Dogs and Tails Dogs and Tails

Dogs and Tails - Slot

Hrát si Dogs and Tails

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Dogs and Tails
Software IconSoftware: Gamzix
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 243/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny Násobitel výher

Dogs and Tails Průběh hry Gamzix Studio představuje nový úžasný automat Dogs and Tails, který je plný zajímavých momentů a zároveň přitahuje pozornost originálními herními mechanismy a postavami v podobě mazlíčků. Hlavními postavami slotu jsou kočky a psi, kteří, jak se zdá, již nejsou nepřáteli, ale partnery ve zločinu. Animované symboly s vtipnými zvukovými efekty promění každé otočení v novou kapitolu příběhu.

Zveme vás, abyste si přečetli celou recenzi a zkusili si zahrát demo hry Dogs and Tails na našem webu. RTP stroje je deklarováno na úrovni 96 %, což umožňuje hráčům kvalifikovat se na solidní výplaty.

Dogs and Tails recenze slotu

Dogs and Tails je 5válcový automat s 243 pevnými výherními liniemi. Nabízí maximální výplatu, která se rovná x 5000 počáteční sázky. Kromě obvyklého Dogs and Tails Průběh hry symboly jsou zde Wild a Scatter, které obohacují děj a otevírají nové možnosti, jako je přístup k bonusové hře nebo násobení výher od x1-x5. Poté, co se na válcích objeví 3 symboly Scatter, hráč si může vybrat jednu ze dvou bonusových her: kočku nebo psa. Každý z nich má různé typy odměn, jako jsou bezplatná otočení psa nebo kočky, opětovné otočení, multiplikátory a sticky wilds.

Všechny výhry začínají na válci nejvíce vlevo a jsou vypláceny zleva doprava pouze na sousedních válcích. Kromě symbolu Scatter, který se vyplácí na libovolné pozici.

Jak hrát automat Dogs and Tails

Dogs and Tails Průběh hry Hratelnost Dogs and Tails je extrémně jednoduchá a to i přesto, že tento automat patří k posledním novinkám značky. Na začátku hry se uživatelé musí rozhodnout o velikosti sázky a spustit točení v manuálním nebo automatickém režimu. O tom, jak se počítají standardní výplaty ve slotu, jsme již mluvili, nyní se podíváme na hlavní bonusové funkce.

Zatočení zdarma se psem. Hráč získá 3 úvodní otočení zdarma s funkcemi Sticky Wild a Rising Wild Multipliers. Pokud přistane divoký symbol během Dogs Free Spins, zbývající počet Free Spins se resetuje na 3. Poté, co Wild symbol přistane na každém zbývajícím Free spinu, pes zvýší hodnotu jednoho náhodného Sticky Wild symbolu o 1. Maximální multiplikátor pro Sticky Wild symbol během Dogs Free Spins není omezen.

Zatočení zdarma "Kočky". Hráč získá 8 roztočení zdarma s funkcí Sticky Wild, multiplikátory divokých symbolů a funkcí výměny symbolů. Na začátku roztočení zdarma pro kočky jsou symboly psů nahrazeny symboly koček až do konce roztočení zdarma pro kočky. Každý divoký symbol přistane s násobitelem x1 až x5, který zůstává během bezplatných otočení stejný. Počet bezplatných zatočení nelze během zatočení zdarma Cats zvýšit.

Platební tabulka

Výherní kombinace v automatu Dogs and Tails jsou kombinace identických symbolů, které se objevují na aktivních liniích. Zveme vás, abyste se seznámili s tabulkou koeficientů, Dogs and Tails Průběh hry které ukazují výši odměn, které mohou hráči získat.

  • J - x 0,04/0,08/0,16;
  • Q - x0,04/0,08/0,16;
  • K - x0,04/0,1/0,2;
  • A - x0,04/0,1/0,2;
  • miska - x0,05/0,1/0,22;
  • límec - x0,06/0,12/0,24;
  • lapdog — x0,08/0,16/0,4;
  • jezevčík — x0,08/0,2/0,5;
  • mops - x 0,1/0,2/0,6;
  • špic - x0,12/0,4/1,2.

RTP – 96 %

Populární otázky o automatech Dogs and Tails

Je v automatu Dogs and Tails jackpot?
Ne. V automatu Dogs and Tails od Gamzix není žádný progresivní jackpot. Zde ale můžete získat dobré výhry ve standardních tocích i za kombinace nasbírané pomocí bonusů.
Mohu si koupit bonus ve slotu Dogs and Tails?
Ano. Bonusové nákupy jsou dostupné ve slotu Dogs and Tails. Uživatelé si mohou zakoupit více roztočení zdarma.
Jakou maximální výhru můžete získat v automatu Dogs and Tails?
Maximální výhra v rámci jednoho zatočení se rovná 5 000 počátečních sázek.
Jakou volatilitu deklaruje výrobce u automatu Dogs and Tails?
Automat Dogs and Tails má střední volatilitu. To znamená, že uživatelé mohou pravidelně získávat poměrně velké výhry.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Dogs and Tails
Všechny hry výrobce Gamzix
Back to top