Shining Hot 5 Shining Hot 5

Shining Hot 5 - Slot

Hrát si Shining Hot 5

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Shining Hot 5
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.33%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 5/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Náhodný multiplikátor

Shining Hot 5 Průběh hry Návyková hratelnost a vynikající vizuální prvky jsou tím, o čem je slot Shining Hot 5 od Pragmatic Play. Toto je první ze čtyř dílů oblíbené kolekce světově proslulého poskytovatele. Jeho vydání proběhlo 18. července 2022. Je vytvořena ve stylu „jednorukých banditů“. Každý, kdo si automat aktivuje, si může užít nejen jeho nádhernou grafiku a perfektně sladěný hudební doprovod. Umožňuje mentálně cestovat zpět v čase a zároveň využívat moderní technologie.

Po aktivaci slotu se na obrazovce objeví modré hrací pole. Každý kotouč je od ostatních oddělen zlatým rámem. Objevují se na něm barevné a chutné symboly. Hořící vzácné krystaly a zlaté zvonky způsobují zvláštní potěšení.

Hlavní kolo má jednoduchá pravidla a je doplněno perfektně sladěným hudebním doprovodem. Jakmile se kotouče roztáčí, spustí se příjemná energická hudba. Když se zastaví, ztiší se. Uživatelé mohou slyšet pouze jeho rytmus, bez hudebního doprovodu. Roztočte válce automatu a získejte nepopsatelný zážitek a solidní výplaty.

Shining Hot 5 recenze slotu

Přehled slotu Shining Hot 5 vám pomůže rychle pochopit jeho vlastnosti. Takové informace jsou užitečné zejména pro začátečníky, kteří se se sloty tohoto poskytovatele teprve seznamují. Hrací pole se skládá z pěti válců. Mají tři řady symbolů a pět výherních linií. To se může zdát málo, ale takový dojem je omyl. Maximální multiplikátor dosáhne x2500. Rozsah sázek se pohybuje od 0,05 do 100 mincí. Taková hodnota sázky je pro uživatele výhodná a umožňuje začátečníkům méně riskovat, zatímco se seznamují s funkcemi hry.

Dalším způsobem, jak se rychle naučit funkce automatu, je aktivovat demo verzi Shining Hot 5 a hrát zdarma po neomezenou dobu. K tomu se nemusíte registrovat a doplňovat svůj účet. Automat Shining Hot 5 v demo režimu osloví každého znalce kvalitního softwaru s vyváženou matematikou. Shining Hot 5 demo demo bez vkladu je skvělou volbou pro hráče s různou úrovní dovedností a zkušeností, jak trávit volný čas hraním hazardních her. Slot podporuje JS, HTML5. Efektivně běží ve webovém prohlížeči na počítači a přenosných zařízeních s operačními systémy Android nebo iOS. V případě potřeby lze Shining Hot 5 stáhnout do smartphonu nebo tabletu.

Jak hrát automat Shining Hot 5

Každá ze čtyř částí této franšízy má jednu vlastnost – počet výherních linií. Uživatelé se nemusí učit pravidla, pokud již hráli jiné díly. To vysvětluje jeden z důvodů, proč je automat Shining Hot 5 v casinu úspěšný. Po spuštění válců se na nich objevují nejen tradiční symboly peněz, ale i speciální.

Pomeranče, třešně, švestky, banány, jablko tvoří výherní kombinace, které se objevují na výherních řadách v množství tři nebo více. Čím více identických obrázků, tím pevnější je jackpot. Automat se neúčastní progresivního jackpotu, ale pokud má hráč to štěstí a získá maximální výhru, bude ohromen svou velikostí. Na hřišti se také mohou objevit symboly Scatter a Wild. Zlatý diamant je nejštědřejší a zvyšuje vaši sázku 500x. Zlatý zvon působí podobným způsobem za předpokladu, že se objeví pět stejných obrázků. Pokud se kompozice bude skládat ze tří nebo čtyř znaků, bude méně zisková.

Výplatní tabulku lze vidět v informační části ve spodní části obrazovky. Označuje se jako - "i". Vedle je tlačítko menu a ovládání hlasitosti. Nastavení sázek a správa válců se ovládají tlačítky umístěnými v pravém dolním rohu.

Platební tabulka

Symboly výherního automatu Shining Hot 5 Czech umožňují každému počítat se štědrými výplatami. Více se o nich dozvíte v tabulce.

Symboly x3 x4 x5
zlatý diamant 20:00 280,00 1000,00
zlatý zvonek 10:00 30:00 1000,00
Jablko 6:00 100,00 480,00
oranžový 6:00 20:00 92,00
švestky 6:00 20:00 92,00
Třešně 4,00 10:00 44,00
Citrón 4,00 10:00 44,00
Banán 4,00 10:00 44,00

Automat Shining Hot 5 má nadprůměrné RTP. Je to 96,33 % a umožňuje uživatelům počítat se štědrými odměnami.

Populární otázky o automatech Shining Hot 5

Jak koupit bonusová kola v automatu Shining Hot 5?
Takovou funkci poskytovatel neposkytuje, proto není možné zakoupit bonusová kola.
Jaké je procento návratnosti v automatu Shining Hot 5?
RTP je 96,33 %.
Má slot Shining Hot 5 bonusová kola?
Ne. Tento slot je klasický, proto zajišťuje přítomnost pouze hlavního kola.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Shining Hot 5
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top