Barry the Leprechaun Barry the Leprechaun

Barry the Leprechaun - Slot

Hrát si Barry the Leprechaun

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Barry the Leprechaun
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Záhadné symboly

Barry the Leprechaun Průběh hry Známý softwarový vývojář Mancala Gaming potěšil 22. srpna 2022 fanoušky další novinkou. Barry the Leprechaun, senzace mezi návštěvníky všech online kasin, je automat s fantastickým designem a skvělými cenami. Umožňuje vám ponořit se do pohádkové atmosféry irského folklóru a krásné krajiny. Úžasnou hratelnost doplňuje perfektně sladěný hudební doprovod. Zavede hráče do kouzelného lesa a dává příležitost naladit se na hazardní zábavu.

Ihned po načtení slotu na hráče čeká hlavní hrdina – Barry. Ví hodně o pokladech. V jeho žaláři je ukryto obrovské množství hrnců zlata. Získejte důvěru mazaného skřítka a získejte štědré dárky pouze pro nejúspěšnější fanoušky vzrušení.

Hlavní hrdina je vždy blízko hrací plochy a aktivně sleduje, co se děje. Každému, kdo se nebojí překážek a usiluje o vítězství, poskytuje štědré odměny. Vlastnosti demoverze Barry the Leprechaun můžete ohodnotit bez zálohy v jakoukoli vhodnou dobu. Klasická verze zahrnuje hraní o skutečné peníze.

Recenze slotu Barry the Leprechaun

Barry the Leprechaun Průběh hry Recenze slotu Barry the Leprechaun uvádí jeho hlavní vlastnosti a možnosti. Certifikovaný automat Barry the Leprechaun je prezentován v demo režimu i v klasické verzi. Udělal rozruch mezi fanoušky žánru. Hrací pole se skládá z 5 rotujících válců a 3 řad barevných symbolů. Úroveň volatility je střední, což umožňuje uživatelům s různými dovednostmi a zkušenostmi získat četné odměny. Slot má 20 výherních linií.

Otáčející se válce zobrazují několik typů herních symbolů. Nejhůře placené jsou obrázky nominální hodnoty karty. Herní symboly lze nazvat štědřejšími, ale největší potěšení způsobují speciální - podkova (Wilde) a kožený batoh (Skatter).

Stáhnout Skřítek Barry se ukáže jak na PC, tak na přenosném gadgetu, protože. je navržen podle technologií JS, HTML5.

Jak hrát automat Barry the Leprechaun

Pochopení správy výherního automatu je celkem jednoduché. Nejprve byste se měli rozhodnout, jaká bude sázka, provést ji a poté aktivovat buben. K vytvoření výherní kombinace dochází po současném zobrazení tří stejných obrázků. Musí se nacházet na stejné výplatní linii. Odpočítávání začíná vždy od levého kotouče. Rozsah sázek je od 0,20 do 18 mincí. Maximální multiplikátor je x2913.

Barry the Leprechaun Průběh hry Vývojář se snažil, aby herní proces nebyl nudný, a doplnil ho o několik unikátních režimů. Výrazně zvyšují šanci na výhru. Jedním z rysů skřítka Barryho od Mancala Gaming je "Mystery poklad boxy". Skřítek má hodně zlata a každý sní o tom, že od něj dostane dárek. Vyplatí se být trpělivý. Jakmile se na obrazovce objeví tři hrnce, musíte jeden z nich vybrat. Pokud je štěstí na straně hráče, rozhodne se správně a dostane štědrou odměnu.

Sticky Wild symboly jsou po objevení fixovány na válcích až do samého konce kola. To značně rozšiřuje možnosti získání výherní kombinace při následném tvoření nových kombinací. Scatter vám umožňuje získat bezplatná zatočení se ziskovými multiplikátory. Pro aktivaci funkce se na hracím poli musí objevit alespoň tři speciální symboly. Za ně můžete získat 7 FS, za 4 - 10 FS a za 5 - 12 FS.

Zatočení zdarma v Barry the Leprechaun bude možné hodnotit demo verzi a klasický režim. Jakou možnost si zvolí, je na uživateli. Hra je dostupná v několika jazycích.

Platební tabulka

Automat Barry the Leprechaun Czech vám nabízí užít si barevné symboly v irském stylu a zažít neuvěřitelnou jízdu.

Symboly x3 x4 x5
J x0,25 x0,5 x2
Q x0,5 x1 x3
K x0,5 x1 x4
A x0,75 x2 x5
jetelový list x7,5 x3 x1
Trubice x10 x4 x1,5
Hudební nástroj x12,5 x5 x2
Hrnec zlata x25 x2,5
Podkova x25 x2,5
Batoh se zlatem 7FS (x2) 10 FS (x3) 12FS (x4)

Slot Barry the Leprechaun má RTP 95 %.

Populární otázky o automatech Barry the Leprechaun

Mohu hrát Barryho skřítka zdarma a vyhrát?
Ne. Demo režim vám neumožňuje vydělávat skutečné peníze. Je navržen tak, aby se s automatem seznámil a získal nové dovednosti.
Jak získat maximální výhru v automatu Barry the Leprechaun?
Je nutné dělat maximální sázky. To vám pomůže získat šanci vyhrát velký jackpot.
Co dělají speciální postavy ve Skřítkovi Barrym?
Scatter (kožený batoh) - poskytuje FS výhodné multiplikátory. Wilde (podkova) – zobrazení na válcích doplňuje kombinace a nahrazuje chybějící symboly.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Barry the Leprechaun
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top