Cherry Bombs Cherry Bombs

Cherry Bombs - Slot

Hrát si Cherry Bombs

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Cherry Bombs
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra

Cherry Bombs Průběh hry Je těžké najít fanouška hazardu, který by nezkusil hrát klasické automaty. Tento typ hracích automatů lze nazvat nejběžnějším, protože. s nimi začala historie kamenných kasin. Napodobují první automaty – „jednoruké bandity“. Známý mladý poskytovatel Mancala Gaming se rozhodl pro vlastní úpravy tohoto tématu a vytvořil zcela nový produkt. Novinka se objevila v online casinu 27. prosince 2020 a okamžitě přitáhla pozornost znalců klasiky.

Automat Cherry Bombs od Mancala Gaming je úspěšnou kombinací barevných symbolů, jednoduchých pravidel a štědrých výplat. Těžko se najde uživatel, který by nechtěl roztáčet své kotouče. Tento víceúrovňový automat vyžaduje jedinou věc – chuť hrát. Neexistují žádné složité funkce, speciální symboly a vše, co může způsobit potřebu učit se pravidla hry po dlouhou dobu. Místo toho bude stačit, aby uživatel spustil automat a okamžitě zahájil vzrušující zábavu.

Nemusíte ani stahovat Cherry Bombs. V online verzi to funguje efektivně. Fanoušci vzrušení, kteří pochybují o svých vlastních schopnostech, mohou spustit automat Cherry Bombs v demo režimu. Tento formát je ideální pro rozvoj dovedností a získání potřebných zkušeností.

Recenze slotu Cherry Bombs

Pomocí podrobné recenze slotu Cherry Bombs mohou uživatelé zjistit všechny potřebné informace o jeho vlastnostech. Design výherního automatu je vyroben v tradičním stylu. Obrazovka je prezentována v podobě klasického stroje s imitací ovládacích tlačítek a velkým hracím polem. Má pět válců a tři řady symbolů. V tom se liší od tříbubnových modelů.

Slot má 25 výherních linií. Rozsah sazeb je poměrně široký. Pohybuje se od 0,25 do 250 mincí. Všechny linky jsou pevné. Hraní Cherry Bombs bez vkladu se bude líbit všem, kterým může být zpočátku hra obtížná. Slot Cherry Bombs v demo režimu vám umožní důkladně prostudovat funkce a pochopit hru. Hraní dema Cherry Bombs zdarma je stejně vzrušující jako hraní o skutečné peníze. Tento slot lze nazvat novou vizí klasické zábavy. Energická hudba a originální soundtrack doplní proces hazardu.

Jak hrát automat Cherry Bombs

Cherry Bombs Průběh hry Návštěvníci casina v Cherry Bombs budou moci hrát bez sebemenších potíží. Pravidla jsou neuvěřitelně jednoduchá. Celkovou sázku na zatočení může nastavit i začátečník. Naviják se spustí po stisknutí velkého zeleného tlačítka. V případě potřeby lze zapnout turbo režim nebo automatický start. Tlačítka nabídky vám pomohou spravovat nastavení (zvuk, měřítko obrazovky, tabulka výplat).

Vývojář poskytl tři úrovně hry. První se odehrává na 5 válcích se třemi řadami. Druhý se aktivuje po rozšíření hracího pole na měřítko 4 x 6 a třetí zahrnuje zvětšení mřížky na 5x7.

Na obrazovce se může objevit jednoduchá, dvojitá a trojitá třešňová bomba. Existují také dva typy zápasů - jednoduché a dvojité. Tyto symboly nepřinášejí výplaty, ale zvyšují úroveň obtížnosti hry a přispívají ke zvýšení šance na výhru (přesun z úrovně na úroveň). Cherry Bombs demo má roztočení zdarma.

Vrstvený design si zamiluje každý. Clusterová mechanika, velkorysé bonusy a barevné symboly činí proces trávení volného času neuvěřitelně vzrušujícím a vzrušujícím. Každý znalec klasické zábavy by měl takový stroj rozhodně vyzkoušet. Umožňuje vám najít něco nového v obvyklém žánru „ovoce“, „bomby“, „klastrové bubny“.

Platební tabulka

Český automat Cherry Bombs neznamená přítomnost speciálních symbolů Scatter nebo Wilde. Navzdory tomu vám umožňuje získat obrovské výplaty. Zjistěte více o této příležitosti z tabulky.

Symboly x3 x4 x5
Vodní meloun x3 x50 x1000
oranžový x1,2 x16 x400
Hroznová x0,8 x10 x200
Borůvka x0,6 x8 x120
Švestka x0,28 x2 x28
Citrón x0,16 x1 x10

RTP slotu Cherry Bombs nepřesahuje 95 %. Toto není nejvyšší číslo, ale je to norma pro tuto značku. Veškerý software od společnosti Mancala Gaming je vyvíjen s tímto procentem návratnosti.

Populární otázky o automatech Cherry Bombs

Mohu hrát automat Cherry Bombs za skutečné peníze?
Ano. Slot má dvě možnosti aktivace – zdarma a za peníze.
Spouští se slot Cherry Bombs pouze na PC?
Ne. Vývojář vytvořil tento automat v souladu s požadavky uživatelů, takže se aktivuje jak na počítači, tak na přenosných zařízeních – chytrých telefonech nebo tabletech.
Jaký je maximální multiplikátor v automatu Cherry Bombs?
Hodnota maximálního násobitele je x2500.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Cherry Bombs
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top