Snow Coin: Hold The Spin Snow Coin: Hold The Spin

Snow Coin: Hold The Spin - Slot

Hrát si Snow Coin: Hold The Spin

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Snow Coin: Hold The Spin
Software IconSoftware: Gamzix
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Koupit funkci

Snow Coin: Hold The Spin Průběh hry Hrací automat Snow Coin: Hold The Spin od poskytovatele Gamzix byl představen v listopadu 2021. Jedná se o vzrušující automat s vynikající grafikou a dobrými šancemi na výplaty. Maximální potenciál je x50000. RTP - 96,7 %. Rozptyl je průměrný. Ale zároveň je zde vše vyvážené a zajímá gamblery s různými zkušenostmi.

Doporučujeme, abyste si hned teď zkusili zahrát demo Snow Coin: Hold The Spin na našem webu. Můžete si také vybrat ze seznamu spolehlivých online kasin, kde je tento automat prezentován v režimu skutečných peněz.

Recenze Snow Coin: Hold The Spin Slot

Slot Snow Coin: Hold The Spin je navržen v oblíbeném egyptském stylu, ale zároveň je graficky zpracován velmi netradičním způsobem. Snow Coin: Hold The Spin Průběh hry Uživatelé zde neuvidí obrázek s obvyklými písečnými dunami, protože vše na hřišti je pokryto sněhem, včetně slavných pyramid.

Na pěti válcích jsou symboly v podobě nominálních hodnot karet a také obraz egyptských bohů. Kromě toho existují tři další symboly najednou - Wild, Scatter a Bonus.

Pokud jde o rozsah sázek, hráči mohou vsadit od 0,01 do 400 kreditů v rámci jednoho roztočení. Po vytvoření placených kombinací na 20 aktivních řadách je vydána výhra, která se vypočítává v závislosti na koeficientech přiřazených k symbolům. Standardní otočení jsou velmi dobře naředěna speciálními funkcemi, jako je náhodný jackpot, bonusový nákup, free spins a mnoho dalšího.

Jak hrát Snow Coin: Hold The Spin Slot

Snow Coin: Hold The Spin Průběh hry Hratelnost Snow Coin: Hold The Spin lze i přes původní strukturu nazvat standardní. Vše funguje velmi jednoduše a je srozumitelné pro začátečníky i zkušené uživatele. Pro začátek se hráč musí rozhodnout o velikosti sázky v rozmezí uvedeném výše. Další - vyberte vhodný režim otáčení (ruční nebo automatický). Po dokončení zatočení počkejte na vytvoření placených kombinací identických symbolů na hracím poli.

Pokud jde o bonusové možnosti, můžeme dodat, že bezplatná otočení vám umožní aktivovat několik ikon Scatter tím, že se objeví kdekoli na válcích. Bonusový symbol spouští další bonusové kolo a uživatelé mají také přístup ke klíči, který otevře obchod, aby si mohli zakoupit další bonusové možnosti. Hold The Spin je další speciální funkcí, díky které lze výherní symboly fixovat v buňkách na válcích. To přispívá k sestavení ještě více kombinací.

Platební tabulka

Placené kombinace v automatu Snow Coin se počítají tradičně zleva doprava. Výše výhry závisí na počtu Snow Coin: Hold The Spin Průběh hry shromážděné kombinace, velikost sázky a koeficienty přiřazené k tematickým symbolům. Podívejme se blíže na multiplikátory:

  • J, Q - x8/16/40;
  • K, A - x8/16/40;
  • faraon - x8/20/80;
  • kočka - x8/24/120;
  • sokol - x8/32/160;
  • Kleopatra - x20/50/240;
  • pyramidy (Scatter) - x20;
  • Divoký - x40/80/300.

Je také třeba ještě jednou zdůraznit, že RTP v tomto slotu je deklarováno na 98 %. To je velmi dobrý ukazatel. Volatilita je průměrná.

Populární otázky o automatech Snow Coin: Hold The Spin

Existuje ve hře Snow Coin: Hold The Spin strategie pro zaručené výhry?
Ne, protože žádná z aktuálně známých strategií nemůže zaručit 100% výhry v automatech.
Má hrací automat Snow Coin: Hold The Spin schopnost zdvojnásobit výhru?
Ano, tento automat má rizikovou hru, která vám umožňuje zdvojnásobit vaše výhry.
Jaký je princip fungování stroje Snow Coin: Hold The Spin?
Princip fungování je standardní. Je nutné spustit kotouče a počkat na vytvoření kombinací stejných symbolů na aktivních řadách, za které se platí.
Má Snow Coin: Hold The Spin nějaké bonusy?
Tento automat má většinu oblíbených bonusů, na které jsou uživatelé softwaru Gamzix zvyklí. K dispozici jsou bezplatná otočení, bonusová hra a také rizikové kolo pro zvýšení výher po úspěšných otočeních.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Snow Coin: Hold The Spin
Všechny hry výrobce Gamzix
Back to top