Hugo Legacy Hugo Legacy

Hugo Legacy - Slot

Hrát si Hugo Legacy

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Hugo Legacy
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Hugo Legacy Průběh hry Je to legrační: zdálo by se, že kreslená postavička, původně zaměřená na děti, nemůže být tím nejlepším námětem pro online automat. Již několik let se však na hazardní scéně sebevědomě drží troll Hugo, nebo jak se mu dánsky říká „Skærmtrolden Hugo“. Tento okouzlující mravenec hrál v řadě online automatů od Play'n GO a tady je další s názvem Hugo Legacy. Přichází se sloganem „30th Anniversary“, což je, pokud nám nic neuniklo, tak trochu mylné označení, protože televizní herní pořad Hugo měl premiéru v roce 1990, což znamená, že podle našeho odhadu je to již 33 let (v době Posouzení). Nevadí, Hugo a jeho tým jsou zpět ve slotu Hugo Legacy od Play'n'Go, klastrovém výplatním automatu, kde se shromažďují výherní symboly pro spouštění funkcí a roztočení zdarma.

Hugo je veselý a přátelský troll, stojící na skále vedle sítě, po celou dobu hry je něžný. Děj hry je travnatá louka vedle lesa, který je považován za Troll Forest, někde ve Skandinávii, kde Hugo žil v herní show. Listí padá na zem, kolem poletují motýli, svítí slunce, díky čemuž je Hugo Legacy stejně emocionálně optimistické, ne-li více než kterýkoli jiný slot v sestavě Hugo.

Všechny tyto kaskádové akce se řídí matematickým modelem se střední volatilitou (6 z 10), který je k dispozici v široké škále různých konfigurací RTP s výchozí hodnotou 96,2 %. A zveme vás k vyzkoušení demo hry Hugo Legacy právě teď, abyste viděli její výhody v tomto procesu.

Recenze slotu Hugo Legacy

Ústředním prvkem hry v Hugo Legacy je kaskádová maticová mřížka 7x7. Výhra vzniká, když padnou a spojí se shodné symboly Hugo Legacy Průběh hry navzájem vertikálně nebo horizontálně. Výherní shluky jsou odstraněny z válců a symboly klesají, aby zaplnily viditelné mezery. Pokud se po kaskádě vytvoří nová výplata, pak se proces opakuje a skončí, když se nevytvoří žádné nové vítězné shluky. Při výběru sázky jsou možné možnosti od 10 do 100 kreditů za zaplacený pokles.

Pravidelně platící symboly Hugo Legacy jsou směsí různých položek a symbolů. Ve spodní části výplatní tabulky je klíč, hromada dynamitu, důlní vozík, zlaté cihly a klobouk, zatímco symboly s vysokými platy jsou Jean Paul, Fernando, Don Croco, Scylla a Hugo. Shluk 5 symbolů je odměněn 0,1 až 2,5násobkem sázky a shluk 20+ symbolů je odměněn 40 až 1000násobkem sázky. Big Sparkling Diamond je symbol Hugo Legacy Wild a nahrazuje jakýkoli běžný platební symbol.

Jak hrát automat Hugo Legacy

Každý výherní symbol znamená +1 nabití na počítadle telefonu. Po dosažení určité úrovně nabití se spustí modifikátor a můžete také vyhrát bezplatná otočení s různou silou. Hratelnost Hugo Legacy lze tedy označit za vynikající. Po dosažení 15 nebo více nabití se přidá modifikátor náhodného symbolu:

  • Hugo - přidá 5 až 8 divokých do mřížky.
  • Scylla - chrání 1 nebo 2 typy symbolů a divokých a ničí všechny ostatní.
  • Don Croco – Promění 2 až 5 typů postav na různé typy postav.
  • Fernando - změní jeden symbol na divoký.
  • Jean-Paul - vybere si symbol a vytvoří výherní shluk.

Zatočení zdarma

Hugo Legacy Průběh hry Zatočení zdarma se aktivují, pokud je na počítadle telefonu alespoň 35 nabití. Při 35 nabitích se aktivují standardní bezplatná otočení, ale když dosáhnete 40, 45 nebo 50 nabití, spustí se silnější otočení zdarma:

35 nabití v telefonu uděluje 2 modifikační symboly.

40 nabití v „telefonu“ uděluje 3 modifikátory symbolů.

45 nabití v Phone Award 4 modifikátory symbolů a 5 divokých.

50 nabití v telefonu - 5 modifikátorů symbolů a 30 divokých.

Po spuštění bezplatných zatočení mohou hráči sázet a dosáhnout vyšších úrovní. Prohra v hazardní hře vám dává možnost získat pouze jeden symbol. Wilds Collector se účastní zatočení zdarma. Všechny vítězné divočiny se shromažďují v první fázi a ve druhé fázi, po odehrání všech modifikátorů symbolů, jsou divočiny přidány zpět do mřížky. Současně se používá 5 až 10 divokých a po dalších výhrách se přidávají další. Toto pokračuje, dokud nejsou vyčerpány všechny divoké symboly. Divoké symboly shozené ve druhé fázi se nesbírají.

Platební tabulka

  • klíč - x0,1-x40; Hugo Legacy Průběh hry
  • výbušniny - x0,2-x80;
  • vozík se zlatem - x0,3-x120;
  • zlaté cihly - x0,4-x160;
  • uzávěr - x0,5-x200;
  • opice - x1-x400;
  • tukan - x1,2-x480;
  • krokodýl - x1,5-x600;
  • dívka - x2-x800;
  • elf - x2,5-x1000.

RTP – 96,2 %

Populární otázky o automatech Hugo Legacy

Mohu hrát automat Hugo Legacy zdarma?
Ano, naše stránky jsou jen místem, kde můžete Hugo Legacy otestovat bez registrace. Jakýkoli web kasina spolupracující s Playn GO také poskytuje bezplatný přístup do testovacího režimu.
Mohu vyhrát skutečné peníze na automatu Hugo Legacy?
Ano, registrovaný účet u provozovatele kasina je jediný způsob, jak hrát Hugo Legacy o skutečné peníze a získávat skutečné výhry.
Mohu hrát automat Hugo Legacy na mobilu?
Ano, tento automat je optimalizován pro mobilní zařízení a lze jej hrát na jakémkoli zařízení.
Jak zaručeně vyhrát při hraní automatu Hugo Legacy?
Toto je certifikovaný slot, který generuje náhodné výsledky a vše, co potřebujete, je trochu štěstí. Podívejte se na tabulku výplat a zjistěte, jak a kolik můžete vyhrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Hugo Legacy
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top