Sea Secret Sea Secret

Sea Secret - Slot

Hrát si Sea Secret

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Sea Secret
Software IconSoftware: GameBeat
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Bonusová hra Násobitel výher

Sea Secret Průběh hry Mořské tajemství automat je nový produkt od GameBeat, představený v srpnu 2022. Jedná se o absolutní novinku — barevný automat s originální zápletkou, kvalitním designem a výhodnými bonusovými možnostmi. RTP je 96,34 %, volatilita je vysoká a také stojí za zmínku, že zde může každý uživatel dosáhnout velkého jackpotu.

Na našem webu si můžete zkusit zahrát demo Sea Secret pro podrobnější seznámení s jeho pravidly a vlastnostmi. Nabízíme také výběr z nejlepších nejspolehlivějších online kasin, kde je tento automat prezentován v režimu skutečných peněz.

Sea Secret recenze slotu

Struktura automatu jako celku je vcelku standardní – má 5 válců a 3 řady tematických Sea Secret Průběh hry znaků. Pro vytvoření placených kombinací je k dispozici 20 výherních linií.

Pro vsazení sázky na ovládacím panelu, který se nachází napravo od válců, je tlačítko s mincemi. Na výběr jsou také tlačítka pro aktivaci otáčení v manuálním a automatickém režimu. Na levé straně obrazovky je tlačítko pro nastavení a také zapínání a vypínání zvukových efektů. Pod válci jsou okna, kde se zobrazuje velikost aktuální sázky, zůstatek a výše výher v rámci konkrétního roztočení. Minimální sázka ve slotu je 0,1 kreditu, maximální částka, kterou můžete vsadit na všechny řady, je 20 kreditů.

Jak hrát automat Sea Secret

Sea Secret Průběh hry Z popisu technických vlastností výše, můžeme dojít k závěru, že hra Sea Secret je docela jednoduchá. Ale vyhlídky na získání výher jsou zde skvělé, z velké části díky přítomnosti různých bonusových možností. Takže ve slotu jsou takové speciální symboly, jako je symbol bubliny, divoký symbol, symbol rozptylu:

symbol bubliny vám umožňuje využít další multiplikátory;

divoký symbol nahrazuje chybějící prvky na hracím poli, což přispívá k vytvoření většího počtu placených kombinací;

Symbol Scatter – objeví se kdekoli na válcích (bez odkazu na aktivní linie) a spustí bonusové kolo s roztočeními zdarma.

Za zmínku také stojí, že zobrazení šesti nebo více symbolů bublin na hracím poli vám umožňuje kvalifikovat se na jeden ze tří typů jackpotu.

Výplatní stůl

  • karty s nominální hodnotou 10, J, Q, K, A - x0,2/0,5/0,2; Sea Secret Průběh hry
  • starověká amfora s krabem sedícím na něm - x0,5/1/3;
  • medúza - x0,5/2/5;
  • ryba - x1/3/10;
  • delfín – 1/5/20;
  • truhla s pokladem – 1/5/50.

RTP – 96,34 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Sea Secret
Všechny hry výrobce GameBeat
Back to top