale stále jsou u nich stále žádaní. Jednoduchá pravidla, barevné rozhraní a také dobré RTP (95 %) jsou některé z hlavních důvodů jeho popularity. Doporučujeme, abyste si vyzkoušeli hraní Choy Sun Doa zdarma na našich webových stránkách, kde si také můžete vybrat z nejlepších online kasin vhodných pro hraní o skutečné peníze.

Choy Sun Doa Slot Recenze

Hazardéry láká především oblíbené orientální téma automatu, ale postupem času se hra stává Choy Sun Doa Průběh hry ještě zajímavější, protože existuje 243 možností pro sestavování výherních kombinací najednou. Hrací pole má 5 válců a 3 sektory s ikonami, na každý z nich můžete vsadit maximálně 25 kreditů.

Choy Sun Doa Průběh hry Největší výplaty lze získat ve hře s tisíci kredity a za podmínky, že vyjdou kombinace s x30 multiplikátorem. Za zmínku také stojí, že tento automat poskytuje další kolo, ve kterém můžete navýšit obdržené výhry. Pro přepnutí po úspěšném odstředění stiskněte dvojité tlačítko na ovládacím panelu. K dispozici jsou také další tlačítka pro konfiguraci potřebných možností – tlačítka, která vám umožní upravit velikost sázky a ta, která začnou točit v manuálním nebo automatickém režimu, z nichž si můžete vybrat.

Jak hrát automat Choy Sun Doa

Hra Choy Sun Doa je navzdory originalitě zápletky a modernímu designu velmi jednoduchá. Jak již bylo zmíněno výše, zde můžete nezávisle určit velikost sázky a zahájit roztočení. Zároveň, i když jsou sestaveny standardní kombinace, mohou být platby poměrně velké. Ve slotu je k dispozici také spousta bonusových možností, které stojí za to podrobněji zvážit. Například:

  • Obrázek zlaté cihly je zde reprezentován symboly Scatter, které vám umožňují spustit další kola (zatočení zdarma).
  • Obrázek s klíčovou postavou je Wild, který dokáže nahradit všechny ostatní chybějící symboly a přispět tak k vytvoření většího počtu výherních kombinací (s výjimkou Scatteru). Zvláštností znaku Wild je, že se může objevit pouze na válcích 2, 3, 4.

Symboly ve výherních kombinacích se počítají tradičně zleva doprava, ale sektor, ve kterém se objevují v důsledku zatočení, se nebere v úvahu. Když se na poli objeví symboly Scatter, zobrazí se počet bezplatných zatočení a multiplikátorů, ze kterých si můžete vybrat. I během zatočení zdarma ve hře můžete znovu získat free spins a zde, abyste mohli pokračovat v kole, musíte znovu vybrat počet bezplatných otočení a násobitel.

Výplatní tabulka

  • zlatá mísa - x5-x50; Choy Sun Doa Průběh hry
  • 9, 10 – x5-x100;
  • J, Q - x10-x100;
  • K, A – x10-x200;
  • mince – 15–x300;
  • ryby – x20-x300;
  • prsten – x30-x800;
  • velká mince – x35-x800;
  • drak – x50-x1000.

RTP – 95 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Choy Sun Doa
Všechny hry výrobce Aristocrat
Back to top