Fruit Cocktail Fruit Cocktail

Fruit Cocktail - Slot

Hrát si Fruit Cocktail

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Fruit Cocktail
Software IconSoftware: Igrosoft
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 9/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: -

Fruit Cocktail Průběh hry Fruit Cocktail, vytvořený společností Igrosoft, je virtuální verzí klasických jednorukých banditů. K výzdobě byly přidány tradiční ovocné motivy a symboly. Charakteristickým rysem slotu je přítomnost 3 speciálních ikon.

To znamená, že hraní o skutečné peníze na Fruit Cocktail je docela ziskové. Uživatel bude moci zvýšit své šance v doplňkové rizikové hře i v původní bonusové hře. Pomocí všech výherních kol můžete dosáhnout skutečného jackpotu 125 000 mincí.

Symbol

Všechny symboly automatu Fruit Cocktail jsou vyrobeny v klasickém stylu. Obrázky nemají velkolepou animaci a živou kresbu. Kategorie základních ikon zahrnuje pouze ovoce:

  • hruška; Fruit Cocktail Průběh hry
  • vodní meloun;
  • jablko;
  • citron;
  • broskev;
  • třešeň.

Každému z nich je přiřazen určitý koeficient, který určuje celkovou hodnotu cenového řetězce. Kromě nich se na hracím poli točí i 3 speciální symboly. Jako divoký symbol byl zvolen koktejl, jako bonusový symbol hraje jahoda a logo hry se stalo scatter. Strawberry a koktejl, kromě speciálních funkcí, mohou nezávisle záviset na placené sekvenci.

Bonusová hra

Zvláštní pozornost si zaslouží bonusové doplňky do slotu. Pomocí nich můžete v Fruit Cocktail vyhrát poměrně velké odměny. Hlavní bonusový režim je v podstatě podobná slavné hře Monopoly. Ale místo obchodů, hotelů a dalších objektů je zde využití celé sady symbolů.

Fruit Cocktail Průběh hry Uprostřed hřiště je mini-slot, který obsahuje 3 kotouče. Po spuštění spinů se po buňkách začne pohybovat speciální ukazatel. Cenu lze získat, pokud se ukazatel zastaví na stejném obrázku, který se objevil na válce.

Ukazatel může také přejít na jednu ze 4 postranních buněk, na kterých je vyznačen nápis Exit. V tomto případě kolo končí. Počet kol kol na počet shozených herních log. 3 jahody spustí 1 režim a 5 až 3 režimy.

Při hraní Fruit Cocktail online můžete také spustit riskantní hru. Chcete-li se zúčastnit, musíte chytit výherní kombinaci a kliknout na tlačítko Vsadit. Na samostatné obrazovce se objeví 5 hracích karet. Jeden z nich leží v otevřené poloze. Úkolem hráče je dobrat ze 4 zbývajících karet tu s vyšší nominální hodnotou.

Průběh hry

Rozhraní slotu je jednoduché, takže její zvládnou i začátečníci. Konfigurace základních parametrů Fruit Cocktail Průběh hry použijí se tlačítka Ohodnoťte řádek. Schéma herního pole obsahuje 5 válců, na kterých můžete používat 1 až 9 aktivních linií.

Na každém řádku se může objevit výherní kombinace 3 nebo více stejných symbolů. Každý z nich má určitý koeficient:

  • jablko – od 10 do 100
  • hruška – od 20 do 200
  • meloun – od 30 do 500
  • citron – od 5 do 50.

Nejméně můžete získat za broskev – od 3 do 20 a třešeň – od 2 do 10.

Procento návratnosti (RTP) ve slotu Fruit Cocktail je 94,39 %.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Fruit Cocktail
Všechny hry výrobce Igrosoft
Back to top