Cornelius Cornelius

Cornelius - Slot

Hrát si Cornelius

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Cornelius
Software IconSoftware: NetEnt
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Odmítnuto Náhodný multiplikátor

Cornelius Průběh hry Jasný a vzrušující automat Cornelius od NetEnt potěší všechny znalce hazardní zábavy. Jeho vydání proběhlo 29. září 2022. Slot si okamžitě zamilovali fanoušci vývojářů a všichni, kdo mají rádi domácí mazlíčky. Díky moderní grafice a jedinečnému designu mohou hráči sledovat tlustého a okouzlujícího kocoura Cornelia, jak se točí válce. Rád jí a vypadá spíš jako křeček.

Animace slotu připomíná karikaturu. Ihned po naložení se před hráčem objeví červená kočka v zeleném tričku, v tlapce drží sušenku a sní o obědě. Hratelnost doprovází příjemná a nevtíravá hudba. Jakmile se na válcích objeví výherní kombinace, Fluffyho miska se okamžitě naplní pamlsky. Po každé porci spokojeně poskakuje a vrní. Jakmile miska přeteče, hráč obdrží velkou výhru. Ozve se rytmická hudba, vybuchne ohňostroj a kočka popadne misku, pohodlně se posadí a pochutná si na pamlscích.

Hra je příjemná a zanechává dobrý dojem. Slot Cornelius lze stáhnout do jakéhokoli přenosného zařízení, ale není to nutné. V prohlížeči funguje efektivně.

Recenze slotu Cornelius

Díky přečtení recenze slotu Cornelius budou i začátečníci schopni rychle pochopit jeho vlastnosti a vlastnosti. Jedná se o moderní a vzrušující automat s pěti válci a čtyřmi řadami symbolů. Sázky lze uzavírat v rozmezí od 0,2 do 400 mincí. Zároveň je na gridu 1024 výherních linií.

Slot podporuje technologie JS a HTML5. To naznačuje, že může běžet jak na počítačích, tak na přenosných zařízeních s operačním systémem Android nebo iOS. Úroveň volatility je nízká. Maximální násobitel je x1051.

Podrobně a důkladně bude možné zhodnotit štědrost výherního automatu Cornelius v demo režimu. Jde o jedinečnou příležitost, která všem fanouškům hazardu umožní vyhodit ze sebe nahromaděné emoce a zároveň ušetřit osobní úspory. Zároveň můžete hrát demo slot Cornelius bez vkladu a registrace v casinu. Začátečníci používají tuto verzi ke zvýšení zkušeností a rozšíření dovedností. Zkušení uživatelé si hru prostě užívají a mohou si vybrat vhodné win-win strategie. V demu hracím automatu Cornelius se zatočení zdarma udělují podle stejného principu jako při klasické hře.

Jak hrát automat Cornelius

Po nalezení slotu Cornelius v casinu jej můžete okamžitě spustit pro hraní o skutečné peníze. Řízení je vytvořeno podle nejjednodušších pravidel. Všechna tlačítka jsou umístěna ve spodní části obrazovky. Vlevo dole je tlačítko menu, vedle něj sekce s informacemi. Tento blok obsahuje vše, co potřebujete vědět o výplatách a vlastnostech symbolů. Ovládací tlačítka jsou uprostřed. Je zde tlačítko pro zrychlení, start a opětovné roztočení. Na pravé straně můžete vidět tlačítko hlasitosti.

Na zisk jackpotu se můžete spolehnout pouze pod podmínkou maximálních sázek. Vývojář udělal hlavní hru neuvěřitelně zábavnou. Díky zavedení funkce money drop. Dodává hernímu procesu dynamiku. Během roztočení válců se uživatelé mohou těšit na taková další kola, jako jsou bezplatná otočení, opětovné roztočení, Lock it Link, Multiplikátor, Hold and Spin, Cash Collector.

Kromě hlavních symbolů, které přinášejí výplaty, má hra Scatter a Wild. Umožňují vám získat více dárků a aktivovat bonusová kola. V automatu Cornelius je nákup bonusu povolen vývojářem. To značně rozšiřuje možnosti hráčů a umožňuje vám na to nečekat, ale jednoduše nakoupit v každou vhodnou chvíli.

Platební tabulka

Slot Cornelius Czech Republic má štědré výplaty. V tabulce jsou výplaty uvedeny v mincích.

Symboly x3 x4 x5
Cornelius 80,00 20:00 4,00
konzervy 40,00 12:00 2,50
sklenice mléka 30:00 8:00 1,50
Ryba 20:00 6:00 1,00
ALE 15:00 4,00 1,00
Na 3,00 1,00 0,50
Q 0,50 1,00 3,00
J 0,50 1,00 3,00
deset 0,50 1,00 3,00

Automat Cornelius má RTP 92,1 %, 96,04 %. To je průměr, který je úspěšný v online kasinech.

Populární otázky o automatech Cornelius

Kdo může hrát Cornelius Slot?
Takový volný čas může mít každý dospělý fanoušek hazardu. Přístup ke hře za peníze získáte po registraci a doplnění herního účtu.
Má slot Cornelius bonusová kola?
Ano. Automat má další úrovně jako Hold and Spin, Respins, RTP range, Multiplier, Lock it Link, Buy Feature, Cash Collector.
Jak získat otočení zdarma na automatu Cornelius?
V tomto slotu nejsou poskytována bezplatná otočení.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Cornelius
Všechny hry výrobce NetEnt
Back to top