Shining Hot 20 Shining Hot 20

Shining Hot 20 - Slot

Hrát si Shining Hot 20

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Shining Hot 20
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.33%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Shining Hot 20 Průběh hry Klasické automaty jsou jedinečnou kategorií v online kasinech. Liší se v nejjednodušších pravidlech, ale zároveň vám umožňují počítat s velkými odměnami. V podobném tématu je navržen i automat Shining Hot 20 od Pragmatic Play. Jeho vydání bylo naplánováno na 18. července 2022.

Spustit jej můžete nejen na počítači. Vzhledem k tomu, že slot podporuje technologie JS a HTML5, lze jej aktivovat i na přenosných zařízeních s operačním systémem Android nebo iOS. K jeho aktivaci stačí vysokorychlostní internet. Slot se rychle spustí ve webovém prohlížeči. V případě potřeby lze Shining Hot 20 stáhnout do jakéhokoli mobilního zařízení.

Na rozdíl od tradičních klasických automatů má tento automat kromě zvukových efektů i příjemný hudební doprovod. Díky němu se proces vzhledu postav stává napínavějším a zajímavějším. Zvláštní pozornost si zaslouží obrazový doprovod. Automat je barevný, s moderní animací a velkolepou animací. Plamen kolem hracího pole skvěle doplňuje celkovou atmosféru a září při otáčení válců.

Shining Hot 20 recenze slotu

V této recenzi slotu Shining Hot 20 budete moci zjistit podrobné informace o jeho vlastnostech, vlastnostech a možnostech. Je navržena co nejjednodušeji, ale efektivně. Hrací pole se skládá z pěti válců a tří řad symbolů na nich. Na mřížce je dvacet výherních linií. Výše sázky se může pohybovat od 0,20 do 100 mincí. Úroveň volatility automatu je středně vysoká. To naznačuje, že uživatel bude poměrně často dostávat působivé odměny.

Maximální multiplikátor zvýší vaši sázku 2500krát. To je neuvěřitelně štědrá nabídka. I když vsadíte pouze 1 minci, můžete jich vyhrát 2500. Uživatelé, kteří uzavírají velké sázky a jsou aktivní, mohou s touto možností počítat.

Mnoho uživatelů se chce zúčastnit hry a zároveň ušetřit svůj osobní rozpočet. Realitou se stane demo automatu Shining Hot 20. Je k dispozici všem fanouškům hazardní zábavy. V testovacím režimu budete moci roztočit kotouče Shining Hot 20 bez provedení vkladu nebo vytvoření účtu. V klasické verzi a demo režimu Shining Hot 20 jsou bezplatná otočení, výherní kombinace a další funkce oceněny stejně. Jediný rozdíl mezi nimi je typ měny, která se používá k hraní hry. V klasickém režimu se sázky uzavírají pomocí konvenčních měn a v testovacím režimu využívají virtuální měny.

Jak hrát automat Shining Hot 20

V online kasinech je Shining Hot 20 populární. Může za to jednoduché rozhraní, kvalitní grafika a solidní výhry. Výherní automat nabízí vzrušující hru a pocit adrenalinu. Pokud během hry potřebujete vypnout hudbu, lze to provést pomocí speciálního tlačítka. Nachází se ve spodní části obrazovky. Vedle je informační sekce ("i") a také menu. Vpravo pod hracím polem jsou tlačítka pro ovládání válců a výše sázky. Nechybí ani tlačítko pro aktivaci režimu „autorun“.

Hlavními rysy automatu jsou Scatter Pays, Stacked Wilds. Tvoření výherních kombinací začíná od prvního levého válce. Pro získání cen stačí, aby se na výherní linii objevily alespoň tři stejné symboly. Wild se objevuje na všech válcích a zvyšuje šanci na výhru, protože. nahradí chybějící obrázky. Rozptyl spustí kolo zdarma. K tomu musí být na mřížce alespoň tři.

Platební tabulka

Slot Shining Hot 20 Czech Republic poskytuje vynikající výplaty. Zvažte možnosti každého symbolu v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
zlatý zvonek 10:00 30:00 1000,00
zlatý diamant 5,00 70,00 250,00
Jablko 1,50 25:00 120,00
oranžový 1,50 5,00 23:00
švestky 1,50 5,00 23:00
Třešně 1,00 2,50 11:00
Citrón 1,00 2,50 11:00
banány 1,00 2,50 11:00

Slot Shining Hot 20 má mírně nadprůměrné RTP. Je to 96,33 %. To je skvělá odplata za automat, který je hodnocen na miliony otočení.

Populární otázky o automatech Shining Hot 20

Jak zvýšit výši sázky v automatu Shining Hot 20?
Navýšit objem prostředků na účtu bude možné pomocí speciálních tlačítek plus a mínus. Jsou umístěny v pravém dolním rohu obrazovky.
Co znamená číslo 20 v názvu automatu Shining Hot 20?
Číslo 20 označuje počet výherních linií, které jsou pevně dané na hracím poli.
Účastní se automat Shining Hot 20 progresivního jackpotu?
Ne. Tato funkce není v tomto slotu dostupná.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Shining Hot 20
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top