Golden Fishtank Golden Fishtank

Golden Fishtank - Slot

Hrát si Golden Fishtank

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Golden Fishtank
Software IconSoftware: Yggdrasil Gaming
RTP IconRTP: 96.40%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 243/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x150 000
Funkce IconFunkce: 243 způsobů Free spiny Lepkavé divočiny

Golden Fishtank Průběh hry Zástupce podvodní fauny lze nyní spatřit nejen v jejich obvyklých biotopech, ale také v oblíbených hracích automatech. Potvrzením toho byl barevný automat Golden Fishtank od slavné společnosti Yggdrasil Gaming. Kolekce poskytovatele obsahuje spoustu jasných a zábavných hracích automatů, ale tento model předčí všechna očekávání.

Už od prvních minut spuštění uživatelé spadnou do úžasného podmořského světa, ve kterém žijí roztomilé tropické ryby. Tato legrační stvoření potěší hráče nejen nápadným vzhledem, ale také štědrými platbami v případě vytváření výherních kombinací. Každý, kdo chce utéct od každodenních činností a strávit čas dobrým využitím, si bude moci otevřít demo hru Golden Fishtank nebo si vyzkoušet plnou verzi.

Označení symbolu

V slotu jsou dvě kategorie symbolů: speciální a základní. Hlavním úkolem první kategorie je aktivace dalších funkcí a bonusů. Druhá kategorie zahrnuje základní tematické ikony, které se přímo podílejí na sestavování výherních kombinací. Nyní zvažte každou z nich podrobněji.

Speciální obrázky v Golden Fishtank zahrnují:

  • Nápis Wild – Wild symbol;
  • Zatočení zdarma – Scatter.

Žádná z těchto ikon nevytváří placené kombinace. Divoký symbol může nahradit běžné symboly a Scatter zahájí roztočení zdarma. Kategorii základních ikon představuje:

  • Fialová ryba;
  • žlutozelená ryba;
  • Modrá ryba;
  • Ryba s bílým a oranžovým trupem.

Vzhledem k tomu, že právě tyto obrázky se podílejí na přípravě kombinací, má každý z nich určitou hodnotu uvedenou v tabulce plateb. Kromě těchto symbolů se v buňkách hracího pole objevují také obrázky karetních barev: piky, palice, tamburíny a srdce.

Bonusová hra

Golden Fishtank Průběh hry Výherní režim automatu je prezentován ve formě dalších bezplatných otočení. Pro aktivaci režimu musíte nasbírat 3, 5 nebo 4 Scattery. Na místě, kde se tyto postavy objeví, nezáleží. Než však začnou bezplatná zatočení, hráč otevře mořské dno, kde se nacházejí ty nejkrásnější mušle.

Otevřením několika z nich (od 3 do 5) můžete získat bonusy, které budou fungovat během roztočení zdarma. Jako ceny budou nabízeny:

  • další divoký symbol;
  • 4 nebo 2 free spins;
  • rozbalovací ikony;
  • Sticky wild symbol na jednom válci;
  • dvojitý faktor;
  • plovoucí divoký symbol.

Průběh hry

Golden Fishtank Průběh hry Slot Golden Fishtank nabízí hráčům možnost vyzkoušet si dvě verze. Demoverze vám umožní hrát zdarma a bez registrace a plná verze hry vám umožní sázet o skutečné peníze. Pokud jste začátečník nebo se bojíte riskovat, pak je pro vás ta pravá první možnost.

Pravidla jsou v obou modelech stejná. Nejprve musíte nastavit velikost sázky a určit nominální hodnotu mincí a poté můžete začít točit. Na hracím poli je 20 aktivních linií a všechny akce probíhají na 5 válcích.

Při výpočtu plateb se berou v úvahu náklady na symboly:

  • Ryby různých barev – od 10 do 250 mincí;
  • Obleky karet – od 4 do 75 mincí.

Teoretické procento výplaty (RTP) v bloku je 96,4 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Golden Fishtank
Všechny hry výrobce Yggdrasil Gaming
Back to top