Reel Banks Reel Banks

Reel Banks - Slot

Hrát si Reel Banks

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Reel Banks
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra Koupit funkci Náhodný multiplikátor

Reel Banks Průběh hry Vzrušující automat Reel Banks od Pragmatic Play vás zavede do světa financí. Bohatí podnikatelé, majitelé solidních jmění a milionáři si své peníze vždy nechávají v bance. Oblíbený vývojář vám pomůže jít do jednoho z nich. Je zde důležitá podmínka - pouze ti hráči, kteří udělají maximální sázky, mohou počítat s tím, že obdrží velké výhry. Vydání slotu je naplánováno na 5. prosince 2022.

Akce se odehrává v samotné pobočce banky, která každého láká - v trezoru s penězi. Vstup do něj je vidět na pravé straně hrací plochy. Klika tlustých kovových dveří se neustále otáčí a vábí k pokladům uloženým za ní. Hrací pole je zelené s tenkým rámem imitujícím ocel. Na něm vidíte název automatu.

Během hry uslyšíte příjemný hudební doprovod, ale i dobře zvolené zvukové efekty. Skvěle doplňují moderní grafiku, vynikající detaily a pokročilé animace. Každý, kdo automat spustí, má šanci získat adrenalin a štědré výhry. Lze to nazvat vynikající volbou pro každodenní volný čas.

Recenze slotů Reel Banks

Recenze slotu Reel Banks uvádí všechny jeho funkce. Nejprve byste měli věnovat pozornost technickým vlastnostem. Hrací pole se skládá z pěti válců. Na nich můžete vidět čtyři řady znaků. Mřížka poskytuje 25 výherních linií. Úspěšnost 1 z 4,27. Rozsah sázek na zatočení se pohybuje od 0,25 do 125 mincí. Úroveň volatility je vysoká (4,5 - 5). Poskytuje možnost získat maximální jackpoty při neustálé aktivní hře.

V demo slotu Reel Banks bez vkladu může trávit volný čas každý fanoušek hazardní zábavy. Zároveň mohou hráči očekávat, že v demu Reel Banks obdrží bonusová kola a bezplatná otočení ve stejné výši jako v klasickém režimu. Tento formát je vhodný pro každého, kdo má rád hazardní hry, ale není vždy připraven utrácet osobní úspory. Pro rozvoj dovedností a získání chybějících zkušeností se navíc vyplatí zahrát si demo automatu Reel Banks zdarma.

Jak hrát automat Reel Banks

Reel Banks Průběh hry V online casinu Reel Banks najdete vzrušující automat v nové sekci. Kromě vzrušující hlavní hry uživatele přitahují také další funkce. Jakmile se na pěti válcích objeví symboly Collect a Special, spustí se devět bezplatných otočení. Takový bonus poskytuje další příležitosti. Na válcích se také objevují symboly jako Add Money to All Banks, Reel Collect, Multiply Reel, All Collect, Multiply All Reels, Add 3 Spins.

Divoký symbol přináší hotovostní výplaty a také pomáhá zvýšit počet výherních kombinací. Divoký symbol nemůže nahradit pouze symboly Collect a Special.

Automat Reel Banks lze stáhnout do přenosného zařízení s operačním systémem Android nebo iOS. Také se slot bez problémů aktivuje pomocí prohlížeče na PC, smartphonu nebo tabletu. To je možné díky tomu, že podporuje technologie JS, HTML5.

Ve slotu Reel Banks je nákup bonusu zajištěn nastavením. Chcete-li to provést, musíte kliknout na tlačítko „Koupit bezplatná otočení“. Taková služba bude stát x80 z vybrané sázky. V tomto případě bude procento návratnosti na stejné úrovni jako během hlavního kola.

Platební tabulka

Hotovostní symboly výherního automatu Reel Banks Czech Republic jsou vidět ve výplatní tabulce. S jeho pomocí se můžete dozvědět více o štědrosti každého z nich.

Symboly x3 x4 x5
Divoký x1 x4 x16
Bankéř x1 x4 x16
zlaté cihly x0,8 x2,8 x10
dolarové bankovky x0,8 x2,8 x10
Peněženka s mincemi x0,6 x2 x6
šťastná sedmička x0,6 x2 x6
Vrcholy x0,4 x1 x2
Trefi x0,4 x1 x2
Červi x0,2 x0,8 x1,6
Diamanty x0,2 x0,8 x1,6

Slot Reel Banks má RTP v několika variantách. Nejpřijatelnější procento návratnosti by bylo 96,04 %. Také na stránkách online kasin můžete vidět tento automat s nižšími sazbami - 94,02 % a 95,01 %.

Populární otázky o automatech Reel Banks

Má slot Reel Banks funkci nákupu bonusových kol?
Ano. Podobná funkce je přítomna ve slotu. Budete muset zaplatit 80krát více, než kolik je aktuálně ve hře.
Bude slot Reel Banks spuštěn v testovacím režimu?
Ano. Tato možnost aktivace automatu je přítomna v nastavení. Je k dispozici všem návštěvníkům online casina. Nevyžaduje doplnění zálohy a registraci.
Jaké symboly jsou ve slotu Reel Banks?
Během hry se na válcích objevují dva druhy symbolů – hotovostní a speciální. První může být vysoce placená a standardní. Speciality zahrnují Collect, Special a Wild.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Reel Banks
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top