Fury of Odin Megaways Fury of Odin Megaways

Fury of Odin Megaways - Slot

Hrát si Fury of Odin Megaways

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Fury of Odin Megaways
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 117649/6
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Koupit funkci

Fury of Odin Megaways Průběh hry Existuje mnoho legend o velkých činech mocných válečníků, ale je těžké je všechny srovnávat v důležitosti s básní o bohu All-Fate Odin. Kaskádový automat Fury of Odin Megaways Pragmatic Play vám umožní setkat se s mocným božstvem a dalšími velkými Aesir. Hlavní postavou slotu je Odin, vládce Asgardu. Také na kotoučích můžete vidět Freyu, Thora, Aegira. Každá z nich je opakovaně zpívána ve skandinávské mytologii. Vydání automatu je naplánováno na 1. prosince 2022.

Video automat vám umožní cestovat do úžasného světa. Akce se odehrává na bojišti. Neustále se ozývají zvuky polnice, bubnů a kovového chrastění z úderů ocelových zbraní. Komplexní hrací pole se neustále proměňuje a uchvacuje kvalitní animací. Napravo od něj je kamenná postava Thora. V rukou má Mjolnir. V pozadí je vidět horské údolí se zelenou loukou a řekou. Strážní věže jsou zahaleny kouřem a kolem nich létají hořící jiskry z ohňů a hejna ptáků.

Vlevo od hracího pole plují čluny skandinávských válečníků. Atmosféra je každou vteřinou napjatější. V takových podmínkách může vyhrát jackpot pouze nebojácný fanoušek hazardní zábavy, který je připraven riskovat a bojovat o Asgard.

Fury of Odin Megaways recenze slotu

V recenzi slotu Fury of Odin Megaways můžete vidět spoustu důležitých informací. Umožní vám rychle pochopit jeho vlastnosti a vlastnosti. Za prvé, stojí za to zvážit vlastnosti herní mřížky. Skládá se ze šesti hlavních vertikálních bubnů, ke kterým je přidán jeden horizontální (sedmý). Hlavní válce obsahují od dvou do sedmi řad symbolů.

Rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Vysoká úroveň volatility (5 z 5) vám umožňuje počítat se solidními odměnami. Jackpot bude obzvláště štědrý, protože. hodnota maximálního násobiče je x15000. Podmínkou je kaskádový typ tvorby výherních kombinací. Umožňuje vám získat až 117649 způsobů, jak vyhrát.

Automat Fury of Odin Megaways v demu a bez vkladu lze hrát neomezeně dlouho. Tento typ aktivace hry se líbí všem uživatelům bez ohledu na jejich zkušenosti a dovednosti. Automat Fury of Odin Megaways v demo verzi vám pomůže získat vynikající dovednosti a vypracovat win-win strategie. Uživatelé si jej mohou kdykoli aktivovat, aby získali přístup k bezplatné hře, zbavili se strachu z prohry a poté začali hrát o skutečné peníze.

Jak hrát automat Fury of Odin Megaways

Fury of Odin Megaways má v casinu úspěch. Umožňuje vám ponořit se do neuvěřitelně hazardní atmosféry a dynamického herního procesu. Jakmile se na hracím poli vytvoří výherní kombinace, aktivuje kaskádový formát. Všechny výherní symboly zmizí a na jejich místo padnou nové. To se děje, dokud jsou na výherních liniích shody.

Doplňkové funkce výrazně zvyšují dynamiku hlavního kola - opětovné roztočení, možnosti Mystery, Speciální symboly, rozšiřující se Wild symbol a také Scatter. Vzhledem k tomu, že nákup bonusu je dostupný kdykoli ve slotu Fury of Odin Megaways, může jej uživatel využít k aktivaci bezplatných zatočení. V tomto případě bude procento výnosu a míra volatility vyrovnanější než v hlavní hře.

Někteří návštěvníci online casina si možná budou chtít stáhnout Fury of Odin Megaways, ale není to nutné. Slot funguje perfektně v prohlížeči na PC, notebooku, tabletu nebo smartphonu.

Platební tabulka

Barevný automat Fury of Odin Megaways Czech Republic zajišťuje přítomnost dvou druhů peněžních symbolů. Všechny jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x2 x3 x4 x5 x6
Jeden x1 x2 x3 x5 x10
Thor - x0,5 x1 x1,5 x3
Aegir - x0,25 x0,5 x1,25 x2,5
Freya - x0,25 x0,5 x0,75 x2
ALE - x0,2 x0,4 x0,6 x1,5
Na - x0,2 x0,3 x0,5 x1
Q - x0,2 x0,25 x0,5 x0,8
J - x0,15 x0,25 x0,4 x0,6
deset - x0,1 x0,2 x0,3 x0,5
9 - x0,1 x0,2 x0,3 x0,4

Slot Fury of Odin Megaways má RTP 95,07 % a 95,97 %. To naznačuje, že jednu z těchto dvou hodnot lze použít v online casinu. Optimální volbou by bylo vyšší procento návratnosti, přestože je podprůměrné. Vyvážená matematika vám umožní získat více šancí na výhru.

Populární otázky o automatech Fury of Odin Megaways

Jaké další funkce obsahuje automat Fury of Odin Megaways?
Automat přichází s následujícími funkcemi – nákup roztočení zdarma, kaskádové válce, multiplikátor a také bezplatná otočení.
Kdy má být vydán slot Fury of Odin Megaways?
Vydání slotu je naplánováno na 1. prosince 2022.
Jaký je maximální multiplikátor ve slotu Fury of Odin Megaways?
Automat poskytuje maximální multiplikátor x15000.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Fury of Odin Megaways
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top