Monster Thieves Monster Thieves

Monster Thieves - Slot

Hrát si Monster Thieves

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Monster Thieves
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Monster Thieves Průběh hry Je těžké najít člověka, který by se v noci nepotýkal se ztrátou věcí v domě a podivnými zvuky. Vývojářům Mancala Gaming se podařilo zjistit důvod této nepříjemnosti. Všechno je to o nočních příšerách. Rozpustilá stvoření vás nenechají žít v klidu a udělají vše pro to, aby si zahráli špinavé kousky. Dokážou přitom štědře obdarovat ty, kteří se jich nebojí a přistihnout je ve chvíli páchání špinavých triků.

Automat Monster Thieves od Mancala Gaming potěší fanoušky mystiky a hororu. Vyšlo 16. září 2020 a rychle si získalo popularitu. Příjemná hudba a zvukový doprovod je ideálně kombinován s promyšleným rozhraním. Noční zloději vypadají velmi roztomile a ne děsivě, ale neměli byste podlehnout jejich kouzlu - v každou vhodnou chvíli ukradnou sluchátka, papírové ručníky a další osobní věci.

Automat Monster Thieves lze stáhnout na libovolné zařízení, ale není to nutné. Běží jednoduše v prohlížeči na PC, stejně jako na chytrých telefonech nebo tabletech s Androidem nebo iOS. Jediné, co je pro úspěšnou hru potřeba, je vysokorychlostní internet. Automat Monster Thieves v demo verzi není o nic méně populární než v té klasické. Umožňuje každému, kdo se chce dozvědět více o neobvyklých postavách, ponořit se do světa mystiky.

Monster Thieves recenze slotu

Monster Thieves Průběh hry Přehled slotu Monster Thieves vám umožní zjistit všechny potřebné informace a vlastnosti. Hrací buben je v zázemí obytné části. Skládá se z pěti válců a čtyř řad. Výherní linie se na nich netvoří, protože. Software je založen na mechanismu Ways to Win. Po každém roztočení válce vám umožní získat 1024 způsobů, jak získat štědré výhry. Okouzlující noční příšery budou pravidelně navštěvovat areál a snažit se ukrást vše, co jim přijde pod ruku. Zároveň aktivují spuštění bonusových úrovní.

Úroveň volatility automatu je nízká, takže hráči mohou očekávat časté a malé dárky. Automat nezajišťuje přítomnost re-spinů, rizikové hry, progresivního jackpotu a mnoha dalších doplňků. V klasické verzi a demo hře Monster Thieves nejsou žádná roztočení zdarma.

Kdokoli může hrát Monster Thieves bez vkladu. Tato příležitost vám umožní dozvědět se o tom více. Slot Monster Thieves v ukázce se nijak neliší od verze se skutečnými penězi. Demo Monster Thieves si můžete zahrát zdarma bez registrace. To je nejlepší způsob, jak poznat stroj a ušetřit peníze.

Jak hrát automat Monster Thieves

Monster Thieves Průběh hry Automat Monster Thieves najdete v casinu v sekcích „magie“, „mystika“, „poklady“, „horory“. Není těžké je zvládnout. Všechna tlačítka jsou pohodlně umístěna a intuitivní. Velikost sázky se pohybuje od 0,1 do 90 mincí. Jeho hodnotu bude možné upravit pomocí tlačítek plus a minus.

Monstra jsou velkorysá, a tak dávají možnost zahrát si zajímavou hru. To se děje díky Wildeovi a x2 multiplikátoru. Divoký symbol se může objevit na všech válcích kromě prvního a podílet se na tvorbě výherních kombinací. Zvláštní pozornost si zaslouží bonusový symbol. Když se na válcích objeví tři podobné obrázky, aktivuje se bonusové kolo. Při jeho průchodu musí uživatel vybrat políčko s maximální výhrou. Tento automat je vhodný pro fanoušky vzrušení, kteří rádi hrají a riskují. Díky tomu mohou získat štědré výplaty a neuvěřitelné zážitky.

Platební tabulka

Podrobná výplatní tabulka výherního automatu Monster Thieves Czech Republic pomůže hráčům rychle se zorientovat ve výplatách, které dostávají.

Symboly x3 x4 x5
Ponožky x20 x40 x60
Papírové ručníky x3 x0,5 x0,8
Bačkory x3 x0,5 x0,8
Sluchátka x3 x0,5 x0,7
Klíče x0,3 x0,5 x0,7
modré tlačítko x0,2 x3 x0,5
žluté tlačítko x0,2 x3 x0,5
zelené tlačítko x0,2 x3 x0,4
fialové tlačítko x0,2 x3 x0,4

Stejně jako ostatní automaty od Mancala Gaming má automat Monster Thieves RTP pouze 95 %. To je pod stanovenou normu, ale nijak zvlášť neškodí hratelnosti.

Populární otázky o automatech Monster Thieves

Má slot Monster Thieves symbol scatter?
Ne, ale místo toho existuje mnoho dalších speciálních symbolů - Wilde, bonus a multiplikátor. Každý z nich plní důležité úkoly a je nezbytný pro zvýšení dynamiky hry.
Jak bezpečný je automat Monster Thieves?
Software má certifikát a je také pravidelně kontrolován nezávislými auditory po instalaci v online casinu. To vám umožní potvrdit jeho originalitu a spolehlivost.
Kde mohu hrát automat Monster Thieves?
Automat Monster Thieves lze provozovat na jakémkoli přenosném zařízení (Android nebo iOS), stejně jako na PC.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Monster Thieves
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top