La Fiesta La Fiesta

La Fiesta - Slot

Hrát si La Fiesta

Popis

Název slotu IconNázev slotu: La Fiesta
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 96.19%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 40/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x14 788
Funkce IconFunkce: Rozšíření divočiny Free spiny Lepkavé divočiny

La Fiesta Průběh hry Automat La Fiesta od Relax Gaming vyšel 7. července 2020. A stojí za zmínku, že o necelý měsíc později o něm věděl každý druhý hráč. Jeho vyhlídky jsou ještě zářivější – počet fanoušků roste díky originálnímu tématu a promyšleným charakteristikám. A i vy můžete právě teď zkusit hrát La Fiesta zdarma – ověřte si tak objektivitu recenze a svou sílu získat velkou výhru.

Recenze hracího automatu La Fiesta

Tento slot byl vytvořen, aby proměnil každodenní život hráčů v hlučnou dovolenou. A stojí za zmínku, že všechny La Fiesta Průběh hry ti, kteří spustili alespoň pár roztočení, na to reagují velmi pozitivně.

Struktura zde není úplně standardní - na hřišti je 5 válců, ale jsou zde 4 vodorovné řady symbolů a 40 řádků najednou, které jsou standardně používány. Minimální sázka v rámci jedné rotace je 0,1 kreditu, maximální sázka dosahuje stovek. Hazardní hráči mohou zvýšit svou sázku až na 10 za předpokladu, že se na hřišti vytvoří alespoň jedna kombinace stejných symbolů.

Jak hrát automat La Fiesta

Nyní pojďme analyzovat hratelnost La Fiesta. Je to zcela nekomplikované - ke spuštění hry potřebujete:

  • určete velikost sázky kliknutím na tlačítko s mincemi;
  • v případě potřeby aktivujte režim Turbo;
  • spustit standardní nebo automatická roztočení;
  • počkej na kombinace.

La Fiesta Průběh hry Co se týče bonusů, je jich několik. Například jsou zde dva divoké symboly najednou - to je obvyklý Wild v podobě rajčete, které nahrazuje chybějící obrázky na poli, a nechybí ani ikona s písmenem W a oslíkem, na kterém se náhodně spouštěný další multiplikátor lze změnit.

Automat má také 4 různé volné symboly, které spouštějí různé typy roztočení zdarma – jedná se o ikony s kytarami a maracas, s růžemi a již známými divokými, které se kombinují s jejich hlavní náhradní funkcí spouštění respinů.

Náš názor

Domníváme se, že tato hazardní novinka si zaslouží pozornost hráčů, protože zde výrobce nekopíroval nic od jiných poskytovatelů, ale vytvořil zcela unikátní produkt. A je dobrý ve všem, od návratnosti po výkon a design. Doporučujeme vám ji spustit hned teď a sami se přesvědčit, co bylo řečeno.

Výplatní tabulka

  • obrázky karetních barev ve formě lahviček s lektvary – x0,2/0,5/0,7;
  • dáma s ventilátorem – x0,5/1/2;
  • vousatý muž – x0,5/1/2,5;
  • chlap s růží – x0,5/1,2/3;
  • býk a osel – x1/5/10.

RTP – 96,19 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako La Fiesta
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top