Gorilla Mayhem Gorilla Mayhem

Gorilla Mayhem - Slot

Hrát si Gorilla Mayhem

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Gorilla Mayhem
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Gorilla Mayhem Průběh hry Cestování džunglí je neuvěřitelně vzrušující, bezohledné a ziskové. Najdete zde vzácné druhy zvířat, unikátní rostliny a poklady ukryté v jeskyních. Automat Gorilla Mayhem od Pragmatic Play zve všechny do neprostupného lesa. Jeho prezentace proběhla 28. července 2022. Jedná se o kvalitní produkt od známého vývojáře, který si rychle našel velké množství příznivců.

Po stažení se před uživateli otevře úžasný obrázek. Hrací pole je průsvitné. Každý buben je ztmavený a oddělený od ostatních zelenou liánou. Hudební doprovod úzce souvisí s děním. Když se bubny točí, hudba se stává intenzivnější, ale pokud proces zastavíte, postupně se ztiší. Zůstaly přitom jen zvuky bubnů a zpěv ptáků.

Ohromující pozadí je navrženo v podobě hustého deštného pralesa. Šťavnaté zelené listy rostlin se snadno pohupují ve větru a mezi nimi poletují ptáci, motýli a další hmyz. Kolem hřiště se efektně vine liána a rostou růžové květy. Uživatelé získají vysokou úroveň estetiky, velkorysé výplaty a barevná zvířata na herních válcích, když se rozhodnou spustit tento neuvěřitelný automat.

Gorilla Mayhem recenze slotu

Recenze slotu Gorilla Mayhem podrobně popisuje jeho pravidla a funkce. Pomůže uživatelům rychle se zorientovat a přejít ke hře o skutečné peníze. Herní mřížka automatu se skládá z pěti válců. Každý z nich má čtyři řady výplat. Slot poskytuje 1024 výherních linií. Rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Úroveň volatility je vysoká. Maximální násobitel je x5000.

Tvoření výherních kombinací začíná od válce zcela vlevo. Zvířata okamžitě ožijí, když se shromáždí na výherní linii a hráč obdrží peníze. Slot poskytuje dva Wilds. První je zlatý nápis na pozadí skály a vinné révy a druhý je zlatá gorila. Scatter je modrý drahokam. Také v automatu jsou klasické bankovky. jsou prezentovány ve formě karty a tropických zvířat.

Podrobnějšímu pochopení pravidel vám pomůže demo automatu Gorilla Mayhem. S jeho pomocí může každý studovat výplatní tabulku, číst pravidla a vlastnosti vestavěných funkcí. Demo slot Gorilla Mayhem bez vkladu mohou hrát i neregistrovaní uživatelé. Gorilla Mayhem lze stáhnout do jakéhokoli přenosného zařízení, které podporuje operační systém Android nebo iOS. Slot také efektivně funguje ve webovém prohlížeči na PC, chytrých telefonech nebo tabletech. To proto, že podporuje technologie JS a HTML5.

Jak hrát automat Gorilla Mayhem

Slot Gorilla Mayhem v casinu je velmi oblíbený. Má vyváženou matematiku a širokou funkčnost. Díky bonusovému systému mohou hráči počítat s prodloužením o další kolo. Zlatá gorila má jednu, dvě a tři hlavy. Na tom závisí jeho štědrost a hodnota multiplikátoru. Zvyšuje o x1, x2 nebo x3 pouze ty výherní kombinace, kterých se účastní.

Scatter vám umožňuje získat bezplatná otočení. Tři diamanty mají hodnotu 10 FS, čtyři mají hodnotu 15 FS a pět má hodnotu 20 FS. Všechny speciální symboly se sečtou během bonusového kola. Nová úroveň začíná, pokud se nasbírá 40 goril.

V Gorilla Mayhem je poskytován nákup bonusu. Aby hráč získal zatočení zdarma, musí zaplatit částku shodnou s x80 aktuální sázky. Během aktivace automatu se na válcích objeví alespoň tři symboly scatter. Když jsou po nákupu spuštěna bezplatná otočení, výše procenta vrácení se nemění.

Platební tabulka

Barevné symboly výherního automatu Gorilla Mayhem Czech Republic vám umožní počítat s platbami. Všechny informace o nich jsou ve výplatní tabulce.

Symboly x2 x3 x4 x5
Gorila x0,5 x1,5 x3 x4
Gepard - x1 x2 x3
Krokodýl - x1 x2 x3
Hroch - x0,8 x1,5 x2,5
Papoušek - x0,8 x1,5 x2,5
Had - x0,5 x1 x1,5
ALE - x0,5 x1 x1,5
Na - x0,3 x0,7 x1,2
Q - x0,3 x0,7 x1,2
J - x0,2 x0,5 x1
deset - x0,2 x0,5 x1

Slot Gorilla Mayhem má RTP 94,50 %, 95,50 %, 96,50 %. Pro zábavu je lepší vybrat ta casina, ve kterých je procento návratnosti střední nebo vysoké.

Populární otázky o automatech Gorilla Mayhem

Jaký je nejvyšší platící symbol v automatu Gorilla Mayhem?
Nejštědřejší postavou ve slotu je gorila.
Poskytují speciální symboly výplaty ve slotu Gorilla Mayhem?
Ne. Divoký symbol a Scatter se neúčastní plateb.
Jaká je pravděpodobnost dosažení maximálního multiplikátoru ve slotu Gorilla Mayhem?
Pravděpodobnost získání jackpotu je 1 ku 1612900 otočením válců.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Gorilla Mayhem
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top