Big Bass – Keeping it Reel Big Bass – Keeping it Reel

Big Bass – Keeping it Reel - Slot

Hrát si Big Bass – Keeping it Reel

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Big Bass – Keeping it Reel
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Náhodný multiplikátor

Big Bass – Keeping it Reel Průběh hry Je těžké najít znalce hazardní zábavy, který by nemiloval rybaření. Tomuto tématu se věnuje automat The Big Bass - Keeping it Reel od Pragmatic Play a je součástí oblíbené série her. Vydání slotu bylo naplánováno na 24. listopadu 2022. Vyplatí se ji aktivovat a být na břehu obrovského jezera v horách. Láká nejen modrou čistou vodou, ale i solidním úlovkem.

Hrací pole je průhledné. Umožňuje vám vychutnat si krásný výhled do podmořských hlubin a zároveň získat neuvěřitelné vzrušení. K oddělení bubnů se používají vzduchové bubliny. Vstávají a fascinují svou jiskrou. Zvláštní pozornost si zaslouží vysoce kvalitní grafika a animace. V pozadí plavou ryby a na obou stranách sítě se houpou řasy. Příjemná hudba doplňuje hru a šikovně vybraná animace ji dělá ještě napínavější a bezohlednější.

Slot běží v prohlížeči perfektně. Podporuje moderní technologie JS, HTML5, lze jej tedy aktivovat jak na PC, tak v přenosných zařízeních se systémem Android nebo iOS. V případě potřeby lze Big Bass - Keeping it Reel stáhnout do jakéhokoli mobilního zařízení. S tímto úkolem se dokáže vyrovnat i začátečník.

Big Bass Slot Recenze - Keeping it Reel

Recenze automatu Big Bass - Keeping it Reel vám umožní dozvědět se vše o jeho funkcích a pravidlech. Hrací pole se skládá z pěti válců. Na nich můžete vidět tři řady znaků. Mřížka poskytuje deset výherních linií. Úroveň rozptylu je vysoká. Díky tomu můžete počítat s neuvěřitelně velkými výhrami, které nebudou vypadávat příliš často. Nabídka sázek je poměrně široká. Pohybuje se od 0,10 do 50 coinů na zatočení.

Tvoření výherních kombinací začíná od válce zcela vlevo. Pro získání promo akce se na hracím poli musí objevit symboly peněz v množství alespoň tří kusů. Jediné znamení, které je štědřejší, je plovák. K získání prvního dárku stačí dva obrázky.

Každý, kdo se nechce rozloučit s osobními úsporami, bude moci roztočit válce automatu Big Bass - Keeping it Reel bez vkladu. Demo verzi Big Bass - Keeping it Reel bude možné hrát zdarma bez registrace a přihlášení. Začátečníci i zkušení hráči mohou roztočit kotouče v ukázce Big Bass - Keeping it Reel. Je to nejlepší způsob, jak strávit volný čas a zahodit nahromaděný adrenalin.

Jak hrát automat Big Bass - Keeping it Reel

Automat Big Bass - Keeping it Reel v casinu představujeme v sekci novinky. Mezi fanoušky slavného poskytovatele je velmi populární. Tlačítka pro správu velikosti sázek a spouštění válců jsou umístěna vpravo ve spodní části obrazovky. Nechybí ani tlačítko automatického přehrávání. Jedná se o velmi užitečnou funkci, která roztočí válce bez pomoci hráče. Ovládání hlasitosti, nastavení a informační blok jsou vlevo pod hracím polem.

Automat má několik typů symbolů – hotovostní a speciální. První z nich jsou uvedeny v tabulce výplat. Speciální značky vám umožňují využívat další funkce. Wild je rybář s velkým úlovkem. Umožňuje rozšířit možnosti hráče a získat více výherních kombinací. Scatter je ryba. Když se na válcích objeví tři takové symboly, uživatel obdrží 10 roztočení zdarma. Čtyři ryby mají hodnotu 15 FS a pět ryb má hodnotu 20.

S dalšími funkcemi mohou hráči zvýšit své zisky. K tomu použijte Ante. Automaticky zvýší sazbu o 50 %. K dispozici je také bonusový nákup ve slotu Big Bass - Keeping it Reel. Aby si hráč mohl zakoupit otočení zdarma, musí zaplatit x100 aktuální sázky. V tomto případě se na válcích objeví Scatter.

Platební tabulka

Big Bass - Keeping it Reel Česká republika peněžní symboly jsou uvedeny ve výplatní tabulce. To vám umožní vyhodnotit jejich štědrost a pochopit, které z nich jsou nejziskovější.

Symboly x2 x3 x4 x5
Plovák x0,5 x5 x20 x200
Rybářský prut - x3 x15 x100
Vážka - x2 x10 x50
Řešit kufr - x2 x10 x50
ALE - x0,2 x2,5 x10
Na - x0,2 x2,5 x10
Q - x0,2 x1 x5
J - x0,2 x1 x5
deset - x0,2 x1 x5

Slot Big Bass - Keeping it Reel má RTP 94,07 %, 95,07 %, 96,07 %. Tento široký rozsah umožňuje online casinu nezávisle zvolit hodnotu ukazatele. Pro hráče je optimálních 96,07 %.

Populární otázky o automatech Big Bass – Keeping it Reel

Jaká je úroveň volatility automatu Big Bass - Keeping it Reel?
Charakteristiky slotu naznačují vysokou úroveň volatility.
Mohu si koupit bonusové kolo v Big Bass - Keeping it Reel?
Ano. Podobná funkce je k dispozici v tomto slotu. Jeho hodnota je x100 aktuální sázky.
Jaký je maximální multiplikátor ve slotu Big Bass - Keeping it Reel?
Hodnota maximálního násobitele je x10000.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Big Bass – Keeping it Reel
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top