Great Pigsby Megaways Great Pigsby Megaways

Great Pigsby Megaways - Slot

Hrát si Great Pigsby Megaways

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Great Pigsby Megaways
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 117649/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Great Pigsby Megaways Průběh hry Oblíbený automat Great Pigsby Megaways od Relax Gaming se od ostatních liší nejen příjemnými postavami, ale také unikátními vlastnostmi. Uvedení na trh bylo naplánováno na 19. října 2022. Navenek to vypadá krásně a stylově. Některé symboly jsou animované a umožňují vám užít si hru nejen díky dynamice, ale také atraktivitě. Slot je vyvinut s podporou technologií JS a HTML5. Díky tomu jej můžete snadno provozovat nejen na stacionárních zařízeních (počítač a notebook), ale i na přenosných. Mobilní verzi automatu Great Pigsby Megaways si můžete stáhnout pro Android nebo iOS.

Hřiště se nachází na fasádě luxusního sídla. Je už noc a světla kolem ní svítí efektně. Na hvězdné obloze krásně září reflektory. Hlavní odstíny slotu jsou lila, fialová a zlatá. V popředí je vidět fragment bazénu a také krásně navržený živý plot. Tyto dekorativní prvky doplňují celkový styl a dělají slot vizuálně přitažlivým.

Pokud si automat Great Pigsby Megaways aktivujete v demo režimu, můžete si užít neméně potěšení z volného času a zároveň ušetřit osobní peníze.

Great Pigsby Megaways recenze slotu

Great Pigsby Megaways Průběh hry Recenze automatu Great Pigsby Megaways obsahuje spoustu důležitých informací. Umožní vám snadno pochopit vlastnosti výherního automatu. Hrací pole nestandardní formy. Skládá se ze šesti vertikálně rotujících bubnů. Počet řad symbolů lze změnit a pohybuje se od čtyř do sedmi. K tvorbě výherních kombinací dochází na 117649 výherních liniích. Každý z nich musí obsahovat alespoň tři stejné obrázky. Odpočítávání začíná od válce zcela vlevo.

Maximální násobitel je x20000. S větší pravděpodobností to dostanou ti, kteří sází na maximum. Jejich rozsah se pohybuje od 0,10 do 50 mincí. Úroveň volatility je velmi vysoká – 5 z 5.

Každý, kdo se nechce registrovat a doplňovat svůj účet, může hrát demo verzi automatu Great Pigsby Megaways bez vkladu. Tento režim se líbí všem, bez ohledu na zkušenosti a dostupnost finančních prostředků. Demo Great Pigsby Megaways lze hrát zdarma po neomezenou dobu.

Jak hrát automat Great Pigsby Megaways

Great Pigsby Megaways Průběh hry V casinu Great Pigsby se Megaways staly okamžitě hitem díky jedinečné funkci čtyř progresivních jackpotů. Na hřišti se objevuje mnoho krásných obrázků. Mezi nimi můžete vidět speciální - Scatter (obálka s fialovým kupónem) a Wild (zlatá mince s vyrytým prasetem).

Funkce Megapays náhodně vybere jeden symbol na válci a během procesu opětovného roztočení je třeba získat další symbol Megapays. Pokud k tomu dojde, bude částka jackpotu vypočítána na základě multiplikátoru zvoleného symbolu. Zatočení zdarma se spouští symbolem scatter. Pokaždé jsou účtovány 10 kusů. Divoké symboly se mohou rozšířit na celý válec a zvýšit šanci na výhru.

Správa slotů je maximálně zjednodušena. Všechna tlačítka jsou shromážděna ve spodní části obrazovky. Uprostřed je tlačítko pro spuštění válců. Na obou jeho stranách jsou urychlovače. Vlevo vidíte nabídku a tlačítka pro změnu velikosti sázky. Pokud vstoupíte do menu, budete moci studovat výplatní tabulku, funkce funkcí, pravidla hry a statistiky. Nechybí ani tlačítko pro rozšíření herní plochy na velikost displeje a ovládání hlasitosti.

Platební tabulka

Great Pigsby Megaways Czech Republic má krásné a velkorysé herní symboly. Výplatní tabulka ukazuje multiplikátory, které poskytují v době, kdy jsou kombinace tvořeny.

Symboly x3 x4 x5 x6
Pane Pigsby x0,7 x1 x1,5 x3
paní Pigsbyová x0,5 x0,8 x1 x2
Diadém s diamanty x0,3 x0,5 x0,7 x1
Gramofon x0,2 x0,4 x0,6 x0,8
Doutník a whisky x0,2 x0,3 x0,4 x0,5
A x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
K x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
Q x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
J x0,1 x0,2 x0,3 x0,4
deset x0,1 x0,2 x0,3 x0,4

Slot Great Pigsby Megaways má RTP 96,08 %. Z toho běžná kola tvoří pouze 86,75 %. Zbytek se použije při losování jackpotu. Toto procento návratnosti lze nazvat průměrem.

Populární otázky o automatech Great Pigsby Megaways

Má automat Great Pigsby Megaways další bonusy?
Ano. Automat vám umožňuje účastnit se progresivního jackpotu a poskytuje bezplatná otočení. Obsahuje opakované roztočení, lepivý divoký symbol a rozšiřující se divoký symbol.
Kolik výherních linií je v automatu Great Pigsby Megaways?
Automat má 117649 výherních linií.
Má slot Great Pigsby Megaways mobilní verzi?
Ano. Rychle běží na počítačích a přenosných zařízeních, které podporují operační systém Android nebo iOS.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Great Pigsby Megaways
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top