Crazy Monkey 2 Crazy Monkey 2

Crazy Monkey 2 - Slot

Hrát si Crazy Monkey 2

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Crazy Monkey 2
Software IconSoftware: Igrosoft
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Nízká volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 9/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: 5000
Funkce IconFunkce: -

Crazy Monkey 2 Průběh hry V kolekci Igrosoftu se objevil další slot s bláznivými opicemi. Ale na rozdíl od svého předchůdce se automat Crazy Monkey 2 zlepšil. Všechny prvky jsou vyzdobeny v africkém stylu a hlavní děj se odehrává na pozadí tropické džungle.

Vlastností automatu je vylepšená grafika, aktualizované symboly, bonusy a speciální znak. Crazy Monkey 2 nabízí dvojité výplaty a dvouúrovňovou bonusovou hru. Nejprve se můžete seznámit s možnostmi slotu v demo režimu a poté si vyzkoušet skutečné ceny.

Symboly

Na válcích jsou symboly pro vytváření kombinací a ikony se speciálními Crazy Monkey 2 Průběh hry funkce. Nejvýraznější ze základních ikon je logo hry. Po něm následují méně významné obrázky v tabulce výplat:

  • masky idolů vyrobené ze dřeva;
  • motýli;
  • houby;
  • žáby;
  • kolibřík;
  • hadi;
  • banány.

Divoký symbol poskytuje další příležitosti k výhře. Představuje se v podobě dřevěné masky starověkého božstva. Když se objeví na obrazovce, dokáže nahradit standardní ikony. To vám umožní získat více kombinací cen.

Bonusová hra

Crazy Monkey 2 Průběh hry Funkce cen lze otevřít jak v demo hře Crazy Monkey 2, tak v plné verzi s peněžními sázkami. Pro všechny uživatele automat nabízí zdvojnásobení hry a dvouúrovňové bonusové kolo. Pokud je na hřišti kombinace, hráč může zahájit riskantní hru.

Pokud nechcete riskovat, musíte kliknout na tlačítko Start. Chcete-li se pokusit zvýšit odměnu, stačí kliknout na tlačítko Vsadit. Poté se na obrazovce objeví 5 hracích karet, z nichž jedna leží nominální hodnotou směrem nahoru. Patří prodejci. Abyste ho porazili, musíte si líznout nejvyšší kartu.

Další přírůstek do slotu se aktivuje poté, co se na hřišti objeví 3 nebo více obrázků s tváří opice. Poté nastanou změny na hřišti, výsledkem je 5 nadhozů. Pomocí tlačítek, která upravují počet pruhů, musíte zatáhnout za každý provaz.

Pokud banán spadne shora, můžete ve hře Crazy Monkey 2 vyhrát další odměny. Pokud se objeví kámen, kolo končí. Druhé kolo tematické hry se může otevřít až po úspěšném dokončení první fáze.

Průběh hry

Hlavní výhodou hry ve slotu Crazy Monkey 2 je možnost generování peněžních odměn Crazy Monkey 2 Průběh hry kombinace v obou směrech najednou. Na poli po 5 beranech je 9 aktivních linií. Odměnu můžete získat poté, co alespoň jedna z nich bude mít několik stejných ikon.

Sázka na řadu se zvyšuje o celkový koeficient výherního řetězce. Nejcennější je logo, které zvyšuje nabídku 5000krát. Motýli, houby a dřevěná maska ​​přidají násobitele 200, 500 a 2000.

Banány, žáby, kolibříci a hadi jsou levnější. Jejich koeficienty mohou být až 10, 20, 50 a 100.

Procento výplaty ve slotu Crazy Monkey 2 (RTP) je 95 %, což je průměr u klasických automatů.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Crazy Monkey 2
Všechny hry výrobce Igrosoft
Back to top