Joker Splash Joker Splash

Joker Splash - Slot

Hrát si Joker Splash

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Joker Splash
Software IconSoftware: Gamzix
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 10/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Jackpot

Joker Splash Průběh hry Pozornost si rozhodně zaslouží automat Joker Splash od výrobce hazardního softwaru Gamzix. Na první pohled si možná myslíte, že jde o jeden z mnoha klasických ovocných automatů s jednoduchou matematikou, ale ne. Faktem je, že na jeho obrazovce pravidelně bliká tzv. Joker (symbol Wild), což vám umožňuje přijímat větší výplaty. A to i přesto, že se tento produkt pyšní poměrně vysokým RTP – 96,28 %.

Joker Splash si můžete zkusit zahrát zdarma na našem webu a také získat podrobný přehled o jeho funkcích. Nabízíme také vybrat si ze seznamu spolehlivých online kasin to, kde můžete hrát o skutečné peníze s maximálním ziskem.

Joker Splash recenze slotu

Tento slot má zcela standardní strukturu - 5 válců, pevné výherní linie a ovládací panel, který je umístěn uvnitř Joker Splash Průběh hry spodní části obrazovky. Panel má tlačítka, která vám umožní současně upravit velikost půjčky a výši sázky, stejně jako spustit zatočení v manuálním nebo automatickém režimu, ze kterého si můžete vybrat. Vedle tlačítek na ovládacím panelu jsou okna, která zobrazují výhry a obrázky, které padly ve výsledném roztočení. Je třeba poznamenat, že v případě spuštění automatických zatočení jsou výhry připsány k zůstatku okamžitě, s přihlédnutím ke shodě stejných symbolů na všech aktivních liniích.

Symbolika stroje je pro ovocnou tematiku tradiční. Na poli můžete vidět ikony s citrony, třešněmi, švestkami, hrozny a vodními melouny. Mezi nimi vyčnívá pouze Joke, který provádí možnost wild symbol - je schopen pokrýt celé hrací pole a počítat výhry na všech aktivních liniích.

Jak hrát automat Joker Splash

Joker Splash Průběh hry Jak je vidět. Hra Joker Splash je extrémně jednoduchá a srozumitelná i pro začátečníky. Nejdůležitějším symbolem ve hře je žolík, tedy tzv. divoký symbol, který se může roztáhnout do všech sousedních buněk a nahradit chybějící obrázky na válcích. Je tedy také nejvýnosnější, protože má nejvyšší koeficienty.

Vzhledem k tomu, že se poskytovatel v tomto slotu rozhodl pro klasické téma, nejsou hazardním hráčům známé prakticky žádné bonusové možnosti v podobě zatočení zdarma a doplňkových miniher. Ale zároveň je tu možnost zúčastnit se rizikové hry a zdvojnásobit tak výhru. Tuto příležitost můžete využít po každém úspěšném roztočení. Hráči mají k dispozici až 5 pokusů a maximální výše výher není vývojářem omezena.

Automat je dobrý i proto, že v něm můžete trefit jackpot. A ne jednoduchý, ale progresivní, tedy takový, který se kumuluje ze sázek mnoha uživatelů. Když padne jackpot, hráči mají možnost pokusit se uhodnout velikost maximální výhry, kterou mohou získat. Je to také druh riskantní hry, kdy je třeba jednat podle štěstí.

Platební tabulka

  • citron, třešeň - x10, x20, x100; Joker Splash Průběh hry
  • pomeranč, švestka - x10, x30, x150;
  • hrozny - x20, x50, x200;
  • meloun - x20, x50, x200.

RTP – 96,28 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Joker Splash
Všechny hry výrobce Gamzix
Back to top