Lord of The Seas Lord of The Seas

Lord of The Seas - Slot

Hrát si Lord of The Seas

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Lord of The Seas
Software IconSoftware: GameBeat
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 50/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Jackpot

Lord of The Seas Průběh hry Automat Lord of The Seas od GameBeat je věnován pánu všech moří Poseidonovi. Design automatu je plně v souladu s jeho tématem, RTP je 95,38 % a klasická pětiválcová struktura nevzbuzuje otázky ani pro začátečníky.

Doporučujeme vám přečíst si podrobnou recenzi automatu a zkusit si zahrát demo v Lord of The Moře na našem webu. Zde si také můžete vybrat z nejlepších online kasin vhodných pro hraní o skutečné peníze.

Lord of the Seas recenze slotu

Jak bylo uvedeno výše, struktura automatu je standardní – na hřišti je 5 válců a 3 řady symbolů, od Lord of The Seas Průběh hry které lze na základě výsledků zatočení tvořit placené kombinace. Na pravé straně obrazovky je na výběr ovládacího panelu s tlačítky pro spouštění točení v manuálním nebo automatickém režimu a také tlačítko pro úpravu velikosti aktuální sázky. Na levé straně obrazovky je panel s tlačítky pro základní nastavení a také pro prohlížení obecných informací o hře a výherní tabulce, kde jsou podrobně uvedeny koeficienty přiřazené k tematickým symbolům.

Minimum. sázka ve hře je deklarována na úrovni 0,15 kreditu, maximální sázku lze uzavřít v rámci jednoho roztočení 50 kreditů. Počet dostupných otočení v automatickém režimu se pohybuje mezi 10–100.

Jak hrát automat Lord of The Seas

Lord of The Seas Průběh hry Hratelnost Lord of The Seas rozhodně osloví jak zkušené gamblery, tak začátečníky. Je jednoduchý a přitom dostatečně dynamický. Z velké části kvůli přítomnosti různých bonusových možností. Například symbol s pánem moří Poseidonem v automatu plní funkci Wild, což mu umožňuje nahradit zbytek ikon na válecích a doplnit výherní kombinaci.

Automat má také jednu speciální symbol v podobě trojzubce, který funguje jako Scatter symbol. Objevení se tří nebo více trojzubců na hřišti během kola otočeným zdarma ve výši až 25. Opakované přistání trojzubců na válcích během kola roztočení zdarma spustí dalších 5 až 25 respinů, kteří rozbalují divoké symboly se mohou objevit .

< h2> Tabulka deska
  • 10, J, Q - x 0,12/0,2/1; Lord of The Seas Průběh hry
  • Q, K – x1,2/0,4/1,2;
  • ryby, hvězdice – x0,12/0,4/2;
  • chobotnice – x0,2/1/4;
  • trojzubec (Scatter) — x1/10/50.

RTP – 95,38 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Lord of The Seas
Všechny hry výrobce GameBeat
Back to top