Forge of Fortunes Forge of Fortunes

Forge of Fortunes - Slot

Hrát si Forge of Fortunes

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Forge of Fortunes
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1/3
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Bonusová hra Odmítnuto

Forge of Fortunes Průběh hry Láska ke zlatu se vysvětluje jeho hodnotou a krásou. Zvláštní potěšení je těžit zlaté nugety na vlastní pěst. To je přesně to, co nabízí populární poskytovatel Play'n GO ve Forge of Fortunes. Nový automat vyšel 11. srpna a okamžitě se stal populárním. Neobvyklý přístup k designu hry a nejjednodušší pravidla udělaly nesmazatelný dojem na fanoušky hazardní zábavy.

Je co překvapit. Ihned po načtení štěrbiny uživatel vstoupí do dolu. Před ním je nejpokročilejší hrací pole. Má tři válce a pouze jednu řadu symbolů, ale to ho nečiní o nic méně vzrušujícího. Design, grafika, zvukový design, speciální efekty - vše je provedeno na nejvyšší úrovni.

Symboly se v buňkách účinně třpytí. Nejsou průhledné a vypadají jako třídička. Na obou stranách otáčejte díly obrovské jednotky a v popředí jsou buňky násobiče. Během extra kola vše ožije na pozadí. Zařízení se začnou aktivně pohybovat. Hudba se stává dynamičtější, po hřišti létají jiskry. Výsledné zlaté nugety se roztaví a nalijí do multiplikačních forem. Je to neuvěřitelný pohled, který by měl vidět každý.

Recenze výherního automatu Forge of Fortunes

Přehled slotu Forge of Fortunes vám pomůže dozvědět se více o jeho funkcích. Je navržen v souladu s moderními technologiemi, takže běží na všech typech gadgetů. Stažení Forge of Fortunes je volitelné. Hrací pole se skládá ze tří válců a jedné řady symbolů. Má jednu výplatní linii. Rozsah sázek je od 0,10 do 100 mincí. Maximální násobitel je x2500. Úroveň volatility je středně vysoká. Slot má uvnitř herní modifikátor. Bere v úvahu nasbírané „životy navíc“ a využívá je v okamžiku aktivace bonusového kola. V některých případech vám to umožní dosáhnout maximálního multiplikátoru a vyhrát jackpot.

Více o jeho schopnostech se dozvíte v testovací verzi. Všichni fanoušci vzrušení budou moci hrát v demo slotu Forge of Fortunes zdarma. Není potřeba zakládat účet ani provádět vklad. Po získání potřebných dovedností můžete přistoupit ke hře o skutečné peníze.

Jak hrát automat Forge of Fortunes

Forge of Fortunes Průběh hry V casinu Forge of Fortunes je populární. Hráči jsou uchváceni úžasnou hratelností a vysoce kvalitní animací. Generátor náhodných čísel pracuje v souladu s nastavením stroje, takže si můžete být jisti jeho spolehlivostí.

Na válcích se objevují pouze dva symboly – zlatá ruda a struska. I přes to je těžké najít uživatele, kterému by se slot nelíbil. Příjemná hudba a neobvyklý formát video automatu přitahují pozornost od prvních sekund. Ovládací tlačítka jsou ve spodní části obrazovky. Vlevo vidíte informační blok, uprostřed je nabídka sázek a vpravo jsou tlačítka pro spouštění válců. Tvorba vítězných skladeb začíná na levém válci. Jakmile se na nich objeví dva zlaté cihly, atmosféra se ohřeje.

Pokud je třetí obrázek struska, pak hráč obdrží odměnu. V situaci, kdy se na obrazovce objeví tři zlaté nugety současně, je aktivováno bonusové kolo – Forging Re-Spins. Přetavování výsledného kovu pokračuje, dokud se po každém otočení na bubnech neobjeví tři nugety.

Někdy se na třetím válci může objevit uhlí. Bonusové kolo nezastaví jako šlak, ale pošle ho o krok zpět. Zároveň se při přetavování kovu efektně mísí se zlatem.

Platební tabulka

Automat Forge of Fortunes Czech má pouze dva symboly. Jedna je hotovost. Jeho multiplikátory jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x2 x3
Zlaté nugety x1 x2500

Forge of Fortunes slot má RTP v dynamickém formátu. Nejvýnosnější pro hráče je procento návratnosti 96,20 %. Také v online casinu můžete vidět automat s 94,20 %, 91,20 %, 87,20 %, 84,20 %. Neměli byste volit takové možnosti, protože. jsou méně štědří.

Populární otázky o automatech Forge of Fortunes

Kdo může hrát automat Forge of Fortunes?
V klasickém režimu je automat k dispozici pouze registrovaným plnoletým hráčům, kteří mají vložené prostředky. V testovacím režimu to může hrát každý.
Který gadget je vhodný pro hraní automatu Forge of Fortunes?
Automat běží na všech typech zařízení – PC, notebook, smartphone nebo tablet. Je přizpůsoben operačním systémům iOS, Android a/nebo Windows.
Jak zjistit procento návratnosti výherního automatu Forge of Fortunes?
Slot má dynamické procento výplaty. Než začnete hrát v online casinu, musíte se ujistit, že provozovatel nastavil odpovídající RTP. Je to 96,20 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Forge of Fortunes
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top