Sunny Coin: Hold the spin Sunny Coin: Hold the spin

Sunny Coin: Hold the spin - Slot

Hrát si Sunny Coin: Hold the spin

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Sunny Coin: Hold the spin
Software IconSoftware: Gamzix
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 20/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny

Sunny Coin: Hold the spin Průběh hry Sunny Coin: Hold spin je exkluzivní staroegyptský automat od Gamzix. Jeho funkcí je nejen super populární téma ve světě iGaming, ale také dobré RTP - 96%, stejně jako možnost vyhrát skutečný jackpot. Kromě toho je zde mnoho dalších možností, jako je zdvojnásobení výher po úspěšných zatočeních a nákup zatočení zdarma.

Zveme vás, abyste si zdarma vyzkoušeli hraní demo hry Sunny Coin: Hold spin na našem webu. Můžete si také vybrat ze seznamu spolehlivých online kasin, kde je tento produkt k dispozici pro hraní o skutečné peníze.

Sunny Coin: Podržte recenzi na spinovém slotu

V této aktualizované verzi automatu je minimální sázka 0,1 kreditu a maximální sázka je Sunny Coin: Hold the spin Průběh hry vsaďte 200 kreditů během jednoho otočení. hrací pole ve slotu je navrženo zcela standardně - 5 válců, 3 řady symbolů, ze kterých lze v důsledku rotace tvořit placené kombinace.

Minimální výplata je nominální hodnota karty, která může zvýšit sázku až 40krát. Obrazy s faraonem, kočkou, sokolem, Kleopatrou a pyramidami vám umožní získat maximální zisk. S jejich pomocí lze sázku navýšit až 240krát. Pro spuštění roztočení stačí stisknout tlačítko na panelu napravo od válců.

Jak hrát Sunny Coin: Podržte otočný slot

Sunny Coin: Hold the spin Průběh hry Hra Sunny Coin: Hold spin je poměrně jednoduchá, ale to neznamená, že hráči nemají žádné další výhody. Těch je naopak poměrně dost. Šest nebo více ikon mincí, které se objeví na válcích, spouští funkci roztočení zdarma. Toto kolo začíná třemi zatočeními zdarma a může pokračovat, dokud se na poli neobjeví mince s mincemi. Tato možnost je platná, dokud se neobjeví další mince ve třech po sobě jdoucích opakovaných otočeních nebo dokud nebude zaplněno všech 15 buněk v poli.

Každý z obrázků s mincemi může mít i náhodnou hodnotu jackpotu – bronz, stříbro, zlato, platina. Lze je sečíst a v důsledku toho může uživatel získat velmi vysokou sumu.

Automat má také možnost Gamble, která vám umožní zvýšit jakékoli výhry získané během základní hry. Šance jsou zde 50/50 – hráč si musí vybrat správnou barvu. Nesprávně zadaná barva vynuluje výši výher na výsledkové tabuli. Během rizikového kola je k dispozici celkem pět pokusů.

Platební tabulka

  • J, Q - x8/16/40; Sunny Coin: Hold the spin Průběh hry
  • K, A - x8/16/40;
  • faraon - x8/20/80;
  • kočka - x8/24/120;
  • sokol - x8/32/160;
  • Kleopatra - x20/50/240;
  • pyramidy (rozptyl) — x20.

RTP – 96 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Sunny Coin: Hold the spin
Všechny hry výrobce Gamzix
Back to top