Shield of Sparta Shield of Sparta

Shield of Sparta - Slot

Hrát si Shield of Sparta

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Shield of Sparta
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Shield of Sparta Průběh hry Každý ví o majestátních a mocných válečnících Sparty. Tento nebojácný lid je opěvován v mnoha legendách a kronikách. Tomuto tématu je věnován slot Pragmatic Play's Shield of Sparta. Jeho vydání proběhlo 14. října 2022. příznivci hazardní zábavy novinku pozitivně vnímali.

Hrací pole je průsvitné. Bubny jsou od sebe odděleny zlatými rámy. Mřížka je obklopena zlatými sloupy, které doplňují poutavou grafiku a moderní animace. V pozadí jsou strmé útesy a nekonečné moře. Vlny se nádherně tříští o balvany a jejich šplouchání se rozptyluje v paprscích západu slunce.

Kromě efektní kresby a detailování uživatele potěší příjemný hudební doprovod a zvukové efekty. Doplňují atmosféru vytvořenou slotem a zvyšují úroveň vzrušení. Pokud si potřebujete stáhnout automat Shield of Sparta do vhodného zařízení, zvládnete to během pár minut. Proces se provádí automaticky. Neméně vzrušující bude trávit volný čas v tomto slotu pomocí webového prohlížeče. To lze provést pomocí vysokorychlostního internetu.

Shield of Sparta recenze slotu

Po včasném prostudování recenze slotu Shield of Sparta si můžete udělat úplný obrázek o jeho funkcích a složitosti hry. Hrací mřížka se skládá z pěti válců se třemi řadami symbolů. Mají dvacet výherních linií. Nejmenší vsazená částka je 0,20 coinů. To není mnoho, takže volný čas nebude mít negativní dopad na rozpočet. Horní limit sázky je 100 mincí. Maximální multiplikátor je x3000 výše sázky. Úroveň volatility je vysoká. To naznačuje, že hráči mohou očekávat, že dosáhnou jackpotu.

Výherní kombinace se nebudou tvořit příliš často. Jsou umístěny na výherních liniích a začínají od prvního levého válce. Více o pravidlech, pokud hrajete zdarma bez vkladu, se dozvíte v demu Shield of Sparta. Poskytovatel se ujistil, že klasická verze a demo slotu Shield of Sparta jsou totožné. Jediný rozdíl mezi nimi je typ měny. Automat Shield of Sparta využívá kredity v demo režimu a skutečné peníze v klasickém režimu. Délka aktivace slotu v testovací verzi je neomezená, uživatelé se tak mohou bavit neomezeně dlouho.

Jak hrát automat Shield of Sparta

Shield of Sparta Průběh hry Populární automat Shield of Sparta v casinu je v nové sekci. Je populární z mnoha důvodů. Známý poskytovatel si dal záležet na tom, aby měl automat jednoduchá pravidla a pohodlnou hru. Slot podporuje technologie JS, HTML5. Díky tomu běží na vhodných stacionárních i přenosných zařízeních (s operačním systémem Android nebo iOS).

Všechna tlačítka jsou umístěna ve spodní části obrazovky, pod hracím polem. Vlevo vidíte menu, tlačítko ovládání zvuku a informační sekci - "i". Vpravo jsou uvedeny informace o hodnotě aktuální sázky a celkové výši prostředků na účtu. Na pravé straně jsou tlačítka plus a mínus. Umožňují zvýšit nebo snížit velikost sázky. Kotouče se spouštějí pomocí velkého kulatého tlačítka se dvěma šipkami. Níže je tlačítko "automatické přehrávání".

Speciálními symboly automatu jsou Scatter (štít) a Wild (sparťanský válečník). Divoký symbol může nahradit chybějící symboly a zvýšit šance na získání dalších výherních kombinací. Štít spouští bonusová kola. K tomu se musí na válcích objevit alespoň tři takové symboly. Hudební doprovod a animace zvýší stupeň vzrušení a zaměří další pozornost na tento okamžik. Možné jsou i respiny.

Platební tabulka

Symboly hracího automatu Shield of Sparta Czech poskytují uživatelům bohaté možnosti. Všechny multiplikátory jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
Sparťanský x1,6 x5 x25
Loď x1,2 x4 x20
Katapult x1 x3 x15
Chariot x1 x3 x15
ALE x0,4 x1 x5
Na x0,4 x1 x5
Q x0,4 x1 x5
J x0,4 x1 x5

Automat Shield of Sparta má RTP v nízkých, středních a vysokých hodnotách - 94,50 %, 95,50 %, 96,50 %. Pro uživatele bude optimální nejvyšší procento návratnosti.

Populární otázky o automatech Shield of Sparta

Jaké další funkce má automat Shield of Sparta?
Automat nabízí takové možnosti, jako jsou speciální symboly, opětovné otočení, multiplayer, bonusové kolo.
Mohu hrát slot Shield of Sparta ve volném režimu?
Ano. Vývojář přidal podobnou funkci pro všechny uživatele.
Jaký je maximální multiplikátor ve slotu Shield of Sparta?
Hodnota maximálního násobitele je x3000.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Shield of Sparta
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top