Aztec Gems Deluxe Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe - Slot

Hrát si Aztec Gems Deluxe

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Aztec Gems Deluxe
Software IconSoftware: Pragmatická hra
RTP IconRTP: 96.50%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 9/3
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 1000
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny

Aztec Gems Deluxe Průběh hry Automat Aztec Gems Deluxe od Pragmatic Play je letní novinkou roku 2020. Jak říkají gambleři, je to přesně ten automat, který gamblerům chyběl do kompletní kolekce softwaru na téma starožitnosti a klenoty. Vizuálně navržené z velmi působivé. Přečtěte si dále v recenzi o technických vlastnostech a pravidlech pro získávání cen. Poté vám doporučujeme zkusit hrát Aztec Gems Deluxe v demo režimu a vybrat si z našich nejlepších online kasin vhodných pro sázky za skutečné peníze.

Aztec Gems Deluxe recenze automatu

Při vytvoření tohoto slotu chtěli vývojáři zahrát oblíbené téma zcela novým způsobem přidáním Aztec Gems Deluxe Průběh hry váš produkt je čerstvé možnosti. A uspěli. Stroj se ukázal být velmi originální - efektivnější a ziskovější než mnoho analogů.

Tady je struktura poněkud neobvyklá. Na poli jsou pouze 3 válce a 3 vodorovné řady se symboly. Existuje 9 výherních linií, které si hráči nemohou aktivovat podle svého uvážení. Minimální sázka v Aztec Gems Deluxe je 0,1, maximální je 10 mincí. Lze jej zvýšit ve standardních zatočeních až 17,6krát za předpokladu, že na válcích bude vyroben pouze jeden, ale nejdražší kombinace amuletů s červenými kameny.

Jak hrát automat Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe Průběh hry Očekává se, že hratelnost Aztec Gems Deluxe bude velmi jednoduchá. K výběru velikosti beta mohou hráči použít klávesy"-"/"+" ke spuštění roztočení - velké s kruhovou šipkou nebo automatické přehrávání.

Pokud jde o bonusy, není jich příliš mnoho, ale dost na to, abyste získali dobré výplaty. Například Wild symbol ve formě amuletu se zlatým sluncem je schopen dotvářet kombinace na hřišti a přidávat k nim chybějící prvky. Další speciální ikona nazvaná Symbol peněz vám umožňuje získat jeden ze dvou dostupných jackpotů – Mini nebo Minor.

Náš názor

Celkově si slot zaslouží dobré hodnocení - není zde nic nadbytečného, ​​pouze nejnutnější funkce pro dobrý výkon. Zápletka je neoriginální, ale u gamblerů je oblíbená a nejdou kolem. Doporučujeme vám provést několik zatočení, abyste zhodnotili jeho zábavu a potenciál z hlediska vyplácení.

Výplatní tabulka

  • amulet se žlutým kamenem – x1,6;
  • s lila nebo červenou v jedné kombinaci – x2;
  • s modrou – x3,6;
  • se zelenou – x5,6;
  • jediný amulet s šeříkovým kamenem – x11,6;
  • s červenou – x17,6.

RTP – 96,5 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Aztec Gems Deluxe
Všechny hry výrobce Pragmatická hra
Back to top