Valley of Dreams Valley of Dreams

Valley of Dreams - Slot

Hrát si Valley of Dreams

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Valley of Dreams
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Vysoká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 3125/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny

Valley of Dreams Průběh hry Výherní automat Valley of Dreams získal první místa v oblíbenosti hned poté, co byl přidán do katalogů provozoven online hazardu - 31. října 2020. Vývojář Relax Gaming připravil hazardní hru na téma jasné události v Japonsku - Třešňový květ. Každý host našeho portálu se může zúčastnit Hanami - každý může hrát demo.
Hodnota RTP je 96 % a samotný slot je vybaven speciálními funkcemi a bonusovými symboly. Po zahájení hry zdarma budou na zůstatek hráče připsány kredity ve výši 10 000. Tato částka vám umožní trénovat po dlouhou dobu bez přerušení hry. Dlouhý trénink pomůže nejen začátečníkům zvyknout si na vedení, zkušení hráči budou moci předem odhalit všechna tajemství a dary procesu.

Recenze slotu Valley of Dreams

Valley of Dreams se otevře s obrazovkou v jemných růžových a modrých tónech. Melodický doprovod doplní Valley of Dreams Průběh hry téma designu. Chrám. Nachází se na hoře, kde kvete sakura, otevře své dveře a pole podle schématu 5x5 představí dějové obrázky.

Celkem je 3125 výplatních linií. Počítají se kombinace, které se skládají ze stejných symbolů zleva doprava bez přerušení. Sázka na roztočení začíná na 0,10 mince a maximum může být 500.

Jak hrát automat Valley of Dreams

Valley of Dreams Průběh hry Dokonce i nováček ve světě hazardu zvládne hratelnost Valley of Dreams od prvních sekund hry. Funkčnost kláves je intuitivní. Velikost sázky se nastavuje pomocí tlačítek „+“ a „-“ a spouštění roztočení se provádí velkým tlačítkem ve středu ovládacího panelu.

Po zastavení úspěšného točení se na poli objeví výherní kombinace. V cele vyniká kontrastním rámem. Po připsání odměny zmizí symboly obsažené v kombinaci, čímž se uvolní místo pro ty, kteří stojí nahoře. V tomto případě se boční ukazatel zvedne o jeden dílek. Aby se výhra zdvojnásobila dvakrát, musí být 5 takových cyklů za sebou.

Kromě hlavních symbolů se na obrazovce mohou objevit i speciální – Wild nahradí základní symboly lotosovým květem a Scatter s lucernou se zapne na 8 až 12 roztočení zdarma.

Výplatní tabulka

  • fialové cákance a zelený stonek - x0,1/0,2/0,3; Valley of Dreams Průběh hry
  • růžový květ – x0,1/0,2/0,4;
  • tyrkysová vlna – x0,1/0,3/0,5;
  • červené světlo – x0,1/0,3/0,7;
  • had – x0,2/0,4/1;
  • veverka – x0,3/0,6/2;
  • ryby – x0,3/0,7/2,5;
  • želva – x0,4/0,8/3;
  • těsnění – x0,5/1/4.

Valley of Dreams má celkovou návratnost 96 % RTP

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Valley of Dreams
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top