Sword of Ares Sword of Ares

Sword of Ares - Slot

Hrát si Sword of Ares

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Sword of Ares
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Koupit funkci Náhodný multiplikátor

Sword of Ares Průběh hry Fanoušci starověké řecké mytologie ocení novinku od známého poskytovatele. Slot Sword of Ares od Pragmatic Play je zasvěcen jednomu z velkých bohů – synovi Dia a Héry. Vydání automatu je naplánováno na 28. listopadu 2022. Vývojář jako vždy své fanoušky nezklamal. Všechno potěší - hrdinská hudba, elegantní zvukové efekty, animace, vysoce kvalitní grafika a velkorysost automatu.

Jakmile je stroj spuštěn, před hráčem se objeví obrovské hrací pole. Nachází se ve středu obrazovky na pozadí budov vyrobených ve starověkém řeckém stylu. Bubny jsou fialové. Dvě levé nejsou od sebe odděleny, zatímco ostatní jsou odděleny tenkými zlatými čarami. Nad mřížkou vidíte tři buňky pro násobiče. Aktivují se během bonusových zatočení.

Animace slotu je mimo chválu. Proti modré obloze plují mraky a statečný válečník Ares svým mečem neustále přivolává jiskřivé blesky. Skvěle doplňují vzrušující hru a umožňují zvýšit její dynamiku.

Uživatelé si mohou stáhnout Sword of Ares do přenosného zařízení, ale není to nutné. Podporuje technologie JS, HTML5. To mu umožňuje běžet v prohlížeči na přenosných zařízeních se systémem Android a iOS nebo na osobním počítači.

Recenze výherního automatu Sword of Ares

Recenze slotu Sword of Ares pokrývá jeho vlastnosti a hlavní charakteristiky. Hrací pole se skládá ze šesti válců. Mají pět řad znaků. K vytváření výherních kombinací dochází v celém poli. Vývojář ve slotu aplikoval systém Scatter Pays. S platbou můžete počítat, pokud je na jednom řádku alespoň osm stejných symbolů. Čím více stejných symbolů, tím větší výplata.

Na jedno otočení může hráč vsadit od 0,20 do 100 mincí. Úroveň volatility ve slotu je co nejvyšší. To naznačuje, že platby nebudou vypadávat často, ale budou velmi velké. Hodnota maximálního multiplikátoru je x10000 aktuální sázky. šance na výhru jackpotu je během bonusového kola vyšší. Během tohoto období může hodnota multiplikátoru dosáhnout x500.

Demo slot Sword of Ares může hrát každý bez vkladu a registrace. Za tímto účelem byla vyvinuta bezplatná verze. Je vhodný pro všechny, kteří ocení hazardní zábavu, ale nechtějí utrácet peníze. Hrdinný automat Sword of Ares v demo režimu vás zbaví strachu a pomůže vám vypracovat strategii win-win.

Jak hrát automat Sword of Ares

Slot Sword of Ares v casinu je hitem hráčů. Má jednoduché rozhraní a ne složitá pravidla. Ten bude možné spravovat pomocí tlačítek, která jsou umístěna pod hracím polem. Na pravé straně vidíte tlačítka pro úpravu velikosti sázek („plus“ a „minus“). Také v této části je velké tlačítko pro spuštění bubnu. Vlevo je menu, informační blok a ovládání zvuku.

Automat nabízí pouze jeden speciální symbol - Scatter (Ares). Kromě svých funkcí je to také cash game a přináší ziskové výplaty, když tvoří výherní kombinace. Na všech válcích se objevuje Diův syn. Slot umožňuje vzhled čtyř typů bomb. Aktivují čtyři různá bonusová kola. Při aktivaci se aktivuje nabídka multiplikátoru. Možnost Scatter Pays se spustí poté, co se na hracím poli objeví alespoň osm stejných symbolů. Algoritmus Tumble se spustí automaticky. V tuto chvíli všechna hraná znamení zmizí a na jejich místo nastoupí nová. Proces lze průběžně opakovat, dokud se tvoří výherní kombinace.

Funkce nákupu bonusu v Sword of Ares je zajištěna nastavením. Během jeho aktivace se mírně změní procento návratnosti. Během zatočení zdarma je to 96,39 %.

Platební tabulka

Automat Sword of Ares Czech obsahuje spoustu symbolů peněz. Všechny jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly čtyři 5 6 8+ 10+ 12+
Rozptyl x3 x15 x100 - - -
Válečnická helma - - - x4 x6 x20
Chariot - - - x2,5 x4 x10
zlatý štít - - - x2 x3 x7,5
Meč Ares - - - x1,5 x2 x5
modrý krystal - - - x1 x1,2 x3
červený kámen - - - x0,8 x1 x2,5
zelený kámen - - - x0,5 x0,8 x2
modrý krystal - - - x0,4 x0,6 x1,5
Šeříkový drahokam - - - x0,25 x0,4 x1

Automat Sword of Ares má RTP 96,40 %, 95,40 %, 94,44 %. Poslední dva jsou mírně pod průměrem, který se běžně vyskytuje v kasinech.

Populární otázky o automatech Sword of Ares

Jak změnit velikost sázky v automatu Sword of Ares?
Tlačítka plus nebo minus umožňují změnit výši sázky. Jsou umístěny ve spodní části obrazovky.
Má slot Sword of Ares bonusový nákup?
Ano. Cena kola je stokrát vyšší než aktuální sázka.
Jaké je procento návratnosti automatu Sword of Ares?
Procento návratnosti je 94,44 %, 95,40 %, 96,40 % během hlavního kola a 96,39 % během bonusového kola.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Sword of Ares
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top