Really Hot Really Hot

Really Hot - Slot

Hrát si Really Hot

Popis

Název slotu IconNázev slotu: Really Hot
Software IconSoftware: Gamzix
RTP IconRTP: 96.00%
Volatilita IconVolatilita: Průměrná volatilita
Výherní řady/kotouče IconVýherní řady/kotouče: 5/5
Max. Vyhrát IconMax. Vyhrát: x5000
Funkce IconFunkce: Jackpot

Really Hot Průběh hry Automat Really Hot je zářivým exemplářem z kategorie softwaru online kasin s oblíbenou ovocnou tématikou. Snadno se spravuje, má nezapomenutelný design, dobrou návratnost (RTP - 96,1 %) a čtyři jackpoty najednou.

Tento slot představila společnost Gamzix, která je již známá jako výrobce kvalitního a výkonného softwaru pro virtuální sály. Really Hot demo si můžete zkusit zahrát právě teď na našem webu a vybrat si ze seznamu spolehlivých online kasin to, kde můžete hrát o skutečné peníze nejvýnosněji.

Opravdu žhavá recenze slotu

Struktura automatu je vcelku standardní - na hracím poli je 5 aktivních řad a 3 kotouče, které rotací posouvají symboliku Really Hot Průběh hry vytvářet placené kombinace. Rozhraní je docela pohodlné - uživatel si jen musí určit cenu půjčky a nastavit sazbu. Nastavení můžete změnit pomocí jedné z 5 otočných kláves pod kotouči. Nechybí ani tlačítko Auto, které umožňuje spustit otáčení v automatickém režimu.

Ve spodní části ovládacího panelu jsou okna, která zobrazují informace o symbolech, které právě vyhrávají. Zobrazuje se zde také informace o poslední obdržené výhře.

Symbolika stroje je plně v souladu s tématem. Na poli můžete vidět ikony BAR, obrázky s ovocem - třešně, pomeranče, švestky. Existují také zvony s vysokým kurzem. Hvězda a sedmička jsou v této hře považovány za nejlépe platící symboly.

Jak hrát automat Really Hot

Really Hot Průběh hry Hratelnost Really Hot, jak je již zřejmé z popisu výše, je velmi jednoduchá. Tento stroj je navržen ve stylu starých jednorukých banditů. Toto je oprávněné rozhodnutí poskytovatele, protože moderním hráčům často chybí klasické sloty, ale s dobrou grafikou a zvukem.

Bonusové funkce jsou zde velmi skromné, ale zároveň se hrají čtyři typy jackpotů najednou – Mini, Minor, Major a Mega. Na přání mohou uživatelé využít šance a pokusit se zvýšit výhry ve hře na zdvojnásobení. Po každém úspěšném roztočení můžete riskovat až 5krát. Neexistují žádná omezení ohledně maximální částky pro rizikovou hru.

Platební tabulka

  • BAR - x5; Really Hot Průběh hry
  • třešeň - x40;
  • citron - 40 x;
  • švestka - x40;
  • oranžová - x40;
  • zvonek - x100;
  • hvězda - x200.

RTP – 96,1 %

Autor: Olga Shkolina

Nejlepší online casino bonusy v České republice 2024
Podobné hry jako Really Hot
Všechny hry výrobce Gamzix
Back to top