Hot Rod Racers Hot Rod Racers

Hot Rod Racers - Slot

Hrát si Hot Rod Racers

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Hot Rod Racers
Software IconSoftware: Relax Gaming
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 30/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Koupit funkci Náhodný multiplikátor

Hot Rod Racers Průběh hry Vzrušující automat Hot Rod Racers od Relax Gaming umožňuje všem fanouškům vzrušení přenést se do úžasného světa automobilů. Prezentace slotu je naplánována na 16. listopadu 2022. Novinka se ukázala s potenciálem velkých výplat, pěknou grafikou a unikátním scénářem. Sluší všem, kteří ocení dynamickou hudbu, zvuky motoru a šílený adrenalin.

Po spuštění slotu se hráč ocitne v garáži. Zde je závěrečná kontrola vozů před nadcházejícím závodem. V pozadí můžete vidět velkolepé vzácné vozy, které stojí s otevřenou kapotou nebo jsou zavěšeny na speciálních zařízeních. Před hřištěm jsou rozmístěny důležité nástroje a také pneumatiky.

Samotné hřiště vypadá neuvěřitelně působivě, protože. orámovaný kovovým rámem v podobě krásného nárazníku. V jeho horní části je vidět kovová lebka. Během otáčení bubnů z něj vychází proud kouře. Po stranách jsou tři výfukové trubky nasměrovány různými směry. Bubnovou akci doprovázejí neuvěřitelně efektní zvuky aut. V případě potřeby lze automat Hot Rod Racers stáhnout do jakéhokoli přenosného zařízení, které podporuje operační systém Android nebo iOS.

Hot Rod Racers Slot Recenze

Hot Rod Racers Průběh hry Po prostudování recenze slotu Hot Rod Racers nebudou mít hráči žádné otázky. Video automat má pět válců se čtyřmi řadami symbolů a třiceti výherními liniemi. Syté barvy automobilů vypadají na tmavě fialovém pozadí velkolepě. Úroveň volatility je velmi vysoká – 5 z 5. Tento formát poskytuje neuvěřitelně vysoké výplaty, ale to se nestává často.

Maximální násobitel je x250000. Tohle je hodně. Uživatelé, kteří rádi riskují a dělají velké sázky, se mohou spolehnout na získání jackpotu. Jejich limity se pohybují od 0,10 do 40 mincí.

Můžete se dozvědět více o funkcích hry a pochopit pravidla spuštěním demo verze slotu Hot Rod Racers bez vkladu a registrace. Zvládne to každý. Automat Hot Rod Racers v "demo" je jedinečnou příležitostí, jak ušetřit peníze a zároveň si užít neskutečný adrenalin. Sázky se uzavírají pomocí kreditů po neomezenou dobu.

Jak hrát automat Hot Rod Racers

Hot Rod Racers Průběh hry V casinu Hot Rod Racers rychle shromáždí publikum fanoušků. Stane se tak díky moderní grafice, velkolepé animaci a speciálním efektům. Hratelnost kromě návalu emocí příjemně potěší perfektním vizuálem. Když se objeví speciální symboly, z výfuku vychází kouř a je slyšet zvuk běžícího motoru.

Automat má čtyři Wild symboly - jedná se o kolo s diskem ve tvaru písmene W. Když se objeví na obrazovce vedle aut, efektně se pohybuje po válcích, na kterých jsou umístěny a mění je ve zlato jedničky. Když je na výherní linii vytvořena výherní kombinace, jede po ní malé červené závodní auto. Pokud bylo vytvořeno několik skupin symbolů současně, podívaná se stává mnohem působivější, protože. demonstrace výher a pohyb červených aut probíhá současně.

Ve hře je také Scatter. Je to černobílá kostkovaná závodní vlajka a objevuje se na prostředních válcích. S ním můžete získat roztočení zdarma. Hra má nádrž s oxidem dusným. Poskytuje „super roztočení zdarma“. Tyto obrázky jsou dostupné pouze na válcích 1 a 5.

Ve slotu Hot Rod Racers je zakoupení bonusu jednou z mnoha příležitostí, jak přidat vzrušení do vašeho volného času. Existují dvě možnosti nákupu – 100 x a 400 x vsazené částky. V prvním případě bude standardní FS, ve druhém - super FS.

Platební tabulka

Fanoušci výherního automatu Hot Rod Racers Czech se po sestavení výherních kombinací snadno dozvědí o výši finančních prostředků, které jsou připsány. Podrobný popis plateb je k vidění ve speciální tabulce.

Symboly x3 x4 x5
Divoký x2 x7,5 x20
Karmínové auto s lebkou x1 x5 x10
červené auto x0,8 x4 x7,5
Zelené auto se žlutým světlem x0,7 x2,5 x6
Modré auto z #7 x0,5 x2 x5
růžové vrcholy x0,3 x1 x2,5
Červené kluby x0,3 x1 x2,5
Zelená srdce x0,3 x1 x2,5
Modré diamanty x0,3 x1 x2,5

Automat Hot Rod Racers má průměrné RTP. Tvoří 96 % a je vhodný pro vzrušující volnočasové aktivity.

Populární otázky o automatech Hot Rod Racers

Kolik symbolů by měla obsahovat výherní kompozice v automatu Hot Rod Racers?
Jako kombinace pro výplatu se počítá od tří do pěti stejných symbolů, které se tvoří na vhodném řádku.
Je možné zakoupit bonus v automatu Hot Rod Racers?
Ano. Podobná funkce je přítomna ve slotu.
Jaká je úroveň volatility slotu Hot Rod Racers?
Charakteristiky stroje naznačují velmi vysokou úroveň těkavosti.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Hot Rod Racers
Všechny hry výrobce Relax Gaming
Back to top