Bars And Bells Bars And Bells

Bars And Bells - Slot

Hrát si Bars And Bells

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Bars And Bells
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 5/3
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Bonusová hra Násobitel výher

Bars And Bells Průběh hry Znalci atmosférických sálů kamenných kasin ocení další novinku od nadějného vývojáře Mancala Gaming. Výherní automat Bars And Bells Czech vstoupil na trh 28. dubna 2022. Patří ke klasickým slotům a co nejvěrohodněji napodobuje legendární „jednoruké bandity“. Navzdory jednoduchým pravidlům je neuvěřitelně vzrušující hrát.

Barevné symboly, příjemná atmosféra a pohodlná míra variance dělají hru dynamickou. Zvláštní pozornost si zaslouží design stroje. Hlavní barvy jsou lila, fialová a žlutá. Logo slotu se efektně leskne na pozadí prvních hvězd a fialové oblohy. Panoráma města je docela lakonická, ale odstíny západu slunce působí příjemným dojmem.

Kromě krásného designu uživatele překvapí také přítomnost doplňkových funkcí. Najít hrací automat Bars And Bells v casinu bude snadné. Nejčastěji se nachází v sekcích s klasickým softwarem. Téma "Drahokamy" a "Šperky" je oblíbené a i přes jednoduchá pravidla je mezi hráči vždy žádané.

Recenze slotu Bars And Bells

Bars And Bells Průběh hry Vše, co se od uživatelů při hraní Bars And Bells od Mancala Gaming vyžaduje, je relaxovat, užívat si vysoce kvalitní obraz a moderní grafiku. Poskytovatel představil klasický výherní automat ve stylu art deco a umožnil podívat se na vlastnosti takového obsahu z jiného úhlu.

Automat využívá hrací pole tří válců a řad. Platí pouze 5 výherních linií. Tvoření výherních kombinací probíhá zleva doprava. Úroveň disperze je střední. Maximální míra výher je x525. S maximální sázkou můžete vyhrát 105 000 USD. Dá se s jistotou říci, že tento slot má vyváženou matematiku. Rozsah sázek je od 1 do 90 mincí.

Automat Bars And Bells v demo režimu vám umožní získat neméně potěšení než v tom klasickém. Dokonce i neregistrovaní uživatelé budou moci uzavírat sázky a hrát demo Bars And Bells. Testovací režim je považován za nejlepší možnost pro získání všech informací o slotu a také pro úsporu rozpočtu. Pomáhá to cítit se jistě i začátečníkům, kteří takový software spustili poprvé.

Ať už hrajete Bars And Bells zdarma bez vkladu nebo se skutečnými penězi, jeho nastavení zůstává stejné. Automat má sedm herních symbolů. Bars And Bells lze snadno stáhnout do přenosného zařízení nebo počítače. Je podporován jakýmkoli operačním systémem gadgetu - Android a iOS.

Jak hrát automat Bars and Bells

Licencovaný online automat umožňuje zábavu i náročným hráčům ve volném čase. I přes absenci speciálních symbolů (Scatter, Wilde nebo Bonus) je automat neuvěřitelně štědrý. Je to vysvětleno jednoduše. Jakákoli výherní kombinace, která obsahuje symbol s nápisem „BAR“, vám umožňuje získat výhru.

Automat předpokládá přítomnost jedné funkce - "Multiplikátor". Multiplikátor cen se aktivuje automaticky. To se stane, když se na obrazovce objeví stejný znak. Za odměnu je účtován určitý multiplikátor. Může se lišit v závislosti na hodnotě vypuštěného symbolu. Nezajišťuje nákup funkcí a progresivní jackpot. Navzdory tomu je velmi žádaný.

Platební tabulka

Podrobná recenze slotu Bars And Bells vám umožní vyhodnotit nejen jeho vlastnosti, ale také specifika plateb. Jsou uvedeny v tabulce.

Symboly x3
Nápis BAR s písmeny "ANY" x0,6
Černobílý nápis BAR x1
Dvojitý nápis BAR x2
Trojitý nápis BAR x3
Lilac krystal x5
zlatý zvonek x8
Zlatý čip s fialovým symbolem x10
šťastná sedmička x15

Nejběžnější RTP pro vývojářský software Mancala Gaming je 95 %, takže není divu, že Bars And Bells má stejné RTP. To je mírně pod obecně přijímaným standardem (96 %).

Populární otázky o automatech Bars And Bells

Má hrací automat Bars And Bells bonusy?
Ano. Má funkci roztočení zdarma „Multiplikátor“ a má také speciální symbol „BAR“, který vám umožňuje získat velké odměny.
Jaký je maximální multiplikátor pro automat Bars And Bells?
Maximální výhra ve slotu se rovná sázce vynásobené 525. S takovou cenou mohou počítat pouze uživatelé, kteří učiní maximální sázky.
Má automat Bars And Bells testovací režim?
Ano. Každý fanoušek vzrušení může aktivovat slot v testovacím režimu. Chcete-li to provést, přesuňte na něj kurzor a klikněte na tlačítko "Demo".

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Bars And Bells
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top