Piggy Bankers Piggy Bankers

Piggy Bankers - Slot

Hrát si Piggy Bankers

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Piggy Bankers
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Bonusová hra Násobitel výher

Piggy Bankers Průběh hry Pokud jde o online hazardní hry, zkušení hráči si mohou všimnout, že prasata jsou často spojována s penězi, bankovnictvím a všemi radostmi života, jmenovitě velkými výhrami. Je to legrační, protože ve skutečném světě jsou prasata docela spokojená, válejí se v bahně, jedí zbytky, prostě žijí svůj nejlepší život a nestarají se o bohatství a blahobyt. Možná je spojení prasat s bohatstvím v online slotech pro vývojáře způsob, jak satiricky vykreslit bankéře nebo superbohaté lidi jako... chamtivá prasátka? Ať už je skutečný důvod jakýkoli, prasata milují peníze. Výherní automat Piggy Bankers od vývojáře Pragmatic Play nabízí obrázky prasat a ztělesnění peněz, funkci Banknote Reel, opětovné roztočení, putování divočinou po válci a také bezplatná otočení.

Zveme vás, abyste si přečetli naši podrobnou recenzi nového slotu a vyzkoušeli si zahrát demo Piggy Bankers právě teď. Jedná se o úžasnou hru, která vás rozhodně nenechá lhostejnými.

Recenze slotu Piggy Bankers

Hra v Piggy Bankers se hraje na mřížce 5x4 a nad hlavní hrací plochou je speciální kotouč s názvem Banknote Reel. Toto je poměrně volatilní slot, který dává Piggy Bankers Průběh hry RTP 96,05 % nebo 96,03 % při nákupu roztočení zdarma, měli byste si však uvědomit, že jsou k dispozici i modely s nižší návratností. Výběr sázek se pohybuje od 20 do 240 kreditů na placené zatočení a nákup bezplatných otočení má hodnotu 80násobku sázky.

Vysoké výplaty představují prémiové symboly Piggy Bankers znázorňující doutníky, láhev likéru, váhy a zlaté prasátko, zatímco nízké výplaty označuje sada hracích karet s nominální hodnotou od 10 do A. Hra má 20 výherních linií, a přistání na výherní linii zvyšuje sázku 2–3krát, pokud se skládá z málo platících symbolů, nebo 4–12,5krát, pokud vypadnou symboly s vysokými výdělky. Banker Pig a Banker Lady Pig mají svůj vlastní divoký symbol a mohou nahradit jakýkoli běžný platební symbol. Divoké symboly mají při generování výher na divokých liniích stejnou hodnotu jako zlaté prasátko. Divočiny jsou velké 1x1, ale při naskládání tvoří velké divočiny.

Jak hrát automat Piggy Bankers

Piggy Bankers Průběh hry Zde se podíváme na hru Piggy Bankers, zjistíme, co dělá horní válec, a podíváme se na další doplňkové funkce, jako je funkce Wild Respins a bezplatná otočení.

Buben "Bankovky

Během jakéhokoli roztočení se na horní speciální cívce náhodně objevují symboly a prázdné bankovky. Bankovky zobrazují multiplikátory sázek od x0,5 do x100 a mohou také zobrazovat bezplatná otočení. Pokud pod bankovku spadne plná vertikální sada divokých symbolů, je účtována odměna.

Funkce Wild Respins

Přiložením plné vertikální hromádky divokých symbolů se tato sada přemění na velký divoký symbol, buď prasátko Wild nebo Lady Piggy Banker Wild, a spustí se funkce opětovného zatočení. Během opětovného točení se Piggy Banker Wild posouvá o jeden kotouč doprava, dokud neopustí obrazovku, a Lady Piggy Banker Wild se pohybuje o jeden kotouč doleva, dokud neopustí obrazovku. Re-točení pokračují tak dlouho, dokud jsou na mřížce velké divočiny, a končí, když už na obrazovce nejsou žádné velké divočiny. Pokud se Banker Pig a Banker Lady Pig setkají na stejném válci, spustí se bezplatná otočení. Pokud je nad místem jejich setkání bankovka, její hodnota se vynásobí 2.

Zatočení zdarma

Zatočení zdarma se spouští, když se setkají dvě různé velké divočiny nebo když je shromážděna bankovka za roztočení zdarma. V každém případě je uděleno 5 roztočení zdarma. Během roztočení zdarma se na bubnu bankovek může objevit nová bankovka x1000.

Funkce Re-spins je k dispozici během bezplatných otočení. Když se setkají dvě velké divočiny, je uděleno další zatočení zdarma, poté obě divočiny získají násobitel x2 a znovu se roztočí.

Platební tabulka

  • 10, J, Q-x0,25-x2; Piggy Bankers Průběh hry
  • K, A - x0,5-x3
  • doutníky - x0,75-x4;
  • whisky - x1-x5;
  • váhy - x1,25-x7,5;
  • prasátko - x2,5-x12,5;
  • Divoká — x2,5-x12,5.

RTP – 96,05 %

Populární otázky o automatech Piggy Bankers

Lze automat Piggy Bankers hrát zdarma?
Ano, na našem webu můžete testovat Piggy Bankers bez registrace. Všechny stránky, které spolupracují s poskytovatelem Pragmatic Play, také poskytují bezplatný přístup do demo režimu.
Mohu vyhrát skutečné peníze na automatu Piggy Bankers?
Ano, registrovaný účet ve spolehlivém online kasinu je jediný způsob, jak hrát Piggy Bankers o skutečné peníze a získat skutečné výhry.
Mohu hrát automat Piggy Bankers na mobilu?
Ano, tento video slot je vhodný pro mobilní zařízení a lze jej stáhnout na libovolné zařízení.
Jak zaručeně vyhrát při hraní Piggy Bankers?
Jedná se o certifikovaný automat, který generuje náhodné výsledky a vše, co potřebujete, je trocha štěstí. Podívejte se na tabulku výplat a zjistěte, jak a kolik můžete vyhrát.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Piggy Bankers
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top