Hrát si Gemix 2

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Gemix 2
Software IconSoftware: Play'n GO
RTP IconRTP: 96.20%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: -/-
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Lepkavé divočiny Odmítnuto Znovu spustit

Gemix 2 Průběh hry Automat Gemix 2 vydal Play'n Go v dubnu 2021. Jedná se o originální, vizuálně atraktivní a poměrně ziskový hazard produkt v budoucnu, který má více než 10 bonusových možností. RTP je výrobcem deklarováno na úrovni 96,2 %, maximální výplata je x7500 startovací sazby. Pozornost si zaslouží i téma slotu – šperky vždy přitahovaly pozornost gamblerů.

Můžete si zkusit zahrát demo v Gemix 2 na našem webu. Navíc v našich špičkových online kasinech najdete spolehlivou možnost hraní o skutečné peníze.

Recenze automatu Gemix 2

Slot Gemix 2 byl vydán 7 let po objevení první verze slotu. A je třeba poznamenat, že nový produkt vypadá mnohem efektněji - hráči Gemix 2 Průběh hry získáte příležitost ponořit se do aktualizovaného světa a sledovat upravenou postavu. Jinak je vše standardní - formát hracího pole je 7x7, chybí tradiční výherní linie a výhry se počítají pomocí systému Cluster Pays.

Automat má navíc speciální možnost Super Change, která vám umožní zvýšit násobitel divokého symbolu až na x20. Z funkcí stojí za zmínku, že existují také 4 různé herní světy s vtipnými postavami najednou. Jedním z nich je rytíř, který dokonale zapadá do celkového obrazu a řídí šance hráčů na výhru.

volatilita v novém slotu je také na průměrné úrovni, ale potenciál se výrazně zlepšil. Nyní mohou hráči očekávat, že navýší svou počáteční sázku až na maximálně 7 500krát. Chcete-li využít této příležitosti, musíte zvýšit multiplikátor Super Change, který byl zmíněn výše.

Jak hrát slot Gemix 2

Gemix 2 Průběh hry Hra Gemix 2 není příliš složitá. Naopak i začátečník přijde na to, co je co s pravidly a základními charakteristikami. Hrací pole se 7 válci se nachází ve středu obrazovky na pozadí modré oblohy s mraky. Pod ním jsou okna, která zobrazují zůstatek, velikost beta. A vedle něj jsou tlačítka pro výběr výše sázky v aktuálním roztočení. Vpravo je ovládací panel s tlačítky pro spouštění manuálních a automatických točení, speciální cívka s obrazovkou ve formě okénka a také okno, kde jsou k aktivaci další možnosti potřeba divoké symboly. Nalevo od válců je počítadlo krystalů, které je nutné vyplnit, aby se aktivovalo kolo s 25 otočeními zdarma.

Výherní symboly jsou z hracího pole odstraněny, jakmile se objeví. Na jejich místě tedy mohou Gemix 2 Průběh hry padají nové obrázky, ze kterých lze tvořit nové placené kombinace. S každým vítězným roztočením se počítadlo krystalů zaplní, díky čemuž se následně spustí jeden ze 4 modifikátorů:

  • Nova Blast – exploduje jeden symbol, který navíc zničí několik sousedních;

  • Crystal Warp – transformuje náhodný typ postav na jiné typy;

  • Světelný paprsek – převádí postavy ovlivněné světelným paprskem na jiné typy;

  • Chain Lightning – spojuje pár o f rohové symboly s řetězovým bleskem, takže dotčené obrázky se změní na jeden z typů symbolů přítomných v rohu.

Vzhled 50 výherních symbolů na poli aktivuje možnost Super Charge. V tuto chvíli jsou zapnuty všechny 4 modifikátory a s nimi i divoký multiplikátor x2. V tomto případě lze celkový násobitel zvýšit až 20krát maximálně.

Tabulka plateb

  • modrý obdélníkový kámen - x0,01-0,4;

  • modrý trojúhelníkový kámen – x0,02-0,5;

  • lila čtvercový kámen - x0,03-0,7;

  • zelený kámen - x0,05-1;

  • červený květinový kámen - x0,08-2,5;

  • růžový půlměsíc - x0,1-5;

  • červený kámen srdce - x0,15-10;

  • žlutý hvězdný kámen - x0,25-20.

RTP – 96,2 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Gemix 2
Všechny hry výrobce Play'n GO
Back to top