Mahjong Panda Mahjong Panda

Mahjong Panda - Slot

Hrát si Mahjong Panda

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Mahjong Panda
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 1024/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

Mahjong Panda Průběh hry Výherní automat Mahjong Panda od Pragmatic Play je věnován roztomilému zvířátku – pandě. Najdete ho v sekci asijské sloty a novinky. Oficiální vydání proběhlo 26. července 2022. Produkt se rychle stal populárním. Slavný vývojář se rozhodl v novém produktu spojit dva velké symboly východu – hru Mahjong a pandu.

Příjemná hudba a překvapivě realistický soundtrack vám umožní užít si hru stejně jako vysoce kvalitní grafiku a pokročilé animace. V pozadí, za hřištěm, můžete vidět třešňové květy a neuvěřitelnou krajinu. Větve stromů se houpou ve větru a fascinují svou krásou. Hrací pole není průhledné. Vypadá to jako dlaždice Mahjong, které jsou umístěny na červeném plátně.

V době tvorby výherních kombinací se hudba stává dynamičtější a odpovídající zvukový doprovod informuje o obdržení ceny.

Pokud si chcete stáhnout automat Mahjong Panda do přenosného zařízení, postačí jakýkoli gadget s operačním systémem Android nebo iOS. Aktivace slotu je také efektivně provedena bez stahování pomocí jakéhokoli webového prohlížeče. Je to dáno tím, že podporuje technologie JS a HTML5.

Recenze slotu Mahjong Panda

Přehled slotu Mahjong Panda vám umožní rychle pochopit jeho funkce. Síť hracího automatu se skládá z pěti válců se čtyřmi řadami symbolů. Tvoří 1024 výherních linií. Výše sázky se může pohybovat od 0,20 do 24 mincí. Maximální násobitel je x5000. Vývojář zajistil vysokou úroveň rozptylu ve slotu, takže můžete získat odměny ne příliš často, ale ve velkých částkách.

K tvorbě výherních kombinací dochází z válce zcela vlevo. K tomu stačí tři stejné postavy. Čím více stejných symbolů bude výsledná kombinace obsahovat, tím vyšší bude výplata. Zmizí z pole a na jejich místo padnou nové symboly, což zvyšuje šance na výhru. s každou další kaskádou se násobitel výher zvyšuje.

Každý návštěvník casina si bude moci v demoverzi aktivovat automat Mahjong Panda bez vkladu. Taková možnost volného času osloví všechny kategorie hráčů. Automat Mahjong Panda v demo verzi umožňuje zjistit všechny potřebné informace, seznámit se se záludnostmi a zároveň ušetřit osobní úspory. Demo Mahjong Panda si můžete zahrát zdarma bez registrace a přihlášení ke svému účtu.

Jak hrát automat Mahjong Panda

Hrací automat Mahjong Panda v casinu je oblíbený. I když se to v první minutě po aktivaci může zdát obtížné kvůli kaskádové mechanice, věci jsou jinak. Hra je maximálně zjednodušena. Automat má fantastický design, vzrušující engine a několik zajímavých funkcí. Speciální symboly navíc zvyšují dynamiku hry, díky čemuž je neuvěřitelně hazardní.

Tři symboly Scatter (symboly Yin a Yang) spustí hru s roztočeními zdarma. Celkem je jich 12. V každém roztočení se zvyšuje hodnota násobitele pro po sobě jdoucí výhry. Divoká je panda. Může se objevit pouze na prostředním (druhém, třetím a čtvrtém) válci. Jeho hlavním úkolem je nahrazovat chybějící symboly na výherních liniích a vytvářet výherní kombinace.

Správa slotu nebude náročná ani pro začátečníky. Tlačítka „plus“ a „mínus“ v levém dolním rohu obrazovky vám pomohou vybrat velikost sázky. Mezi nimi je tlačítko pro spuštění válců. V levém dolním rohu se nachází informační blok, menu a tlačítko ovládání hlasitosti. Nabídka vám umožní zjistit statistiky hráče a také nastavit stroj tak, aby hráč mohl točit kotouči co nejpohodlněji.

Platební tabulka

Automat Mahjong Panda Czech Republic nabízí spoustu peněžních symbolů. Každý z nich je uveden v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
Hieroglyf červeného draka x0,75 x3,00 x5,00
Zelený hieroglyf x 0,50 x2,00 x4,00
větev sakury x0,40 x1,00 x3,00
Růžové květy x0,30 x0,75 x2,00
otisky pandí tlapky x0,20 x 0,50 x1,00
bambusové výhonky x0,20 x 0,50 x1,00
dvě tlapky x0,10 x0,25 x 0,50
Bambus x0,10 x0,25 x 0,50

Na automatu Mahjong Panda se RTP prezentuje na vysoké úrovni – 96,48 %.

Populární otázky o automatech Mahjong Panda

Kdo může vyhrát na automatu Mahjong Panda?
Pouze uživatelé, kteří hráli klasickou verzi, budou moci vybírat prostředky vyhrané ve slotu. Musí být registrovány a ověřeny.
Jaký je maximální multiplikátor v automatu Mahjong Panda?
Maximální násobitel je x5000.
Mohu si koupit bonusové kolo ve slotu Mahjong Panda?
Ne. Tato možnost není v tomto slotu k dispozici.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Mahjong Panda
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top