Krakens Sky Bounty Krakens Sky Bounty

Krakens Sky Bounty - Slot

Hrát si Krakens Sky Bounty

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Krakens Sky Bounty
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 50/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Krakens Sky Bounty  Průběh hry Vydejte se na nevšední dobrodružství hraním automatu Kraken's Sky Bounty vyvinutého přední společností Pragmatic Play. Tato hra, která vyšla v červenci 2023, mistrně kombinuje motivy mýtických bytostí, vysokou volatilitu a velkorysé RTP 96,05 %. Pragmatic Play, známá svým inovativním vývojem slotů, překvapuje hráče jedinečnou kombinací námořních a leteckých témat.

Vizuální design Kraken's Sky Bounty je opravdu úžasný: neobvyklá struktura válců 6×6 na pozadí letů ve vzduchu. Hra se odehrává v rozmarném světě, kde nebesům vládnou krakeni, a přichází s řadou vzrušujících funkcí, jako je náhodný rozšiřující se divoký symbol a zajímavá bezplatná otočení. Když budete hledat poklad na zatažené obloze, zjistíte, že Sky Bounty skutečně posouvá hranice standardních hracích automatů a zanechává hráče v úžasu nad inovativním designem a vzrušujícími funkcemi.

Zveme vás ke hře Kraken's Sky Bounty zdarma na našem webu. A také poskytujeme možnost vybrat si z našich nejlepších spolehlivých online kasin, kde je tento automat prezentován v režimu skutečných peněz.

Recenze slotu Kraken's Sky Bounty

Sky Bounty od Pragmatic Play je návykový automat, který vám přináší vzrušující pirátské dobrodružství. Tato hra s jedinečnou mřížkou 6 válců a 6 řad, Krakens Sky Bounty  Průběh hry nabízí 50 výherních linií k vyhodnocení výher, čímž vzdoruje očekáváním od slotu s klastrovými výplatami nebo výplatami kdekoli.

Ať už dáváte přednost malým sázkám nebo velkým zatočením, slot Sky Bounty nabízí různé rozpočty v rozmezí od 0,25 p do 250 kreditů na zatočení. Potenciál velkých výher je velmi atraktivní, protože maximální výhru lze zvýšit až 5000krát.

Ve slotu Sky Bounty najdete vzrušující pirátské téma, kde roli kapitána hraje 10nohý Kraken. Na rozdíl od tradičních mořských scenérií se akce tohoto slotu odehrává mezi mraky, přičemž dynamické pirátské lodě střílejí z děl v pozadí a vytvářejí vzrušující atmosféru.

Pokud jde o symboly, nejhůře platící jsou vícebarevné drahokamy v růžové, modré, zelené, oranžové, žluté, fialové a červené barvě. Výhra šesti stejných symbolů drahokamů vyplatí 2 až 3 násobek vaší sázky.

Na druhou stranu mezi vyšší platící symboly patří láhev rumu, lodní kolo, dělo a zkřížené meče. Když se objeví šest stejných symbolů těchto lépe platících ikon, jsou vyplaceny štědré odměny ve výši x6 až x20 sázky.

Strašidelný Kraken funguje jako divoký symbol hry, zatímco jeho loď funguje jako symbol scatter.

Jak hrát automat Kraken's Sky Bounty

Zvažte hru Kraken's Sky Bounty podrobněji. Poskytovatel okoření základní hru představením funkce Random Expanding Wild, kterou lze také vyzkoušet během kola bezplatných zatočení. Níže vysvětlíme, jak tyto funkce fungují.

Funkce Random Expanding Wild

Krakens Sky Bounty  Průběh hry Tato funkce může být v základní hře náhodně spuštěna odhalením rámce různých velikostí (2x2, 3x3, 4x4, 5x5 nebo 6x6) přes náhodné symboly. Pokud se v rámečku objeví divoký symbol, rozšíří se na velikost rámečku.

Pokud se v rámci objeví více divokých symbolů, pak rozšířený divoký symbol obdrží násobitel rovný počtu divokých symbolů. Tento multiplikátor se vztahuje na všechny výhry spojené s rozšířeným divokým symbolem.

Funkce roztočení zdarma

Přiložením alespoň tří scatter symbolů se spustí funkce roztočení zdarma, což vede k šesti roztočením zdarma. Během roztočení zdarma zůstává rám na mřížce po celé kolo a mezi každým otočením mění svou pozici. Začíná jako rám 2x2 a všechny divočiny, které do něj přistanou, se rozšíří, aby zaplnily rám, stejně jako v základní hře.

Sbírání symbolů scatter během bezplatných zatočení zvyšuje velikost snímku a poskytuje snímky 3x3, 4x4, 5x5 a případně 6x6. Pokaždé, když zvětšíte velikost rámu, získáte další dvě otočení zdarma.

Po čtvrtém zvýšení se na válcích přestanou objevovat symboly scatter. Pokud je funkce spuštěna, když jsou k dispozici 4, 5 nebo 6 scatter symbolů, začíná s 1, 2 nebo 3 již shromážděnými scatter symboly.

Ante sázejte a nakupujte bezplatná otočení

Při výběru možnosti Ante Bet v Sky Bounty se na válcích objeví více symbolů scatter, čímž se sázka zvýší o 20 %. Hráči si navíc mohou zakoupit bezplatná otočení zvýšením sázky 100krát. Tyto možnosti nejsou dostupné hráčům ve Spojeném království, ale jsou dostupné pouze v jiných jurisdikcích.

Platební tabulka

  • růžový drahokam - x0,4-x4; Krakens Sky Bounty  Průběh hry
  • modrý drahokam - x0,4-x4;
  • zelený drahokam - x0,4-x4;
  • oranžový drahokam - x0,4-x4;
  • žlutý drahokam - x0,64-x6;
  • fialový drahokam - x0,64-x6;
  • červený drahokam - x0,64-x6;
  • láhev rumu - x0,96-x12;
  • volant -x1,44-x16;
  • dělo - x2-x24;
  • meče - x2,4-x40;
  • Wild nahrazuje všechny symboly kromě bonusového + platí až 20x sázky;
  • Bonus 3+ spouští funkci roztočení zdarma + vyplácí až 4x ze sázky.

RTP – 96,05 %

Populární otázky o automatech Krakens Sky Bounty

Lze automat Krakens Sky Bounty hrát zdarma?
Ano, mnoho online kasin nabízí slot Krakens Sky Bounty v demo režimu, který umožňuje hráčům vyzkoušet si jej zdarma, než vsadí skutečné peníze.
Mohu vyhrát skutečné peníze hraním automatu Krakens Sky Bounty?
Ano, na automatu Krakens Sky Bounty můžete vyhrát skutečné peníze. Samozřejmě za předpokladu, že hrajete o skutečné peníze. Je důležité si uvědomit, že výherní částka v automatu Krakens Sky Bounty, stejně jako v jakékoli jiné hře, závisí na náhodě a nezaručuje výhru.
Mohu hrát Krakens Sky Bounty s bonusovými penězi?
Ano, ve většině případů. Zda můžete hrát Krakens Sky Bounty s bonusovými penězi, závisí na konkrétních podmínkách online kasina, které bonus poskytuje. Některá online kasina mohou omezit hraní určitých her, včetně Krakens Sky Bounty, s bonusovými penězi, zatímco jiná to mohou povolit.
Je slot Krakens Sky Bounty dostupný na mobilních zařízeních?
Ano, slot Krakens Sky Bounty je k dispozici na počítači i mobilu.
Jaká je volatilita slotu Krakens Sky Bounty?
Slot Krakens Sky Bounty má vysokou volatilitu, což znamená, že výplaty jsou méně časté, ale mohou být vyšší.
Jaká je maximální výplata ve slotu Krakens Sky Bounty?
Maximální výplata na automatu Krakens Sky Bounty je 5 000násobek vkladu.
Jaká je RTP slotu Krakens Sky Bounty?
RTP slotu Krakens Sky Bounty je 96,05 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Krakens Sky Bounty
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top