Jetsetter Jetsetter

Jetsetter - Slot

Hrát si Jetsetter

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Jetsetter
Software IconSoftware: Endorphina
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Jetsetter Průběh hry Každý hráč chce získat všechny atributy luxusního života. Mezi ně obvykle patří drahé jachty, nejlépe auta a soukromé tryskáče, které v co nejkratším čase pohodlně dopraví cestující na správné místo. Budou předmětem diskuse v novém slotu Jetsetter od Endorfina.

Obsahuje vše, co potřebujete pro elegantní chvíle. K dispozici vám bude drahé sportovní auto, parník a letadlo. Obrázek doplní krásná blondýnka se svazkem bankovek. Kombinace takových symbolů pomůže drahocenný sen během několika minut. Chcete-li se naladit na náladu, můžete nejprve hrát v demo režimu.

Označení symbolů

Hra má vynikající grafiku a méně krásné postavy. Každý z nich symbolizuje určité aspekty života milionářů. Chcete-li se s každým z nich seznámit, stačí otevřít tabulku výplat. Zde je cena a hodnota všech ikon.

Základní znaky v tabulce jsou:

  • Drahé sportovní auto;
  • Podle vložky;
  • Letadlem;
  • Ruka s doutníkem;
  • Svinovací metr.

Kromě tematických základních symbolů uvidíte na obrazovce také symboly karet. Kombinace zahrnují desítky, devítky, krále, esa, dámy a jacky. Speciální odznaky vám také pomohou vyhrát Jetsetter. Tato skupina se skládá z:

  • Scatter – Dívka s dolary;
  • Divoký symbol – zlaté logo.

Scatter je navržen tak, aby aktivoval bonusy ve formě roztočení zdarma a symbol Wild může nahradit jiné.

Bonusová hra

Jetsetter Průběh hry Vývojáři také vybavili hru Jetsetter dalšími funkcemi pro zvýšení výplat. Patří mezi ně riziková hra a bezplatná otočení. Pro aktivaci rizikové hry stačí vytvořit výherní kombinaci. Poté bude uživatel, aby hrál s dealerem. Abyste porazili nepřítele, musíte si vytáhnout kartu s vyšší nominální hodnotou, než má on.

V případě vítězství se všechny odměny zdvojnásobí. Zatočení zdarma můžete získat v případě ztrát alespoň 3 Scatterů na hracím poli. Pokud budete mít štěstí a nasbírali jste takovou kombinaci, budete mít 20 roztočení zdarma. Během zatočení zdarma vyplňují obrazovku roztrhané dolarové bankovky. V případě spojení takových bankovek hráč obdrží další platby. Sázka podaná na zatočení bude vynásobena číslem uvedeným na bankovce.

Průběh hry

Jetsetter Průběh hry Pravidla pro hraní Jetsetteru jsou velmi jednoduchá. S ovládacím panelem si poradí i začínající hráč. Nejprve je potřeba nastavit pár parametrů: velikost sázky, počet řad a nominální hodnotu mincí. Poté můžete bubny spustit v normálním nebo automatickém režimu. Na hrací ploše je 5 válců, na kterých je zapojeno 20 aktivních linií. Maximální sázka na zatočení dosáhne 200 mincí.

Výplaty:

  • Vážený sporťáku – od 200 do 4000 mincí;
  • Dívka s dolarovými bankovkami – od 400 do 100 000 mincí;
  • Liner a letadlo – od 20 do 7500 mincí;
  • Ruka s doutníkem a pravidlem – od 150 do 2500 mincí;
  • Logo Zlaté – od 100 do 90 000 mincí;
  • Symboly karet – od 50 do 4000 mincí.

Teoretická návratnost sazeb (RTP) slotu dosahuje 96 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Jetsetter
Všechny hry výrobce Endorphina
Back to top