Hrát si Ninja

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Ninja
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: >96.3
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x10 000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny

Ninja Průběh hry Endorfina je jedním z nejslibnějších poskytovatelů. Mnoho vývojů této společnosti se mezi hráči stalo neuvěřitelně populární a dokonce vstoupilo do hodnocení důvěryhodných poskytovatelů. Jedním z takových vývojů byl původní slot věnovaný kresleným postavičkám – Ninja.

Z názvu můžete okamžitě uhodit, že hlavními postavami byly želvy Ninja. Pomohou uživatelům ve hře. Fascinující slot se vyznačuje nejen živým dobrodružným příběhem, ale také přítomností dalších bonusů, které jsou k dispozici jak v demo hře Ninja, tak v plné verzi.

Označení symbolů

Po spuštění automatu se vám zobrazí hrací pole s různými symboly. Všechny jsou stylizovány pod slavným filmovým výtvorem. Na obrazovce se objeví hlavní postavy a také různé druhy zbraní. Chcete-li vytvořit kombinaci cen ve hře Ninja, stačí se seznámit s hodnotou každé ikony.

Zvlášť důležité jsou speciální znaky, prezentované ve tvaru:

  • Divoký symbol – černý ninja;
  • Dalším symbolem Wild je zlatá mince.

Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma obrázky je v tom, že se zlatá mince objeví pouze během roztočení zdarma. Kromě nich jsou ve výplatní tabulce uvedeny také tematické ikony:

  • Čepele
  • Modrý ninja;
  • Nunchucks
  • Rudý ninja;
  • Hvězdička;
  • Zelený ninja.

Každý z nich zajistí určitý multiplikátor v řetězcích cen.

Bonusová hra

Ninja Průběh hry Výherní kola automatu Ninja jsou bolesta ve formě dvou výherních režimů. První vám umožňuje získat otočení. Pokud se na jiném místě bubnu objeví současně divočiny, hráč obdrží free spins. V procesu dalšího zatočení je platný předchozí kurz. Navíc během takových rotací ninja přidává několik dalších divokých symbolů ve formě zlatých mincí.

Počet nashromážděných symbolů Wild v tuto chvíli klesá. Zadní strany končí při nulování počítadla. Vítězný Ninja také umožňuje riskantní hru. Otevře se po každém úspěšném otočení. V tomto kole je uživatel nabídnuta hra s dealerem. Pokud máte kartu s vyšší nominální hodnotou, než má prodejce karty, získáte zdvojnásobení výhry.

Průběh hry

Ninja Průběh hry Slot s originálním názvem Ninja nabízí každému, aby se ponořil do fascinujícího světa superhrdinů, kteří jsou zodpovědní za záchranu světa. Emulátor je přizpůsoben pro různá zařízení. Můžete si tedy snadno otevřít mobilní verzi slotu nebo hrát v plné verzi na počítači. Kombinace výher se tvoří, pokud se na aktivních řádcích objeví 3 nebo více stejných symbolů. Hrací pole je choro v podobě 5 válců, na kterých působí 20 aktivních linií.

Platby se provádějí následovně:

  • Čepele – od 50 do 1000 mincí;
  • Modrý ninja – od 200 do 10 000 mincí;
  • Žlutý a červený ninja – od 100 do 5000 mincí;
  • Asterisk a Nunchucks – od 50 do 2000 mincí.

Procento návratnosti slotu RTP je 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Ninja
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top