Portal Master Portal Master

Portal Master - Slot

Hrát si Portal Master

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Portal Master
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra

Portal Master Průběh hry Automat Portal Master od Mancala Gaming je perfektní volbou pro každého, kdo miluje vzrušení, časté výhry a kouzla. Datum jeho vydání je 21. dubna 2021. Každý si tento nový produkt zamiluje. Jedinečný scénář zavede hráče do mystického světa plného magie a adrenalinu. Jakmile jste obklopeni magickými energetickými sférami, neměli byste se bát. S jejich pomocí bude možné dokázat neuvěřitelné – otevřít portály do jiných dimenzí.

Automat Portal Master lze stáhnout do libovolného zařízení, ale lze jej snadno spustit i v prohlížeči. Podporuje jak osobní počítač, tak miniaplikace s Androidem nebo iOS. Toto je nejneobvyklejší a nejatraktivnější slot, který byl nedávno vydán. Umožňuje vám nejen ponořit se do vzrušující atmosféry. S ním můžete získat skvělou výhru a zároveň si užít odhalování tajemství tajemného vesmíru.

Sázení je stejně vzrušující jak v době aktivace klasického režimu, tak spuštěním automatu Portal Master v demo verzi. Fantastický slot nenechá nikoho lhostejným. Vysokou pochvalu si zaslouží i estetika slotu. Kromě scénáře zaujme i velkolepou grafikou, příjemnou hudbou a také neuvěřitelnými speciálními efekty.

Přehled výherního automatu Portal Master

Portal Master Průběh hry Díky recenzi slotu Portal Master si fanoušci hazardu mohou udělat úplný obrázek o jeho funkcích a výhodách. První, co vás po načtení upoutá, je hrací pole a fantastické pozadí kolem něj. Fyzikální zákony nejsou stvořeny pro tento svět. Obrovské balvany a zbytky struktur se plynule pohybují kolem postav objevujících se na obrazovce.

Hrací pole je vyrobeno ve formátu 5x4. Obrázky se objevují na pěti kotoučích a seřadí se do čtyř řad. Hodnota sázky může být v rozmezí od 0,10 do 100 mincí. Optimální herní mechanika vám umožní vychutnat si proces a ocenit vzrušující hru. Maximální multiplikátor ve hře je x250. K velké radosti fanoušků tohoto vývojáře poskytuje automat 1024 výherních linií. Úroveň volatility je nízká.

Uživatelé mohou vždy aktivovat automat Portal Master bez vkladu. Tato verze hry se nijak neliší od klasické. Jediný rozdíl je v tom, že sázky se uzavírají pomocí online mincí. Slot Portal Master v demo verzi lze nazvat ideálním řešením pro začátečníky, kteří se s jeho funkcemi teprve seznamují. Demo Portal Master si můžete zahrát zdarma i bez registrace.

I přes nízkou úroveň rozptylu v průběhu kola se uživatel cítí neuvěřitelně vzrušující. Dodává vzrušení barevnou grafiku a speciální efekty.

Jak hrát automat Portal Master

Portal Master Průběh hry V online casinu najdete Portal Master v sekcích „magie“, „fantasy“. Pochopení managementu není těžké. Tlačítka umožňují upravit výši sázky, urychlit proces otáčení válců a zapnout automatický režim. Vlastnosti slotu nemohou nepřesvědčit. V procesu roztočení válců uživatel obdrží energetickou kouli. Může se proměnit v chybějící symbol a vytvořit výherní kombo.

Mocný kámen, který hráč obdrží jako dárek od Mistra portálu, obsahuje šest prázdných míst. Když obdrží další kouli, nemůže utratit její zdroje, ale shromáždit je v tomto kameni. Vznikne tak neuvěřitelně silná energetická koule. Koule jsou rozděleny do řad. Slabé se vymění za kuličky střední síly nebo se aktivují jako Scatter (krystal). Čím výkonnější Sphere, tím širší možnosti. Bez ohledu na to, zda v klasickém režimu nebo v demu Portal Master, jsou bezplatná otočení udělena po výměně za dvě energetické koule střední síly. Počet FS se může lišit od 10 do 25. Magické prvky vám pomohou získat maximální užitek a vynikající odměnu.

Platební tabulka

V automatu Portal Master Czech je devět symbolů. Ne všechny přinášejí výplaty. Speciální symboly urychlují výherní kombinace a činí hru dynamičtější. Více o štědrosti každého z nich se můžete dozvědět z výplatní tabulky.

Symboly x3 x4 x5
Zlatý drak padesáti 200 250
karmínová sova deset padesáti 150
rejnok modrý 5 7 patnáct
zelený býk 3 5 osm
Rubín jeden 2 3
Smaragd jeden 2 3
Safír jeden 2 3
Jantar jeden 2 3

V automatu Portal Master je RTP 95 %. Tento indikátor lze nazvat standardním pro software od společnosti Mancala Gaming.

Populární otázky o automatech Portal Master

Má automat Portal Master progresivní jackpot?
Ne. Automat tuto funkci nepodporuje.
Vyžaduje automat Portal Master Wild symbol?
Ano. Speciální postavy se účastní hry.
Jaké žánry lze přiřadit automatu Portal Master?
"Magie", "Fantasy".

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Portal Master
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top