Pumpkin Fairy Pumpkin Fairy

Pumpkin Fairy - Slot

Hrát si Pumpkin Fairy

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Pumpkin Fairy
Software IconSoftware: Igrosoft
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Nízká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 9/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: -

Pumpkin Fairy Průběh hry Vývojáři ze společnosti Igrosoft se opět vrátili k tématu pohádek. Hlavním hrdinou kresleného slotu Pumpkin Fairy je čarodějnice, která pěstuje dýně a pomáhá uživatelům získávat odměny. Chcete-li to provést, musíte na poli sbírat kombinace symbolů prezentovaných ve formě pracovního nástroje čarodějky a dalších atributů. Každý bude moci hrát v demo režimu a také si otevřít verzi s hotovostními kurzy.

Symboly

Emulátor má řadu tematických ikon, které se liší vzhledem a účelem. Během hry se uživateli zobrazí speciální ikona a několik základních symbolů s určitým koeficientem.

Budou se podílet na vytváření cenových řetězců. Před hraním Pumpkin Fairy online Pumpkin Fairy Průběh hry stojí za to se s každým z nich seznámit ve zvláštní sekci. Na vrcholu seznamu jsou knihy kouzel a konve. Následují následující ikony:

  • klobouk pro čarodějku;
  • taška;
  • lopatka;
  • křišťálová koule.

Nejcennější ze základních obrázků je logo hry, které přináší nejvyšší koeficient. Hůlka čarodějky má v automatu zvláštní význam. Tento obrázek byl vytvořen, aby nahradil symboly, což jej charakterizuje jako divoký symbol. V tomto případě má také koeficient.

Bonusová hra

Pumpkin Fairy Průběh hry

Bonusová kola automatu se liší od bonusů v jiných oblíbených hrách. Neexistuje žádný režim roztočení zdarma, ale existují speciální režimy v podobě úkolů. V Pumpkin Fairy jsou dva takové režimy. Obě kola probíhají v samostatných oknech.

Odměnou v každém z úkolů jsou dodatečné koeficienty, které zvyšují počet linií. Bonusy podléhají následujícím podmínkám:

  • hrdinka bude muset čelit 5 dýňovým sazeničkám, ze kterých by mělo vyrůst ovoce;
  • po zalévání z konve se dýně okamžitě zvětší (každá z nich přinese 1 až 50 mincí);
  • na konci zalévání z konví musí čarodějka pomocí magie zavolat mrak;
  • mrak může přinést blesky nebo déšť;
  • blesk spálí sazenice a ukončí kolo a déšť pokračuje ve hře.
  • po sklizni se musíte dostat na trh, kde se dýně vymění za kouzelnou hůlku.

Existuje 50% šance, že získáte originální položku. Vadná hůl promění hlavní postavu v ropuchu, poté bonusová hra končí. Pokud narazí na pravou kouzelnou hůlku, hráč obdrží velký multiplikátor k aktuální sázce (až 50).

Průběh hry

Hlavním úkolem hráče je vytvářet výherní kombinace stejných symbolů na standardním hracím poli. IN Pumpkin Fairy Průběh hry V tomto případě je pole vytvořeno podle klasického schématu, které zahrnuje 5 válců a 9 aktivních linií. Právě na aktivních řádcích můžete vytvořit výherní řetězce ze 3 stejných ikon.

Jejich počet, stejně jako velikost sázky, je regulován uživatelem. V tabulce výplat Pumpkin Fairy můžete vidět multiplikátory, které každý symbol poskytuje. Kniha je schopna zvýšit rychlost z 30 na 500krát.

Konev má násobitele od 20 do 200 a klobouk má násobitele od 3 do 20. Křišťálová koule, lopatka a sáček dají násobitel maximálně 100.

Procento návratnosti (RTP) v automatu Pumpkin Fairy je 95 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Pumpkin Fairy
Všechny hry výrobce Igrosoft
Back to top