Coco Tiki Coco Tiki

Coco Tiki - Slot

Hrát si Coco Tiki

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Coco Tiki
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 5/3
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Náhodné divočiny Divoké kotouče Bonusová hra

Coco Tiki Průběh hry Vývojářům známého poskytovatele Mancala Gaming se podařilo spojit hazard a rekreaci na pobřeží oceánu. Nový produkt byl uveden na trh 10. února 2021 a okamžitě se stal populárním. Automat Coco Tiki od Mancala Gaming v sobě spojuje mnoho pozitivních vlastností. Obsahuje vzrušující engine, jednoduchá pravidla, vynikající design a velkolepé vizuální prvky. Jeho tématem je „pláž“, „poklad“,

Na ostrovy v jižním Tichém oceánu si užijete bílé písečné pláže, barevné obyvatele hlubin a dokonalou letní atmosféru. Příjemná hudba a jedinečné zvuky vám umožní ponořit se do herního procesu. Vše, co se od hráče vyžaduje, je vzít si svůj koktejl a užít si dokonalé výhledy na pláže.Automat Coco Tiki lze stáhnout na PC, stejně jako přenosné zařízení s Androidem nebo iOS. Pokud si ji nechcete instalovat do svého zařízení, můžete hrát v prohlížeči. Rychle se nabíjí a umožňuje vám okamžitě začít váš oblíbený volný čas. Podrobněji bude možné prostudovat automat Coco Tiki v demo režimu. Je k dispozici pro všechny znalce vzrušení.

Coco Tiki recenze slotu

Coco Tiki Průběh hry Přehled slotu Coco Tiki vám umožní rychle pochopit jeho vlastnosti. Hrací pole se skládá ze tří válců a tří řad symbolů. Výherní kombinace se skládají ze tří symbolů. Automat má celkem pět výherních linií. Jsou fixní. Rozsah sázek může být od 0,01 do 200 mincí. Průměrná míra volatility s nízkým procentem návratnosti dělá automat zajímavým pro všechny, kteří nemají rádi riziko a fanoušky hraní ve velkém.

Průhledné vlny vrhají na pláž neuvěřitelně roztomilé symboly. Jsou speciální (znaky O a X, stejně jako láhev) a obyčejné. Symbol jedinečné láhve je zpočátku považován za bonusový symbol, ale poté se změní na Wilde. Jakmile k tomu dojde, roztočení se stanou zdarma. X je Wilde a O je Scatter.

Automat Coco Tiki si můžete aktivovat bez vkladu v režimu testovací verze. Demo slot Coco Tiki poskytuje vynikající příležitost dozvědět se vše o pravidlech a funkcích. Demo Coco Tiki budete moci hrát zdarma bez ohledu na to, zda jste se v casinu zaregistrovali.

Jak hrát automat Coco Tiki

Coco Tiki Průběh hry Populární automat Coco Tiki v casinu lze snadno najít. Je to snadné. Ve spodní části obrazovky jsou tlačítka zůstatku, sázky a výhry. Nechybí ani tlačítka pro úpravu velikosti sázky. Doplňkové menu se nachází v levém horním rohu. S ním můžete změnit velikost obrazovky, vypnout zvuk, zobrazit tabulku výplat a pravidla hry.

Zapnutí startu bubnu dopadne pomocí kokosu. Jakmile se láhev objeví, aktivuje se bonusové kolo. Odstraňuje nutnost platit za provedené rotace. V demu Coco Tiki se zatočení zdarma udělují za stejných podmínek jako při hře o skutečné peníze. Bonusové kolo je velmi podobné klasické hře tic-tac-toe. Vítězem se stává uživatel, kterému se podařilo nasbírat řadu znaků X. Za odměnu získává nápoj od instituce. Pokud se vám podaří nasbírat tři O za sebou, hráč pouze vyhraje. V tomto případě nemůžete počítat s tím, že dostanete tropický nápoj.

V kokosu se mohou objevit perly. Poté, co ji hráč objeví, může přejít do další úrovně hry. Každý stupeň poskytuje jiný počet FS. Na prvním - 5, na druhém - 15 a na třetím - 25. Ve druhém případě se také přidá násobitel x2. Obě bonusové hry účinně ovlivňují dynamiku hry a činí proces neuvěřitelně vzrušujícím.

Platební tabulka

Každý, kdo si aktivoval výherní automat Coco Tiki Czech Republic, si může zkontrolovat výplatní tabulku a zjistit, kolik může během hry získat.

Symboly x3
červený krab x20
Mořská hvězdice x8
Lila ryby x3
malá medúza x2
Mořská želva x1,2
zelené ryby x0,6

Automat Coco Tiki má RTP 95 %. Toto je tradiční ukazatel procenta návratnosti pro software od poskytovatele Mancala Gaming.

Populární otázky o automatech Coco Tiki

Jak mohu zvolit počet automatických zatočení v automatu Coco Tiki?
Po aktivaci slotu musíte kliknout na kokos. Otevře se speciální panel. Bude možné uvést požadovaný počet bezplatných zatočení, které bude nutné během kola provést.
Mohu hrát Coco Tiki zdarma?
Ano. Podobná funkce je v tomto automatu.
Kdy mohu očekávat, že obdržím perlu v automatu Coco Tiki?
Podobná příležitost se objeví pro každého hráče, který si aktivoval funkci „Tiki bar“. Perla bude v jedné ze tří kokosových misek. Zda jej uživatel obdrží přímo, závisí na jeho štěstí.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Coco Tiki
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top