The Tweety House The Tweety House

The Tweety House - Slot

The Tweety House
Hrát si The Tweety House

Popis

Název slotu IconNázev slotu: The Tweety House
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče

The Tweety House  Průběh hry Barevný automat The Tweety House od Pragmatic Play vám umožní přestěhovat se na krásnou farmu. Nachází se v krásné oblasti. U budov teče krásný potok a kolem se rozprostírají louky s bujnou trávou. V dálce jsou vidět horské štíty a modrá obloha s bílými mraky. Právě na tomto krásném místě žijí hlavní hrdinové slotu.

Ihned po spuštění výherního automatu se před uživatelem otevře hrací pole. Je obklopena dřevěným rámem a je uprostřed obrazovky. Shora je doplněna imitací střechy. Během aktivace bonusového kola můžete vidět, že tmavě modré kotouče zmizely a mřížka se proměnila v kurník. Má tři police s hnízdy, ve kterých sedí devět ptáčků. Někdy na hřišti můžete vidět, jak roztomilá kuřátka vypadají z obrovských zlatých vajec.

Po celou dobu hry hraje příjemná hodinová hudba. Všechny postavy jsou animované. Slot osloví všechny fanoušky harmonických a krásných slotů. Nabízí velkorysé výplaty, působivá kola a dynamickou hratelnost. Představení výherního automatu je naplánováno na 30. prosince 2022.

Recenze výherního automatu The Tweety House

Recenze slotu Tweety House uvádí nejen hlavní funkce. Podrobně popisuje vlastnosti hry a štědrost každé výherní kombinace. Než přistoupíme k zvažování mechaniky hry, je nutné porozumět hlavním technickým charakteristikám.

Mřížka se skládá z pěti vertikálních válců se třemi řadami symbolů. Na hrací ploše je dvacet výherních linií. K tvorbě výherních kombinací dochází z válce zcela vlevo. Minimální počet stejných symbolů pro příjem výplat jsou tři. Rozsah sázek se pohybuje od 0,20 do 100 mincí. Vysoká úroveň volatility a maximální x6750 multiplikátor zaručují velké výhry.

Návštěvníkům je k dispozici nejen klasická verze slotu, ale také testovací. Automat Tweety House v demo režimu vám umožní rychle se naučit vše o pravidlech, hlavní hře a doplňkových funkcích. V The Tweety House se bez vkladu může pobavit každý – začátečníci i zkušení návštěvníci online casina. Abyste mohli hrát demo slot The Tweety House zdarma, stačí vstoupit na vybranou stránku a spustit ji. Chcete-li to provést, můžete zůstat v anonymním režimu.

Jak hrát automat Tweety House

Automat Tweety House v casinu je velmi žádaný. Věnuje se chovu drůbeže a umožňuje vám v této věci snadno uspět. Nejprve si hráč bude muset nastavit požadovanou velikost sázky. K tomu vám pomohou tlačítka plus a mínus v pravém dolním rohu obrazovky. Po nastavení požadované hodnoty musí uživatel roztočit kotouč tak, aby se na něm objevily symboly. To lze provést pomocí velkého velkého tlačítka.

Více o výplatní tabulce a vlastnostech každého speciálního symbolu se můžete dozvědět v informačním bloku. Označuje se písmenem „i“ a nachází se v levém dolním rohu pod hracím polem. Také zde můžete vidět tlačítko pro nastavení zvuku a hlavní nabídku.

Symbol Scatter je zlaté vejce. Když se na obrazovce objeví alespoň tři takové obrázky, jsou připsána bezplatná otočení. Jako Wild můžete vidět dřevěný domek pro ptáky. Umožňuje vám nahradit symboly peněz při vytváření výherní kombinace. V případě potřeby lze The Tweety House stáhnout do smartphonu nebo tabletu. V ostatních případech jej hráči raději spouštějí v prohlížeči. K tomu se hodí nejen přenosná zařízení, ale také notebooky nebo přenosné počítače.

Platební tabulka

Automat Tweety House Czech Republic obsahuje dva druhy symbolů peněz. Jsou uvedeny v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
bílá slepice x2,5 x7,5 x37,5
Kohout x1,75 x5 x25
zelený jestřáb x1,25 x3 x15
karmínový pták x1 x2 x10
Červ x0,6 x1,25 x7,5
Vejce v hnízdě x0,4 jeden x5
ALE x0,25 x0,5 x2,5
Na x0,25 x0,5 x2,5
Q x0,1 x0,25 x1,25
J x0,1 x0,25 x1,25
deset x0,1 x0,25 x1,25

Slot Tweety House má RTP 96,51 %. Jedná se o průměrný ukazatel, který umožňuje návštěvníkům online casina počítat s velkými výhrami.

Populární otázky o automatech The Tweety House

Jak hrát v testovacím režimu slotu The Tweety House?
U tohoto typu hry není potřeba se registrovat. Uživateli stačí zadat oficiální web casina, které se mu líbí, a aktivovat automat.
Jaký je rozsah sázek pro automat The Tweety House?
Uživatelé mohou sázet v rozmezí od 0,20 do 100 mincí.
Má slot The Tweety House mobilní verzi?
Ano. Díky podpoře potřebných technologií běží tento automat jak na PC, tak na přenosných zařízeních.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako The Tweety House
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top