Mancala Quest Mancala Quest

Mancala Quest - Slot

Hrát si Mancala Quest

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Mancala Quest
Software IconSoftware: Mancala Gaming
RTP IconRTP: 95.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 25/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Free spiny Lepkavé divočiny Bonusová hra

Mancala Quest Průběh hry Je těžké najít člověka, který by neměl rád dobrodružství. Tento žánr vždy potěší fanoušky vzrušení. Známý softwarový vývojář pro hazardní zábavní průmysl Mancala Gaming vytvořil další novinku. Automat Mancala Quest není nutné stahovat – skvěle se aktivuje online a běží nejen na počítači, ale i na přenosných gadgetech s Androidem nebo iOS. Poprvé se o ní fanoušci značky dozvěděli 19. srpna 2021.

Příjemný design výherního automatu Mancala Quest od Mancala Gaming potěší každého fanouška dobrodružství. Je navržen v tématech - savana, poklad, hledání, drahokamy, dobrodružství. Příjemná africká hudba a neobvyklý soundtrack dokonale ladí s krajinou savany a hřištěm. Slot osloví každého, kdo se nebojí pražícího slunce, letních veder a dobrodružství.

Hlavním cílem hráče je najít skryté poklady. Doprovázet ho budou dva zkušení cestovatelé (Lisa a Carl). Chcete-li se dozvědět více o nevýslovném bohatství, můžete si zjistit poznámky archeologů z deníku. Jediné, před čím je třeba se mít na pozoru, jsou nebezpečné písečné bouře. Mohou vážně poškodit a narušit průchod questu. Automat Mancala Quest v demo verzi se od klasického vůbec neliší a umožňuje získat spoustu příjemných dojmů.

Mancala Quest recenze slotu

Mancala Quest Průběh hry Po přečtení recenze slotu Mancala Quest si můžete udělat úplný obrázek o jeho vlastnostech a vlastnostech. Hrací pole automatu se skládá z 5 válců a 4 řad. Má 25 výherních linií. Výherní kombinace se počítají zleva doprava a naopak. Tím se výrazně zvyšuje šance na výhru.

Maximální multiplikátor je x5060. Získat ji mohou pouze ti, kteří jsou zvyklí riskovat a uzavírat nejvyšší možné sázky. Rozsah sázek se pohybuje od 0,25 do 22,5 mincí. Pokud je potřeba hrát automat Mancala Quest bez vkladu, můžete zkusit jinou možnost. Jediné, co musíte udělat, je spustit demo Mancala Quest a hrát zdarma po neomezenou dobu. Tato možnost je vhodná nejen pro začátečníky, ale také pro všechny, kteří se chtějí o možnostech slotu dozvědět více. Můžete tak rychle rozvíjet dovednosti a zvolit herní strategii.

V "demo" slotu Mancala Quest se zatočení zdarma udělují stejným způsobem jako v klasickém režimu. Automat nepodporuje progresivní jackpot. To hráče nerozčiluje, protože. umožňuje vám získat velké výhry.

Jak hrát automat Mancala Quest

Mancala Quest Průběh hry V casinu bude snadné najít automat Mancala Quest, protože. má všechny potřebné certifikáty. Výši sázky můžete upravit pomocí speciálních tlačítek „plus“ a „mínus“. Tlačítko Spin aktivuje otáčení kotouče. K dispozici je funkce Turbo.

Příběh nechá starosti i zkušeným hráčům. Poklady a artefakty budou ukryty na těch nejneuvěřitelnějších místech. Speciální symboly vám je pomohou najít – Scatter (starodávná maska) a Wilde (archeologové Lisa a Karl). Během zatočení zdarma se Stacked Wilds přemění na Sticky Wilds.

Hra má také bonusové kolo. V okamžiku jeho aktivace se objeví pole 6 šálků. Každý z nich má 4 kameny. Kameny se přesunou do jiných pohárů, a pokud se nasbírají do toho, který si hráč zvolí, získá další roztočení zdarma. Tento slot vám umožňuje získat až 15 roztočení zdarma s x2 multiplikátorem jako výsledek. Pro poraženého budou podmínky stejné, ale nedostane násobitel. To je velkorysé a u podobných her to není obvyklé.

FS se spouští pouze tehdy, když se na obrazovce objeví archeologové a skládají se na válce, ale nemění se v Sticky Wilds. Jediný symbol, který nelze v Wilds nahradit, je maska.

Platební tabulka

Automat Mancala Quest Czech nabízí štědré výhry. Všechny údaje o kombinacích symbolů lze vidět v tabulce výplat.

Symboly x3 x4 x5
diamant 25 150 5000
Rubín 25 100 250
Smaragd 25 padesáti 150
baňka deset 25 100
Kompas deset patnáct padesáti
Buben 5 deset 25
Cestovatelský deník 5 deset 25

Populární otázky o automatech Mancala Quest

Jaký je nejcennější symbol v automatu Mancala Quest?
Nejlepší výplatu má diamant. Umožňuje zvýšit sázku 200krát.
Mohu si koupit bonusy v automatu Mancala Quest?
Ne. Tato služba není zařízením podporována.
Jaká je úroveň rozptylu ve slotu Mancala Quest?
Štěrbina se vyznačuje velmi vysokou úrovní rozptylu. Tato funkce vám umožňuje přijímat výhry ne často, ale jsou velké.

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Mancala Quest
Všechny hry výrobce Mancala Gaming
Back to top